120

edno kuni

преди 13 години

Сякаш някой друг се опитваше да ни налага Бригадир Аспарухов?!..

119

Анонимен

преди 13 години

кой сега е1

118

Чичо Николай

преди 13 години

Отнемане на имотите в България на т.нар. "Симеончо", връщане на заграбеното със статут на "национално съкровище"....картини,14 броя сервизи златни и други скъпоценни предмети....съгласно описа от Комисията по депортацията 179 предмета ....връщане на БГ паспорт и ОКОНЧАТЕЛНО И БЕЗВЪЗРАТНО ИЗГОНВАНЕ от Майка България!....*** не са етнос!Това е модел на поведение!Вън от моята Родина!

117

Сакскобандитски

преди 13 години

Този издигна Боко и го направи Главен секретар на МВР !Пак по времето на този направиха обикновения пожарникар Бойко за 1 нощ генерал.Същият този заграби имоти за стотици милиони от бедна България.Айде кланяйте му се ...И друго, за да не ме наречете комунист.Просветените знаят, че Симеон го докара в България ДС, използвайки маниакалната му зависимост от хазарта ...Ай, викайте му браво сега !

116

Ама, моля ви се

преди 13 години

...и французите му дадоха рицарски кръст, за затворените блокове на АЕЦ. Само на него и на Надето.И нещо друго ще да са им дали....Рицарски кръст се дава за особени заслуги към държавата, а не за черните очи на този или онзи.

115

до inatut

преди 13 години

Тъпият му дядо наистина си е бил бая корумпиран.Но това за "загубите" си е чист мит и легенда, че той е виновен. Просто го правят изкупителна жертва.Историческата истина е, че сме имали подписани предварително договори за разпределението на териториите след войната срещу Турция. Но след победите под диктата на Франция и Англия и със съгласието на Русия "съюзниците" отказват да ги спазят. Нашите пък си настояват на договореното. И ни опукват.Та така за "предателят" Фердинанд.

114

Калин

преди 13 години

Защо има комунисти, защо болшевистан минава за най комунистическата страна в Европа ? то тъй лесно.. на ангро .. само с лозунги и едни и същи помии заучени да обливате !!! истината е, че тази страна е и си остана съветска република!!комунист не тренира .. комунист се дресира .. кой може да справи с комунистическата мафия в тази страна ? Лекарството е едно .. Светлина .. оставяш ги на слънце и им гледаш сеира !!!Смея да твърдя, че и НВ го знае !!

113

Анонимен

преди 13 години

и на Царя сърбахме попарата. За разлика от баща си излезе плахлив и боязлив и крадлив, пълна противоположност на баща му.

112

Анонимен

преди 13 години

По БТВ излъчиха репортаж за анонимните сим-карти и злоупотребите със самоличности. Полицията в Пазарджик проверява 46-годишния Събко Мулешков от Панагюрище, който имал купени над 1000 предплатени СИМ-карти. С три от картите били извършени два обира и едно отвличане, твърдят ченгетата.Е, как се прави обир и отвличане със сим-карта? Полицаите са като излезли от античността, когато хората са одушевявали предметите и са им приписвали мистични свойства. Сим-картата прави обири и отвлича хора. Сим-картата - престъпно изобретение на човечеството.Полицейщината на Цветанов дотам я докара работата. Преди повече от година МВР наложи да се регистрират поименно сим-картите, а не както преди да се купуват свободно. Така МВР си мислеше, че ще ограничи престъпленията, при които си помагат с мобилни телефони. Така било в някои други страни. И ние сме най-първите отличници в това отношение.Пишещият тези редове си купи в Ню Йорк, Манхатън, сим-карта, без да му поискат паспорта - това по времето, когато вече беше забранено у нас. Става дума за страна много по-заплашена от тероризъм, отколкото България. Тукашното МВР пак е по-католик от папата.Но това е следствие от простотията, която владее това министерство. Щом създадеш такива ограничения, веднага ще се намерят начини да бъдат заобиколени.

111

da

преди 13 години

Аз преглагам да се направи нова модна линия за депотати "Без джобове". Панталона, Сакото и ризата да са без джобове. Така няма да има от къде да крадат. АКо сте за моето предложение моля, дайте един глас нагоре:)

110

Анонимен

преди 13 години

ГОЛЕМИЯ ПАТРИОТ ЗАЩО НЕ ОСАТНА В БГ АМИ СИ В МАДРИД ,АМА СИ АЛЧЕН ЗА БГ ЗЕМЯ И ДЕЛА ВОДЕШЕ СРЕЩУ НАС ,ДА МЪЛЧИШ

109

Георги

преди 13 години

"Гошко" на баджанаците си. Сините са напаст, също като червените. Сакскобурготски пое една безкрайно неподредена държава. Ники Василев, Биляна Раева, Кунева, Паси - все имена, които ще останат, защото са свършили нещо. Любимите ти сини бяха американският провал на България. И всъщност на царя беше най-успешното правителство от промените насам. Минусите няма да променят този факт.

108

до 99

преди 13 години

Симо Измамата дойде след Костов. Тогава България беше в най-добрата си форма и ние мрънкахме да ни отделят от Румъния за да не ни пречи. Не като сега, когато румънците не искат да сме пакет за Шенген :) Ако вместо Симо, беше останало СДС на власт, сега щяхме да сме на нивото на Чехия, а не да ни сравняват със Сомалия !

107

Стария

преди 13 години

Не харесвам Сакса, заради 800-те дни, имотите, даже и заради името на сайта му, но не мога да отрека, че съм напълно съгласен с публикуваното.Когато обаче се обявяваш против миналото и ДС, за което нямам нищо против, трябва да преосмислиш и твоето и да забравиш, че се смяташ за цар. Поради конюктюра или поради заблуда, за добро или за лошо, бил си министър-председател. В случая си прав, че трябва да скъсаме с ДС-тата и СРС-тата.

106

левскар до Георги

преди 13 години

През юни 2006 г. името на екс-премиераСимеон Саксбурготски е замесено в скандал, който според италианските медии даже щял да "промени политическата ситуация в България". Името на бившия министър-председател е замесено в предполагаеми корупционни схеми на арестувания в Италия негов първи братовчед принц Виктор-Емануил Савойски, обвинен в престъпно сдружение с цел корупция на държавни служители, измами и използване на ***.Проектът за строеж на детска болница в България с посредничеството на Виктор-Емануил Савойски и с покровителството на тогавашния премиер Сакскобугготски, според някои е на цена, надвишаваща подобни здравни заведения в Европа. Проектът за педиатрията излиза на 4 май 2004 г. като предложение, подкрепено с Решение 384 на кабинета и подписано от премиера Сакскобургготски. Неговото правителство се опитва на два пъти да прокара проекта през 39 Народно събрание, което предизвиква протести и става причина за създаване на временна анкетна комисия. В доклада на анкетната комисия е посочено, че финансовият министър Милен Велчев и здравният Славчо Богоев са нарушили конституцията и закона за международните договори, защото са сключили споразумение за кредит с банка "Банк Аустрия Кредитанщалт" без съгласието на парламента. Изводът на комисията е, че изпълнителната власт не е защитила държавния интерес.По цени на Камарата на архитектите в България стойността на строежа е 1 960 000 евро. Средствата, които се предвиждат в споразумението обаче, са 7 259 000 евро. Разгърнатата застроена площ на детската клиника по чертеж е 11 807 кв. м. В предложението за инвестиционен проект, което внася министърът на здравеопазването Славчо Богоев в парламента, се посочва общата площ на педиатрията от 60 000 кв. м. Най-странното е, че и в двата случая посочената сума за изграждането на новата детска клиника е една и съща независимо от огромната разлика в площта. Така едно легло в педиатрията излиза 280 000 евро. В най-реномираните европейски болници цената на легло през 2004 г. е 30 000 евро.През юли 2004 девет депутати от опозицията дават доклада си за "Царската болница" на прокуратурата. Започва проверка, но преписката е бавена почти две години, въпреки законовия едномесечен срок. Две седмици преди избухването на италианския скандал е назначена нова проверка на болницата. На 13 юни 2006 е публикуван докладът, поръчан от новия главен прокурор Борис Велчев, в който се разкрива, че делото за "Царската болница" е било умишлено бавено по нареждане на предшественика му Никола Филчев.АМА ПЪК НИ ПРИЕХА В НАТО И ЕС а ей супер0)

105

Анонимен

преди 13 години

ТОЯ НЯМА ПРАВО ДА ДАВАС АКЪЛ ,КОГАТО БЕШЕ МИ ИСТЪР НЕ МУ ЧУХМЕ ГЛАСА ,А НЕ КАЗВАШЕ САМО "ИМА ВРЕМЕ " И ПАК ЗАРДАИ НЕГО ДПС ИМА ТРАМПЛИНА

104

шизо

преди 13 години

крадлив мадридски дядка-а след теб какво остана???фак ю!!!

103

Информиран

преди 13 години

ТОДОР ЖИВКОВ КЪТАЛ СПИСЪК НА БЪДЕЩИТЕ МИЛИОНЕРИ100 души подготвял бившия Първи за бъдещата власт, ползвал и резерва от комсомолци-авантюристиТодор Живков е имал списък с около 100 души, които заедно със семействата им са били поставени на особена грижа. Защото според Живков от тях щял да излезе управленческият елит на страната. Това заяви бившият дипломат от разузнаването на ДС, учредител на частната Земеделска инвестиционна банка и главен изпълнителен директор и мажоритарен акционер на Международната ортодоксална банка Св. Никола Цветан Начев.Сред избраните обаче имало и представители на бойния резерв на партията надеждните кадри на ЦК на ДКМС, но с уговорката, че те трябвало да бъдат комсомолци с авантюристичен дух. Начев разкри това като отговор на твърденията на бившия фараон Иво Недялков, който заяви пред БТВ, че покойният Андрей Луканов ги събрал и им казал: Другари, назначавам ви за милионери.Начев обаче се...Прочитане на целия коментар съмнява, че именно Луканов е разпределял червените пачки след падането на социализма. Той слабо разбираше от пари и затова точно такъв човек като него е можел да каже: Другари, назначавам ви за милионери. Според ексразведката милионерите у нас са се налподили покрай т.нар. инсайдерство достъп и получаване на вътрешна информация, включително и секретна, от фирми, банки и от държавата.Най-облагодетелстван от това бил Сорос, който изпращал свои стипендианти по света или препоръчвал членове на всяко правителство. Проваленият проукт 10 ноември 1989 г. е наше дело и е резултат от вътрешното ограбване на България, категоричен е Начев.

102

Спонги до Гошко 99

преди 13 години

Гошко, Гошко.Въпреки Мадридския Мошенник , България бе приета в ЕС и НАТО благодарение успешните реформи осъществени от СИНИТЕ! Този наглец пое управлението с летящ старт, защото Костов му остави подготвена България за пазарната икономикаи ...той съсипа всичко.

101

Анонимен

преди 13 години

Гадно Кобургче, скрий се някъде, докато не са се сетили за тебе!