141

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

ДО "40Негрите няма да избягаг,а ще ядът *** по три пъти на ден !!!!

140

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Тоя да ходи да си се разхожда по техните *** гата! *** гета в Б-я не му влизат в работата!

139

GXx

преди 13 години

Dobre e kazal, no mangala ne e razbral. S drugi dumi im e kazal da ne chakat samo na instituciite, ami da se razmurdat malko i te. I nai-vajnoto, da se obrazovat.

138

:)

преди 13 години

Оххх дано се смили над тях и да им дадат визи и еднопосочни самолетни билети.

137

kalcheff

преди 13 години

Да ги прати в американо индиански резерват, да им видим индианците що за стока са тогава!

136

Анонимен

преди 13 години

neka im dadat vizi za shatite lezemer

135

Анонимен

преди 13 години

drug shut

134

Castor

преди 13 години

Тоя *** защо не остане там 1-2 седмица да го п....т ***?

133

наблюдател

преди 13 години

*** са обявили война на добротата и човечността. И когато масата им нараства някъде, това значи, че добротата и сърдечността там гинат. *** е наказание за слабите и лековерните. Индикатор, че една общност се разпада. БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА. СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!

132

наблюдател

преди 13 години

*** е тъмен човек. Не черен. Тъмен! Вътре, в оная гнойна и вмирисана топка- вместо човешка душа! Ходи по тая земя за да е гаден, за да е противен, за да отвращава околните. Създаден е да убива, краде, насилва, лъже, да мързелува, да паразитира и използва. Събрал е в себе си най-черното и гадно, което може да се залепи на същество ходещо изправено. Няма морал, няма такт, не знае що е съвест, мрази да прави добро, не иска да се развива, няма положително виждане за околния свят...

131

наблюдател

преди 13 години

...Погледни му стойката. Очите. Изражението на лицето. Гледай го как ходи, каква сянка хвърля, колко му е акъла, обноските. Цяла седмица да се кисне във Веро, пак ще мирише лошо. То всичко само ти се намества в главата...

130

наблюдател

преди 13 години

*** не значи човек от някакъв етнос. *** е състояние! Болест! Чума по-страшна и от СПИН-а. Индикация за пагубност! Печат за дефект! Аларма сред народите, че нещо им куца, че не се развиват правилно. Нагледен пример какво става когато Господ си направи лоша шега. Ако *** се въдят повече от нормалното в някой точки от земята, това означава, че там нещата са зле и е нужна намеса, нужна е помощ. Така, както помагаш на домашния си любимец, ако го нападнат кърлежи...

129

САН ДЬО

преди 13 години

УОРЛИК ДА ЗАПОВЯДА В ЧЕТВЪРТЪЦИТЕ ОТ 11 Ч. ПРЕД "АЛ.НЕВСКИ", КЪДЕТО СЕ СЪБИРАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ, ТА ДА ВИДИ КАК СЕ КАНДИДАТСТВА ЗА ШЕНГЕН С 2 ЕВРА НА ДЕН!

128

Българин

преди 13 години

Защо Уорлик не вземе да посети някой Български пенсионер, който е работил цял живот, но на стари години едва крета на ръбът на физическото оцеляване, защото "държавата" пилее милиарди, за да издържа тия мръсни *** на снимката, които отказват да работят, макар да са здрави и прави, дотказват да спазват законите, но само искат и искат ?!?Или Българските пенсионери не са хора, мистър Уорлик ?!?

127

Българин

преди 13 години

Само в тая държава може да се случи такова нещо - на бандити, разрушили държавна собственост, да им се дават всевъзможжни привилегии, вместо да бъдат подведени под съдебна отговорност. Този огромен блок бе съсипан от самите хъхрещи диваци, в който са били настанени под наем преди 19 години, но не са платили и стотинка... че и го погромили.А тоя американски *** да си ги прибере в посолството, като е толкова загрижен. Въобще как си позволява да се меси във вътрешните ни работи?

126

nivo

преди 13 години

до 135 Ами тогава *** ще са принудени да избягат и няма да има къде да идат.

125

a3

преди 13 години

Качвайте ги на кораба и го потопете някъде из Тихия Океан.

124

Патриот

преди 13 години

Warlick go home!

123

Елена

преди 13 години

Този прави конкуренция на Борисов по медийни изяви в Бг.

122

емир

преди 13 години

Бактана бактън от шмекери.