13

Анонимен

преди 13 години

Какъв проблем видяхте в чалгата, ограничени, комплексирани и предубедини юруде!?!? Нима текстовете в американската поп-музика са нещо различно, напротив, на моменти още по-вулгарни (пресен пример е новата песен на Енрике). Да не говорим за клиповете им, където знойни девойки с пищни дупенца по прашки тресат форми! В днешно време секса продава, така е по цял свят! Затова не търсете проблема в чалгата, бъдете толерантни към всеки стил музика!

12

Анонимен

преди 13 години

може и да не е точно злоба , може и да е егоизъм и срам пред всички . това и тласва на тези действия

11

nasko

преди 13 години

tuk ima pove4e infoe-79/?news_id=32792

10

Анонимен

преди 13 години

Колко зло и злобно трябва да е едно същество за да убие плода в себе си? Безкрайно зло.

9

Анонимен

преди 13 години

още една курвентия абортира , и сега е с риск за живота си . ами то така като вместо мозък в главата , вглавата е само чалга и разврат .

8

sas

преди 13 години

И друг sas се е появил. :)))Колкото до темата - чудя се как не упоменато името на девойчето. Журналята са известни с дискретността си. Освен когато става дума за маймуноподобните.

7

д-р Б.Спок

преди 13 години

ВСЯКО МОМИЧЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ, чекачествените мъже строят къща, дом за своята съпруга, не търсят временни удоволствия и краткотрайни връзки.Могат да понесат отговорността от действията си и да се грижат за избранницата си, без да се крият след създаване на критична обстановка.

6

Анонимен

преди 13 години

Каквото и да стане да знаете, че лекарите извършили аборта не са виновни. Не ме карайте да правя петорна експертиза да ви доказвам, че са невинни.

5

Анонимен

преди 13 години

Абортите за жени и девойки, които нямат поне две деца трябва да бъде забранен! Аборта също е убийство. Даваха по телевизиите как плода усеща че ще го убиват и се свива в единия край на утробата противоположен на мястото където прониква манипулацията-убийството.

4

Дядо 130

преди 13 години

Чалгата ни досъсипа, но поне кажете на колко години е момичето от какъв произход, само общи работи сте написали тук

3

Адам Смит

преди 13 години

Абортът трябва да е забранен

2

Оле!

преди 13 години

Чалга-културата образова младите по отношение на всякакви сексуални техники и умения освен едно - контрацепцията! Надявам се Ивана, Креслава и пр. да почнат да пеят и песни за презервативите. Например:"Целувай устните ми, кожата ми всичко, целувай там, където знаеш, че обичам, презерватива слагай си ти бързо, защото иначе не ща да те обичам......не ме лъжи, че няма страшно и без него, аз умно съм момичее..."

1

sas

преди 13 години

Това не е новина, просто нормална част от ежедневието в БГ...