42

Йордан

преди 13 години

Дано да са на по-добро място загиналите..Наистина ми писна от тези гадове ! Време е руснаците да се вземат в ръце и да ги изринат всички подобни *** ! Съжалявам за агресията, но вече до гуша ми дойде от тях !

41

До 35

преди 13 години

Ти си просто безмозъчен Домуз!

40

PENE

преди 13 години

Само като си представя , как ще се изсипе на главите на тия НЕЩАСТНИ *** , гневът на Императорът Путин - тъжничко ми става ! ! !Жалко за загиналите и лека им пръст ! Но могат да бъдат сигурни техните бкизки , че ще бъдат жестоко отмъстени ! Урокът , който руснаците ще им дадът ще бъде страшен ! Единственното лошо е , че тия *** отново няма да го разберат ! И тая безмислена жестокост отново ще се повтори ! *** необразована *** с промити мозъци !

39

Наско

преди 13 години

Ужасно е!И българин покосиха ислямските терористи.До всички,които казват,че не трябва да се реагира с насилие,насилието води до насилие и т.н.-Вие какво очаквате,да си траят руснаците и да търпят!?!САЩ превзеха цяла държава, Русия още е много търпелива даже при положение,че това е тяхна територия!Защо става сега това а,защо не при някой от седемте вожда?При Хрушчов или при следващите,чеченците щяха да спрат да съществуват просто.Да не говорим за Сталин или Ленин.Ще има май 3-та чеченска война:((

38

wiktor

преди 13 години

Тц Тц...

37

Бай Стоян

преди 13 години

Атеантата е извършен от МЮСЮЛМАНИ !Ха нека някой да опровергае, че мюсюлманите не са изверги?И те искат да влизат в ЕС.Сега от Турция изпращат в България турци преброители, които да водят записите кой е българин и кой е турчин ...Нали се досещате, че това води до мюсюлманската дъга!Вече са дошли доста турци по поречието на Места - уж за ски.Целта - помаците да се пишат ТУРЦИ !!!Цецко, къде си слънчице, чакаме те да огрееш тази фалшификация!

36

Анонимен

преди 13 години

До спокойна: Миличка, за какви неща се захващаш при такава голяма трагедия? Убедена съм, че всички данни на загиналия са установени, но ги съобщават само на близките. Нека почиват в мир загиналите, а ранените да оздравеят бързо и успешно! И не забравяйте, че никой не е застрахован. :(

35

do Hasman

преди 13 години

Нали се сещаш , че точно сега спецназ получават зелена светлина ?! Та дупе да им е яко на твоите "братя"

34

Важно!

преди 13 години

Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последната година се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори *** на Цветанов! Да не говорим колко убииства са извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление.

33

Анонимен

преди 13 години

Когато терористи направят атентат с/у САЩ, ЕС или НАТОвска държава, те са борци за справедливост, а останалите са мизерни империалисти, които си заслужават бомбите.Когато обаче пострада Самая Могучая и другите прогресивни сили, тогава са виновни мюсюлманите. Само че също така пак са виновни САЩ и понякога Иван Костов.

32

Крум

преди 13 години

Загинали са невинни хора,а тук някакви *** продължават да пишат простотии,засрамете се малко

31

Анонимен

преди 13 години

Бог да го прости

30

Гуньо

преди 13 години

Тероризмът се прави от хора с костюми и бели якички... за постигане на определени интереси. Откачени фанатици, които да се самовзривяват по собствена инициатива едва ли има; макар че това се тръби по медиите.Който все още вярва в приказки, да пробва да напише 'building 7' в youtube и да погледа малко клипчета; и ако може да обясни защо освен двата небостъргача в САЩ пада и трети, близо 50 етажен... без да е удрян от самолет...

29

Анонимен

преди 13 години

do 28:NE!!!! Raboti za avstriiska firma s filial tam... V BG vsichko vinagi go karate da izglejda mafiotsko i mutrensko...

28

до 22

преди 13 години

щом не ти се услажда хляба в БГ,защо не си ходиш в анадола да ядеш симид? защо сте плъзнали из германия,австрия...да работите? сейте си тютюна в анадола и не тормозете нормалните хора.

27

Анонимен

преди 13 години

Тва някак си доста клиширано на пръв поглед - българин живеещ в Австрия, пъруващ за Русия? Червените куфарчета? Престъпен бизнес?

26

Анонимен

преди 13 години

Османе, всъщност вие сте окупаторите и скоро ще бъдете изтласкани изцяло в Азия

25

Гуньо

преди 13 години

Да не се окаже само, че и това е някаква нагласена от службите работа, както атентатите срещу небостъргачите... и да плашат хората с тероризъм за да могат да си прокарат законите за диктатура...Руснаците все пак доста се увлякоха по модерния капитализъм напоследък; и си личи същия американски почерк и в тяхното управление...Жалко за загиналите хора; нека почиват в мир...

24

Анонимен

преди 13 години

Do nomer 22:Abe gnusen neshtastnik!!!! Ti normalen li si?????? I tezi 2ma, koito sa go haresali......Vie ste ***, ne ste hora! I ako mrazish bulgarite, zahsto si v BG i zashto pishesh na bulgarski?? I zashto ni dishash vuzduha???Az poznavam zaginalija - PRIJATEL MI E, ima malko detenze! Prekrasen, inteligenten i DOBUR chovek...... i zagina, zaradi takiva mrusni *** kato teb!

23

Стан

преди 13 години

Няма за какво да се дразните...всичко се връща! Моля забранете коментарите. Не е нужно да гледаме грозниет коментари по долу.