101

Анонимен

преди 13 години

А то оставаше пък да не е така.Естествено като са рабра ,че Яне прави подписката в нея да участват 1000 -2000 активисти на ГЕРБ ,които умишлено да си напишат грешни данни и инициативата е провалена.А като плюете ,кажете колко от вас искат народните прадставители да станат от 240 но 100-май всички но сега пишете против само защото го иска някой който не ви харесва

100

Страх и репресии

преди 13 години

Та кой ще си признае че се е подписал когато в дома му нахълтат въоръжени и маскирани агенти на ДАНС ?. И го попитат подписвал ли се е в подписка за разпускане на крадливия парламент . Хорицата са наплашени,издържат семейства,току - виж ги съкратили от работа по политически причини и останали на улицата......Много ясно че ще се правят на ни лук яли,ни лук мирисали..Това е вече диктатура,ченгетата от Герб/Гроб/ да ходят и притесняват хората по домовете.....ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА

99

Анонимен

преди 13 години

=

98

Анонимен

преди 13 години

Абе кой ги пише тия минуси? Всички говорим за едно и също нещо и сме на едно мнение, а минусите много по-вече! Нещо гнило има тука!

97

Анонимен

преди 13 години

ЧЕРВЕНИТЕ КАТО ПРАСКАТЕ ТОЛКОВА МИНУСИ ЗАЩО НЕ СИ ГО ОСИНОВИТЕ

96

Анонимен

преди 13 години

на мен да ми звъннат на вратата от ДАНС да ме питат, ще кажа че съм умрял преди три години. Представяте ли си ДАНС проверява някаква подписка, МИРИШЕ, МНОГО МИРИШЕ.................. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО НОВОТО ДС

95

Анонимен

преди 13 години

ДОГАН Е МНОГО ДРЕБЕН,ТРЯБВА ДА ДОКАРАМЕ НЯКОЙ ПО РАСОВ ОТ ТУРКИЯ

94

Анонимен

преди 13 години

Вижте го на снимката с ученическото си балтонче как "Дирижира".

93

Анонимен

преди 13 години

Този лилпут и той като станишката е мераклия за Догановия, но няма да го огрее!

92

Индиан

преди 13 години

а на банките, мобилните оператори и още, който се сетиш...на тях кой им дава право?Тях проверяват ли ги?гЕрб=грЕбяко гребане искат да правят, ама...

91

harko

преди 13 години

ne e towa 4oweka za Bulgaria

90

вжв

преди 13 години

Каквито и приказки да се изприказват и напишат,за този инфантилен провокатор,няма да има смисъл,докато не се поиска имунитета му,и да се вкара в затвора!!Всичко друго е" шменти-капели"!Не може цялата държава да се занимава толкова време с един"нарцис"!Станахме за смях!!

89

Поръчкаджия

преди 13 години

ДанС, действа много бързо, бре!

88

Ей, хора!

преди 13 години

Спец-милиционерите на Бойко от ДАНС са ходили по къщята на хората, да ги карат да подписват декларации, че се отказват от подписите си в подписката на РЗС. Давате ли си сметка, че това е нова ДС?!

87

koko

преди 13 години

Кой им дава право да ползват лични данни? Теоритично ДАНС го контролират а Яне???

86

ЛЕНИН

преди 13 години

колкото повече го гледам , все -повече се въздига тоз македонски юнак

85

Нов морал

преди 13 години

Големи манипулатори тези от РЗС ей:))))) Как се задействал ДАНС бързо:)))) Па ние проверките на ДАНС си ги знаем! Поръчкови като социологическите проучвания и като дойдат избори винаги има изненадани:)))) Едно време така скриха и подписката за Козлодуй на ВМРО:))) Смрадлива работа:)

84

БАЧКАТОР

преди 13 години

Значи се оказва че личните данни на нищо неподозиращи хора са в услуга на невестулката яне. Значи нищо чудно и моите имена примерно да са в гнусните му списъци въпреки че аз не го понасям и никога не бих се подписал под инициативите му.

83

Индиан

преди 13 години

А кой закон или изобщо на какво основание дава право на ДАНС да извършва такава проверка?Или вече ДАНС=ГЕСТАПО???

82

norm

преди 13 години

Предложиха ми да се подпиша,когато ги попитах кой ще гласува новата конституция,като РЗС не се очертава да влезе в парламента,изчезнаха.Има една партия,която още със създаването си преди повече от 100 години се специализира в конспиративната дейност.Така е с подписката,така е със СРСтата,така е и с управлението,когато са на власт.Познайте коя е тя.