129

Shark

преди 13 години

Американците са последните на които мога да се възхитя, и на бели и на черни, еднакви *** са

128

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Сигурно бъркаш Грузия с щата GEORGIA .

127

Анонимен

преди 13 години

Гатанка за Дянков:Коя е тази страна в която за да изкараш 100 лв. легално първо трябва да дадеш на държавата 100 лв. или по точно да си изработил 200 лв. за да можеш да си купиш нещо за 100? Втория въпрос е колко такива страни има в света?

126

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Ок,да ти кажа и по тая тгема нещо. Защо българина работи яко в чужбина. Защото навън,тинтири минтири няма. Ако работния ден започва в 7 ,значи е точно в 7,ама не първо кафето и приказките ,какво си правил снощи. В Америка така работят черните,кафето и бла бла един час,и после се размърдат. Затова се възхищавам на белия американец. По 10-12 часа на работното място.Вярно е ,че стимула е големия залог.

125

ХА,ХА,ХА,......

преди 13 години

...ГРУЗИЯ---СТАБИЛНА ДЪРЖАВА, ...ХА,ХА,ХА,...!!!!!ТАМ СИ ЦЕПЕХА ГЛАВИТЕ ПО УЛИЦИТЕ, СЪС САПЬОРСКИ ЛОПАТИ ПО ВРЕМЕТО НА ПЕРЕСТРОЙКАТА....!ТИ СИ *** ,БЕ...133!

124

до STARBUCKS-USA

преди 13 години

Какво знаеш ти за Грузия,бе ***?Преди Дянков да стъпи в Грузия,тя е била една стъбилна държава със добра икономика.Преди Дянков да си замине (по-скоро да бъде изгонен) от там,вече са били една фалирала система,нещо което се повтаря у нас.Този човек (Дянков) няма никакво портфолио,няма никакви успехи като икономист.Какво е работил,какво е постигнал ? НИЩОИ тоя е начело на България - оле мале!

123

Анонимен

преди 13 години

Стока за 100 лв. + ДДС =120 лв.За да получиш 120 лв заплата чисто, ти трябват 133.33 лв за да си платиш плоския данък, само че преди това трябва да си изкарал за обществено осигуряване (пенсия) както следва:Ако си роден преди 1960-та 20.5% отгоре-> 167.72 лв.Ако си роден след 1960-та 15.5% отгоре -> 157.72 лв.И това за 3-та категория труд, за първа и втора цифрите са:Ако си роден преди 1960та 23.5% или трябва да изкараш 174.28 лв.след 1960 та 18.5% и съответно 163.59 лв.Ако си мислите уважаеми сънародници че обира е приключил,лъжете се, все още не сме пресметнали колко дължите за здраве!Вноската е 8 процента, тоест за 133.33 лв. (сумата преди данъчното облагане) тя е 10.67 лв. и като я прибавим към предните суми получаваме:за трета категория труд: 178.38 лв. за родени преди 1960таи 168.39 лв. за родени след 1960 таза 1-ва и 2-ра категория труд: 184.95 лв за родени преди 1960-таи 174.26 лв за родени след 1960-таИ как мислиш драги Българино, дали приключихме?Приключихме ама друг път... обръщай джобовете:Фонд ДЗПО( Допълнителното задължително пенсионно осигуряване) също иска да ***, само 5% нищо работа - 5лв и 33 ст за него,от Държавата да мине ще удържим само на родените след 1960-та( дето си мислеха, че минават тънко до сега ХаХаХа):3-та категория труд родени след 1960та - 173.72 лвИ да не забравяме и фонд ДОО (държавното обществено осигуряване) , там внасят само първа и втора категория труд (внася САМО работодателя, но понеже парите ги изкарва работника

122

до 129

преди 13 години

глупости пишешбългарина не е мързелив,даже напротивкогато отиде в чужбина и успяване съм чул някой да се е върналкого се опитваш да впечатлиш,защо се напъваш ?

121

?

преди 13 години

do STARBUCKS-USA и как ще стане това? като повтаря 100 пъти една съща лъжа, че сме с най-ниското данъчно бреме ли? вярно е че ДДС е 20% , вярно е че 10% е данъка печалба и данък ДДФЛ НООО всичко друго е в пъти по -в исоко от другите страни говорим за 45% осигуровки !

120

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Аз за Грузия знам сигурно в пъти в пповече от теб.Това не ти го казвам ,да те засегна с нещо. Тук ги има доста. Пълни абуригени. Уж християни,а с мислине на муслим. Може би с 30 -40 г. след нас . Така че,не се учудвам,че там Дянков не е успял. И в БГ му е трудно. Никъде не срещнах някой да говори за работа. Всеки само иска от държавата,и да е кеш. Аз съм сигурен,че Дянков първо ,ще създаде условия за работа,и ще ни накара да се разработим.

119

1

преди 13 години

Огромно непознаване на механизмите на назначаване на дипломати, които визира "Симон" Дянков също като директор на изпълнителна агенция митници те са назначаеми, както и областните управители и т.н. ама има такива които са превели главица и такива които трябва да си идат за да се назначат ГЕРБЕРИ!

118

до 125

преди 13 години

Ти Грузия за 5 държави ли я броиш? :)Кажи кои са останалите четири

117

до 104 жоро

преди 13 години

написл си 18 гафа на това правителство, които са за 18 месеца. Ако започна да пиша зулумите на предните управляващи ще ми са необходими 20години. Затова не се прави на интересен. Знаем какво представлявате.

116

до 122

преди 13 години

грешка пичникой не е очаквал от Дянков нищотой е икономист,провалил се в 5 държави,доказан идиотБългария е поредната му държава,от която ще бъде изгоненпоразпитай за Грузия какво е станало и как са го наритали като куче от там

115

Nobody

преди 13 години

Превод: Ние посланиците ще ги разкараме, че да се радвате новогодишно, ама как така виждате контрабандните канали без ченгета, а?

114

Анонимен

преди 13 години

Време е Дянков да си ходи, той един път е предал България отивайки някъде си, а сега иска и да я унищожи.

113

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Разбирам за вашето недоволство към Дянков,от това как ми слагате минуси. Явно сте от хорате,които сте очаквали на всеки да се раздаде по един чувал с пари.Ама и тогава щяхте пак да ревнете,че са ви малко,и защо не са чувалите по 2.

112

Анонимен

преди 13 години

ало, писачите вече настъпиха празници, не се работи стига сте писали. няма кой да ви плати извънреден труд.

111

Ето новия морал

преди 13 години

За финансовия колапс и ценови шок в странаста не е виновна икономическата криза,а некадърността на неповторимите крадци от ГЕРБ.ГРОБ/. Десетки пъти от опозицията настояваха да не бъдат вдигани акцизите,но нали трябва да се пълни партийната каса на ГЕРБ/ГРОБ/ за да могат да купуват президентските и местните избори....Ето.....4 млрд. лева от контрабанда се губят на финансовото ведомство. От предвидените над 7 млрд. приходи за 2010, реално събраните пари са 3,6 млрд. лева. Въпреки повишената събираемост, с която се хвали правителството, на практика хазната остава празна.В липса на воля за справяне с контрабандата, обвини управляващите бившият шеф на агенция Митници Емил Димитров Ревизоро. Единствената мярка, предприета от новата управа в ресора, е смяна на едни лица с други. Целта обаче остава една и съща: да се пълнят партийните каси, както и джобовете на определени кръгове, близки до властта.Какво се случи с проверките на доходите на митничари с палати? Абсолютно нищо. Оказа се, че е възможно със заплата от 600 лева да изградишМитничарят Бранков живее като цар с 600 лева заплатаМитничарят Бранков живее като цар с 600 лева заплататриетажна къща, да си купиш джип и да живееш като баровец. Сергей Бранков, митничарят от Калотина и авер на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, е сред доказателствата за такъв феноменален успех.

110

Ето това е Герб

преди 13 години

За това, че Бойко е мутра има факти все пак. Иначе за неспирното говорене сме чували вече. Слушаме го 18 месеца. Но знай, че никой не може да промени миналото си и то ще го преследва винаги. Още повече когато е кално, като това на любимия ти Премиер. Аз не искам мутра да ми е Премиер. Всеки нормален човек знае кой създаде мутрите и групировките. Ако не си разбрал, толкова по-зле за теб. Създадоха ги същите тези, срещу които днес, вече облечен в държава власт, мутрата Бойко Борисов уж се бори но за жалост най-вече по страниците и екраните на услужливите медии. Да живеят милиционерските клипчета. Аз преди 20 години скачах по площадите с още стотици хиляди хора не за това, да ме управлява и представлява човекът, завършил Развъдника за милиционери в Симеоново, човекът охранявал националните предатели Тодор Живков и Сиемон Сакскобурготски, човекът, творение на Генералите от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Като толкова те радва това, радвай си се, но не обиждай трезвомислещите българи и тези с достойнство, което на вас ченгетета, явно ви е непознато.