34

БУДА = ГЕРБ

преди 13 години

Вчера имаше ПИРОВА победа на ГЕРБ!Дали полицейската държава харесва толкова много на Будистите, това си е техен проблем.

33

смяхх

преди 13 години

Откъде накъде вота ще бъде таен.Всеки трябва да заяви ясната позиция дали подкрепя някой или не.Така е най лесно . Стига с тези тайни. Едно време никога не са се побликували стенограмите от мин съвет и имаше 7 ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ ТРОЙКАТА ----- ЗАЩО НИТО ЕДИ НЕ БЕ ТАЕН

32

До Цербер

преди 13 години

Има още по-логична причина - ГЕРБ се стреми по всякакъв начин със свои сили да премине числото 121. Така ще се освободи от зависимостта от "Атака", която тежи като воденичен камък и руши европейския имидж на ГЕРБ /Граждани за европейско развитие на България/.

31

Гербушко

преди 13 години

До Смяхх :Ако вота беше таен щеше да се изненадаш от РЕЗУЛТАТА :)Затова по стара партийна традиция го превърнаха във другарско събрание, да не вземат във групата на ГЕРБ да се разбунтуват от корумпираните си ДРУГАРИ !!!

30

Xxxx

преди 13 години

Absolutno nikakva faida nqma ot tebe v tazi darjava, taka 4e spokoino moje da se maxa6 i krie6 iz dupkite v 4ujbina, mi6ok! Mainata ti na teb i takiva kato tebe! Bqgai!

29

дамм

преди 13 години

Гоце и Сергей купиха Лилипутков и Драгалевския *** да се въздаржат .

28

nqkoi si!

преди 13 години

To nqma faida ot takiva kato tebe, koito bqgat, taka 4e mainata ti! Bqgai, mi6ok!

27

Цербер

преди 13 години

Защо да не е логично да са давали подкуп. Не ти ли е ясно, че Цветанов спретна на Борисов този скандал. Най-малкото щото не му е казал за подслушванията. Ясно е, че се очертава разногласие в Герб, затова не е нелогично да са предлагали подкупи. А и бройката подкрепила Герб е подозрителна по логично беше да са 126 (106 от Герб +20 от Атака).

26

Мариан

преди 13 години

Глупости! За какво им е да купуват гласове, при положение че имаха достатъчно гласове и без тези на РЗС. Статийка написана от недъгавата ръчичка на доносче журналист, за да могат да се упражняват топ *** на форума.Смях!

25

до №16

преди 13 години

Пич ако има ***,това си ти.Аз не понасям герб,защото са неграмотни,глупави и крадливи.Имам висше образование и бизнес,който не зависи от никоя власт в България,дори и като държава да я няма.Тъжно ми е да гледам как шайка *** престъпници я унищожават.

24

Анонимен

преди 13 години

тия са егати и смешницити вижте само каква *** ни управлява угоени тлъсти свинееееее безмозъчни и бавноразвиващи се малоумнициииииии нямам думи добре че скоро се махам от скапаната БГ дано да оцелеят повече хора до края на годината да не пукнат от глад, безработица и простотията на нашето прекрасно УПРАВЛЕНИЕ ГАДНА И НАИСТИНА НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! ЖАЛКОООООО

23

Смяхх

преди 13 години

Само червените *** могат да дадат ня някой пари ако имат нужната подкрепа и без него.За 140Против 60 Кой нормален човек би повярвал при такава разлика , че е възможно да се купят гласовете на 3 *** Янчовци.

22

Анонимен

преди 13 години

Всеки съди по себе си. Неморалния човек не може и да преположи че някой може да бъде морален. Изглежда че почти всички пишещи тука са неморални и при подобни обстоятелства биха не само взели пари а и биха си поискали. Прав е Бойко - с такъв матерял как да се върви напред.

21

Гербушко

преди 13 години

Боко пак си купи ПОДКРЕПА !!!!Вчера по време на ВОТА имах чуството че гледам партийно събрание от 1985 :)))Ама то със тези ГЕРБави нема кво друго да видиш те там са се събрали само партийни кадри и ченгета ДОНОСНИЦИ и за цвят по някоя друга МУТРА !

20

Случаен

преди 13 години

Аз пък им вярвам, че не са взели пари. Знаете ли тези колко са кихнали да станат депутати? Тези пари трябва да си ги изкарат и да направят пачки за после, когато няма да са в Парламента. Падне ли сега правителството, много от сегашните дупетати ще гледат Парламента от вън. За тези в Парламента няма партии, няма чест, няма нищо. Има само лична далавера.

19

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

ЦИРКАДЖИИ! Не са взимали (ДОСТАТЪЧНО) от Тректора и за това са отишли да взимат от Тиквата! Тези народни представители са едни високоплатени представители на най-древната професия!

18

80%

преди 13 години

80% от тези ***, парламент повече няма да видят.Ще се борят със зъби и нокти герб да не падне.Наесен бойко-*** президент,служебно правителство на президента,и агонията продължава.......

17

Иван

преди 13 години

Борисов да не е глупав да им дава пари - точно на *** от РЗС.Срам пред хората - това е основния мотив - те дори дълго са търпели.Представяте си ставаш депутат и за 20 месеца твоята парламентарна група подкрепя действията на един човек който развява папки - понякога празни, говори празни приказки.Ами тези хора са в парламента само 4 години - може и по малко.Но никой няма да забрави какво са правили там - те мълчат а лидера им вече изпаднал в последен стадий на шизофриния ги води към ада.

16

Анонимен

преди 13 години

Върбанов - ръководител на групата, Чукарчето - ковчежник. Добре ще се справят.

15

joe

преди 13 години

Нека поздравим всички червени писачи с лозунга:"Другари,кражбата приключи"