30

Бай Иван

преди 13 години

стане ли нещо сериозно, направо казвайте че има катастрофа, или нещо тежко, че а могат да реагират на време

29

готово

преди 13 години

Ама за пред Еропата имаме единен телефон! Усвоиха парите някои хора!

28

stefan

преди 13 години

bravo be naistina gospod da nie na pomosh ina4e omirame kato ky4eta jiveq vav francia vav stolicata tyk nqmate si na prestva za kakva barza reakcia ot strana na barza mosht mnogo dobra organizacia jalko nie sme naistina da le4e ot evropa .

27

Анонимен

преди 13 години

Когато епилептик получи гърч не бива да се мести,само да се почисти устата от повърната материя и да се освободи дишането.Изчаква се гърча да премине.

26

Анонимен Доктор

преди 13 години

Ако си мислите,че някой ще ви лекува за 500-600 лева много се лъжете. Всички доктори и медицински сестри, които знаят езици заминават за чужбина. Тук ще останат доктор скръб и тези пред пенсионна възраст. Така, че скоро като се разболеете ще трябва или да взимате такси за аерогарата или направо да се отправяте към гобищата.

25

Иво

преди 13 години

най-странното от всичко е обаче таксиметров шофьор-епилептик,нали се сещате возейки се при него какво може да ви се случи,как е допуснато вобще

24

Перун

преди 13 години

Искаме пълно разследване кой му е дал лиценз на този! Ами ако беше с клиент и получи припадък какво правим, а? др. Цветанов да свика пресконференция и да прави изявление!

23

--

преди 13 години

да, неоправдани средства се отделиха за 112, а в крайна сметка пак мрем като кучета по улиците.... отврат отврат....това не е държава, това е еврейско гето.

22

гост

преди 13 години

Ние, българите много обичаме да се възмущаваме, че тези или онези не си вършат работата и да прехвърляме вината върху всички останали. Питам г-жа Иванова, след като си мисли, че е толкова добре информирана и е искала да прояви гражданска отговорност, защо не е съдействала като даде точен адрес или най-малко точен ориентир на мястото на инцидента? Дори и децата знаят, че за бързото пристигане на помощ е важен адреса! Но, не тя губи ценно време да се възмущава и роптае...

21

Анонимен

преди 13 години

2000 обаждания на 20 линейки.И как по-точно трябва да се оправят дежурните екипи с такъв никакъв ресурс??Да ги носят на гръб ли? Те хамалите получават повече от лекарските 400лв.

20

KALT

преди 13 години

Таксиметров шофьор получава епилептичен припадък? Добре, че никой милицай не е обърнал внимание, и да му подаде белия *** за слепи и не го е глобил подобаващо.

19

Анонимен

преди 13 години

Едните обясняваха да се звъни на 112, защото е по-сигурно и всичко се следи, сега пък да сме звъняли директно на 150. Ако от 112 са се забавили със 25 минути при подаването на сигнала, трябва да има разследване и санкции! 112 е скъпа придобивка и поддържането й също гълта много пари.

18

Анонимен

преди 13 години

Ако линейката е била дошла на 5 -тата минута, то сега нямаше да има скандали.

17

:)

преди 13 години

За чалга! Държавата умира,напускайте потъващия кораб!!!!!

16

Доктора

преди 13 години

Нямало ли е други бакшиши наблизо да го откарат до болницата? Ако трябва да се правят манифестации, много бързо се събират. Ама да помогнат на някого хич ги няма.

15

Тялото

преди 13 години

И кво? Имаме спешен номер, който съвсем не е спешен, ами си е чиста централа.Сигурно дежурни седят същите кисели и мързеливи лелки, които слагат навсякъде на гишетата.

14

Анонимен

преди 13 години

За линейки пари няма. За други работи има. Сещате се за какво има, нали ?

13

Иван

преди 13 години

Като са разбрали, че е бакшиш, са решили да го оставят ***, за да не се мъчи!

12

Анонимен

преди 13 години

при това положение да се закрие този телефон 112. щом се дублира.или май европата го искаше - и ето имаме го. А за какво ние, е друг въпрос

11

Lekar

преди 13 години

Хора , хич не се учудвайте ! След толкова много *** реформи в здравната система ето такъв ще е резултатът ! Линейките няма да идват въобще - така ,че ако разчитате на личен автомобил пак имате шанс да се доберете до някоя болница- където не е гаранция ,че ще ви приемат ! Бог да ви пази да не попадате в нашите ръце , че наистина много зле ! Аз съм лекар от Бърза помощ Пловдив .Заплатата ми е 480лв. чисти пари . Сега напускам и ще заминавам да работя като лекар в Италия за 6 000 EURO na mesec=