16

Как

преди 13 години

Цветанов е грешката на ДС. Там работеха подбрани и умни хора, останалите бяха пренасочвани към милицията и пожарната. Тогава Цецо е бил на 23-25 г. със завършено средно спортно училище, знае се какво можеше да знае такъв човек - нищо. Но той е от прогресивно семейство, баща му е шофьор на ген. Шопов и Цецко получава служебна карта на служител от ДС. картата му е връчена лично от полк. Димитър Иванов - шеф на Шести отдел на ДС. Е,как да идем в ШЕНГЕН??? !

15

гуньо

преди 13 години

Големи душмани тия от ЕС, бре!! Как смеят да противоречат на премиера?! Той,човекът, си каза - ние сме изпълнили всички условия!! А те ми говорят за някакви кабели и течове :)

14

Анонимен

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИЕТА В ШЕНГЕН ТОГАВА КОГАТО..ВСИ4КИ БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТИ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА,И ТЯХНИТЕ МЕСТА БЪДАТ ЗАЕТИ ОТ НОВИ ДЕПУТАТИ БЕЗ "ЦВЕТОВЕ" И ДА БЪДАТ.... САМО БЪЛГАРИ...., РАБОТЕЩИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ-НАРОД И БЪЛГАРИЯ.

13

Анонимен

преди 13 години

Глупости, Боко и Цвъцко казаха, че сме готови.

12

Споко

преди 13 години

Споко бе хора.Сега ще се появи Негово Светейшество ,ще каже че предишните са виновни , те ще му повярват и ще ни пуснат със задна дата даже...Споко хора

11

хаха

преди 13 години

Напротив,даже съм седнал и рева пред компютъра..Никак не е радостно да си много вътре,особено откъм управленски и политически кадри..А България в това отношение не само е много вътре,ае някъде под дъното...А пък за лъжци от всякъкъв цвят сме направо световни шампиони..ама това един платен писач няма как да го разбере...

10

спокойна

преди 13 години

През април е по-вероятно да цъфнат налъмите :)

9

Анонимен

преди 13 години

Е как да не сме, "Той" каза че сме!!!

8

go6ko

преди 13 години

neme gree nito 6engen ni es ni nato tova gree vsi4ki milioneri sire4 xorata na vlasta

7

Нов морал

преди 13 години

И сега какво ще правим! Че за мен Шенген не е сериозен проблем, а ставащото в страната:) Външния знак за ставащото в страната е недопускането в Шенген. Кой ще опусне страна в която корупцията се увеличава и с граници като решето!:)

6

Анонимен

преди 13 години

Шенген въобще не ме интересува

5

Анонимен

преди 13 години

България не е готова за Шенген..БЪЛГАРИЯ НЕ БЕШЕ ГОТОВА И ЗА ЕС...БЪЛГАРИЯ ЗА НИЩО НЕ Е ГОТОВА С ИЗМИСЛЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ -ДЕПУТАТИ.

4

Анонимен

преди 13 години

Е той имаше предвид, че май сме вътре, т.е. може би сме вътре.

3

Citizen

преди 13 години

Предлагам на предстоящото преброяване всички да се пишеме ***. Няма значение кой с какво самосъзнание е ! Така в БГ ще преобладават ***. Вече няма да има дискриминация на българи и ***, всички ще сме ***. САМО тогава спрямо всеки български гражданин правилата ще бъдат уеднаквени! Сега българите издържат ***, а тогава *** може би ще издържат ***, както си следва да е! Сега само българите са ДЛЪЖНИ пред държавата, тогава всички *** ще са длъжни!

2

мда

преди 13 години

не мога да разбера защо се натискаме толкова като в действителност не сме готови с тези подкопи които взимат полицайте за никаде не сме.....

1

хаха

преди 13 години

Прав си,много сме вътре,ама отвън,хаха