129

От Пожарната

преди 13 години

Единственият начин майор Борисов да се върне при нас е сержант Цветанов да продължи да бъде министър на вътрешните работи.Ние искаме м-р Борисов да се върне при нас. Неговото място е тук.

128

Анонимен

преди 13 години

НАРОДА ЩЕ ВЪСТАНЕЕОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКАДОЛУ ГЕРБ И БСП

127

Анонимен

преди 13 години

Ей! Оставете Боко на мера! Ще се разсърди и утре слънцето няма да изгрее:)

126

Анонимен

преди 13 години

Циркаджия ...да разиграва цял народОСТАВКА!!!

125

Анонимен

преди 13 години

Лъжеш, Тикво. Всички те чухме. Твоят начин на говорене (мутро-каруцарски) не може нито да се сбърка, нито да се фалшифицира. Защото си уникален *** - 1 просто!

124

Вива Бойко

преди 13 години

Защо сте толкова наивни , 2 месеца коментирате само компроматите срещу Борисов.Защо не се замислите , че докато беше Кмет на София пак беше същото , само гледаха да му правят мръсно , плащаха на Суходолци да стачкуват да му искат оставката, плащаха на Вълка да не чисти София и да стане някоя епидемия ....сега някой да критикува Фандъкова втора година - Не , нали. Отново всички сили са насочени срещу , Бойко.Щом хвърлят толкова сили да го бутнат , значи не е един от тях . Има моята подкрепа.

123

Анонимен

преди 13 години

ОСТАВКА! После да си лекува амнезията.

122

Анонимен

преди 13 години

121А обществото е отвратено от теб:) И ние се гнусим от такива като теб:)Да не мислиш, че си общоприет:)

121

до 113

преди 13 години

Заболя ли те?Съвсем умишлено исках да ти покажа колко са лесни манипулациите и колко е мръсно да се използват.Ама такива като тебе не мислят за това докато не им дойде на главата...

120

Анонимен

преди 13 години

Мдааа, продължавай да си мечтаеш. Няма я вече еуфорията. Аз също бях за Герб, но сега вече нанай!!! От високо лошо се пада, така че продължавай да си въобгъзяваш и после ще те боли много от резултата. Бъди реалист. На есен не можете взе и 15%!! Помни ми думата.

119

Анонимен

преди 13 години

Какво постигнаха БСП? Постигнаха това, че съм отвратен от тях и на следващите избори ще гласувам за ГЕРБ, въпреки че нямах такова намерение.

118

Иван и Андрей

преди 13 години

Бареков е ***. Той прави всичко възможно да лиши от правото да държим пояса на премиера. Румяна Коларова е на същото мнение, като нас.

117

CPAMOTA

преди 13 години

Влезнах! Псуват Бойко и правителството! Къде да отида където не го псуват, защото навсякъде е така! Не искам Бойко да е мой премиер.ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО

116

Да си спомнят

преди 13 години

Цветанов трябва да обясни на обществото истината за изтеклите в Интернет разработки срещу шефа на митниците. Вярно ли е, че разработка Шимпанзе с регистрационен индекс 72-1335/12.05.2010 г. е водена конкретно срещу Ваньо Танов и по кои състави на НК? Вярно ли е, че разработка Менажерия с регистрационен индекс 48-1247/02.02.2010 г. е водена срещу Ваньо Танов и неговите синове и по кои състави на НК? Вярно ли е, че разработка *** с регистрационен индекс 75-1348/31.05.2010 г. е водена срещу Ваньо Танов и високопоставени митничари и по кои състави на НК? Защото ако тези разработки не са водени по реални деяния, излиза че са били използвани като средство за шантаж и натиск с цел да бъдат обслужвани нечистоплътни интереси...

115

Анонимен

преди 13 години

111Че ти можеш ли да се смееш! Или само тикове имаш от злоба:))))))))))))

114

до 86

преди 13 години

Докажи....Мисля ,че всеки съди по себе си...Ако ти правиш такива неща то тогава разбирам и твоята гледна точка.Поне сподели с нас къде и как го правиш да се научим и ние така:::))))))*** или по точно нереализирал се човечец,който всичко може само по другият начин

113

Анонимен

преди 13 години

Ревете ли гербери! Ривете! Така трябва! Аз ще изпия една "Леденика":)

112

до 105

преди 13 години

Твоята "чиста" извадка се формира от 5 човека на заплата при Гоце, които по цял ден киснат по форумите за да заблуждават балъци като тебе

111

до 100

преди 13 години

Не зная дали си крава, ама лъжеш като дърт ***! никога нито в Галерия, нито където и да е, не е публикувана датата на разговорите. Напротив, написано е, че "най-вероятно са направени в края на февруари - началото на март 2010 г"!!! Не се прави на дръж ми шапката. Тва гербероците сте големи манипулатори!

110

Анонимен

преди 13 години

104Забавлява ли те нашата злоба:)А защо си толкова злобен в поста си:) Не приличаиш на развеселен човек:)Я си прочети поста и ще видиш как бълваш змии и гущери:) Да ти кажа - Кефиш:) Все пак не си много интелигентен:)