84

НеДСБ

преди 13 години

За разлика от теб не съм пристрастен към нито една от партиите в Бг,именно поради причината че не виждам кой точно ще е човека или партията която ще извади страната от кризата.Анализите но истинските,би трябвало да се правят от хора които не са по какъвто и да е начин обвързани с която и да е партия.Хора които да мислят за народа.А относно Костов - моля те направи си труда да провериш какво точно е преподавал по времето на Живков.После ми говори за ДС и комунисти.

83

Фидос Искренов

преди 13 години

Нека си припомним за Костов, как като разби СДС активно работеше вече създал ДСБ - да провали участието на остатъците от СДС в ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ. Преди него Софиянски бе създал ССД...Абе смрад, провалиха надеждите на СИНЯ БЪЛГАРИЯ! А в СДС останаха тъпкачите на Надежда Михайлова, дето сега се води под името Нейнска или нещо такова...чукаха я в самолета тая *** кой ли не и се изреди ... + 1 Шрьодер май и той записа с нея сеанс

82

Фидос Искренов

преди 13 години

Сигурно си прав, но все пак те не са в един и същи коридор, нали така? Костов има претенция да е автентичната българска десница. При положение, че той разби създаденото от него СДС-партия... Чудя се как може да му се вързват изобщо на този измамник хора с на пръв поглед нормално мислене? Тоя имА възможност да направи ВСИЧКИ РЕФОРМИ още 1997-2001, но какво стори? Разочарова СИНЯ България и загуби 65% обществено и парламентарно доверие! И сега вместо да се скрие, той продължава простотията си...

81

Фидос Искренов

преди 13 години

Смешното в случая на Костов е, че дори не може да се оправдае, че "времето беше такова" или тЯм подобни ... защото 1991 бе пък министър на финансите в правителството на СДС при Филип Димитров. Т.е. той отлично знаеше как функционира държавния механизъм. Той създаде и СДС, като партия. Какво ли го е накарало да учества в кражбите, крадливата РМД приватизация и цялата престъпна мръсотия на полу-коммунистическата ни държавица? ... Сигурно "Бъдеще за България"?

80

до 84

преди 13 години

По краденье ли,?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

79

рома

преди 13 години

ванчу,честит Банго Васил,братчет! Ние (сичкото *** сме с теб,наште булки ти осигуряват гласоподаватели в геометрична прогресия)!!!

78

Анонимен

преди 13 години

ЦЦ и ББ и двамата заедно сруещу Костов да тичат немогат да го стигнат

77

Фидос Искренов

преди 13 години

Костов "обедини" десницата 1995-1997 в ОДС, а паралелно с това направи от СДС партия... Провали доверието на цяла България при 55% в парламента + 10% от ДПС тогава + 6-7% БЗНС...т.нар. ОДС коалиция. Направете си сметка с каква подкрепа разполагаше, с какво доверие и какъв некъдърник се оказа? Или пряко заинтересОван слуга на червени господари? Във всеки случай - голям страхливец, измамник и недостоен човек!

76

Я!

преди 13 години

Я! тоя не е ***,вече-избелиле са го,ама са па жълтее!

75

Анонимен

преди 13 години

разберете,че няма да ни оправи никой политик докато сами не си помогнем.Само си задайте въпроса(кога за последно сторих нещо добро,кога за последно помогнах на някой,пука ли ми въобще за хората около мен?)Е,бъдете сигурни че тези политици не си задават тези въпроси,защото не им пука за никого,те са като нас,като всички нас-лоши,злобни,дребни човечета,които искат властта не в за да помогнат на хората,а за да се облагодетелстват лично-това е.Станете по-добри,по-човечни,политиката е само параван

74

иван-циган баба

преди 13 години

ако олимпако бъдеще за България (за България,хи-хи-хи)ако рмдако...!?!!?Ако ифанциган сменя тиквата,или серж... зае...и-по-добре те,отколкото мангото!

73

дс

преди 13 години

За равен старт в живота....

72

Анонимен

преди 13 години

Да си жив и здрав бат Ванко,че не допусна албанците в България по време на косовската простотия.

71

Аnon

преди 13 години

Глупости, всички трябва да попаднат в затвора.Никой не мисли държавнически а само за собственното си политическо оцеляване и жажда за власт.Герб няма да я бъде дълго както я карат така.Бившите са лоши,но още по-лошо е да употребяваш или монополизираш общочовешки основополагащи се принципи за развитието на едно общество като морал,законност ред и справедливост без на практика да ги прилагаш.Това е хиляди пъти по-лошо и се наказва.

70

ппп

преди 13 години

айде Цецо да си ходи

69

DNES.BG

преди 13 години

До мозайкаДраги, научи се да пишеш правилно. Не е вярно, че пред съюза "че" ВИНАГИ се пише запетайка, ако с това се изчерпват познанията ти по правопис. Въпреки че мислиш в правилна посока, граматиката ти е слаба.

68

До 67

преди 13 години

Костов е бивш служител на Държавна сигурност, законспириран много дълбоко, измислен демократ, лансиран от Луканов, и изпълнил задачата която му беше поставена от ДС да се представя за демократ, да оглави СДС, всичко това беше замислено и изпълнено перфектно от този гнусен ***, благодарение на него БГ изгуби милиарди, които отидоха в ръцете на неговите кукловоди, а той стана с 600 милиона!!! по-богат, така че червените писарушки да не го възхваляват толкова тоя престъпник!

67

Сссссссапио

преди 13 години

Какви заплати кави пенсии - Виденов прибра кеша - Костоф активите.

66

dsb

преди 13 години

до: НеДСБ... това че всички са един дол дренки ви го набиват в главите от дс,защото те си имат постоянните избиратели сред пенсионерите и целта им е била ве4е 20 години да се дискредитира дясното ама това трябва да седнеш да почетеш и после вечерно време да анализираш, като ти е трудно да го схванеш!!!

65

Фидос Искренов

преди 13 години

Нека всеки си направи изводите сам, колко *** комунист е Костов! И то не защото беше преподавател във ВИИ Карл Маркс! *** беше и продължава да е, защото при всички възможности и при 55% В ПАРЛАМЕНТА... допусна да *** всички и всичко, а накрая за капак го би на изборите един гол Цар едва сричащ и мигащ на изборите (с пазвантин Гойку!)... смешно, нали? А на Костов жена му е шеф, имаше фондация ("Бъдеще за България"!)за директно инкасо от "бизнесмени". Доста подло семейство излязоха...***.