56

РОТ ФРОНТ

преди 13 години

До - 48Там е проблема. Знае далаверите на полицията и ДС. Мутрите ги познаваи те немогат да го рекетират. Далеч не е идеален за политик но ГЕРБсе наложи като заобиколи установените правила която беше наложенаот политическата мафия до сега.

55

Tolkova e jalko.....

преди 13 години

ей сега почнаха със замах борбата с контрабандата на цигари - вече ги ловят като пилци -ей страшни са - ЕТО ТОВА СЕ НАРИЧА МАНИПУЛАЦИЯ предният път с тая Калина - започна да назрява скандал иведнага се появиха записаните разговори с докторите да фрапират обществото и отвлекат вниманието от земеделския министър. Сега след скандала за контрабандата в митниците - почнаха да ги ловят фабриките- ПАК МАНИПУЛАЦИЯ. и всеки път някой като згафи БОЙКО -гледайте магистралите, ние правим магистрали- питат го за имотите на цветанов и той пак - не ровете защото ще стане по лошо за България и гледайте магистралите. Те тези магистрали са решение на всичко - те ще оправят и здравеопазване и наука и търговия абе въобще перпето мобиле.... а там каква история е ,не е за разправяне в пъти по скъпо ни излиза, а как се сключват договори въобще не искам да ви казвам че няма да ми повярвате(некой ощи си живеем у 90 години.- - мутри завиги брато)

54

Анонимен

преди 13 години

Тук е мястото да се запитаме къде се записите на Серго?или за какво са си говорили Гелевите и Запалката?

53

за 53

преди 13 години

молихме му се и Той ни прати доганя...........

52

Анонимен

преди 13 години

Серго,Серго нали твоето правителство работеше в пълна симбиоза с организираната престъпност пък ти сега се правиш на ни лук ял ни лук мирисал,нищо чудно че любимата ти тема е цената на олиото.

51

Господи помогни

преди 13 години

Защо господи си ни забравил,какво толкова ти сторихме ,че ни наказваш с тези нагли Мутри да ни управляват.Помогни ни Господи поне те да се избият помеждуси,така ще ни освободищ от тези безбожници.Съдбата на България е на една молитва разтояние,затова мили хора ,МОЛЕТЕ СЕ ГОСПОД ДА НИ ПОМОГНЕ.

50

пфу

преди 13 години

Аре стига с тоз станишев ве,алооооууууууууууууууууууууууу

49

Да си спомним!

преди 13 години

Днес е ден за почит към жертвите на комунизма у нас. Бащата на хамстера е най- младия убиец в тричленките, които избиват неудобните сед черната дата 9/9/44 в София. Срам ме е, че синът на един убиец ни беше премиер !!

48

Истината

преди 13 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

47

Анонимен

преди 13 години

Мдааа....Пък за мен печелившата двойка в доц. Алексей Петров - Президент и доц. Бойко Борисов - Вицепрезидент.Като в добрите им младежки години. :)

46

до 40-ти

преди 13 години

За това, че Бойко е мутра има факти все пак. Иначе за неспирното говорене сме чували вече. Слушаме го 18 месеца. Но знай, че никой не може да промени миналото си и то ще го преследва винаги. Още повече когато е кално, като това на любимия ти Премиер. Аз не искам мутра да ми е Премиер. Всеки нормален човек знае кой създаде мутрите и групировките. Ако не си разбрал, толкова по-зле за теб. Създадоха ги същите тези, срещу които днес, вече облечен в държава власт, мутрата Бойко Борисов уж се бори но за жалост най-вече по страниците и екраните на услужливите медии. Да живеят милиционерските клипчета. Аз преди 20 години скачах по площадите с още стотици хиляди хора не за това, да ме управлява и представлява човекът, завършил Развъдника за милиционери в Симеоново, човекът охранявал националните предатели Тодор Живков и Сиемон Сакскобурготски, човекът, творение на Генералите от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Като толкова те радва това, радвай си се, но не обиждай трезвомислещите българи и тези с достойнство, което на вас ченгетета, явно ви е непознато.

45

Анонимен

преди 13 години

А ако напиша полюция върху очилата на серго пак ли ще го изтриете

44

мм

преди 13 години

БОЙКО 1

43

Анонимен

преди 13 години

И на децата стана ясно че и на Серго и на Руменчо от едно и също място им дърпат конците.

42

кл

преди 13 години

много изгладнели комунисти ,а вече ходят и на черква и не ги е срам ,че взривяваха черкви

41

ТрактОрално

преди 13 години

Като нема подкрепа - има флашки...........и аз поръчвам музиката/разговорите

40

stokholm

преди 13 години

Mi to mnogo jasno.Uvajavanata dama e Kristalina Georgieva.100 % tja shte e sledvashtijat Prezident na Balgarija.

39

Анонимен

преди 13 години

Серго,Серго нали твоето правителство работеше в пълна симбиоза с организираната престъпност пък ти сега се правиш на ни лук ял ни лук мирисал,нищо чудно че любимата ти тема е цената на олиото.

38

РОТ ФРОНТ

преди 13 години

До - 36 Другарю, по полека - ще си пукнеш злъчката от злоба.

37

до 38- прав си

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....Гнус ме е от подобни "хора" .За такива има само едно определение - ЛИЦЕМЕР, ЗАВЪРШЕН,НАГЪЛ,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛИЦЕМЕР !