142

`

преди 13 години

136 *** ..... в ...ъй тиси роден от женско куче с червена панделка ,от такива като теб пати БГ.уМИРАЙТЕ ПО БЪРЗО ДАСЕ ОСВОБОДИ бг.

141

за 127

преди 13 години

Нищо ново под слънцето, ако нямаш шумкарско семе , трябва да си или гении или мутра за да прогресираш

140

за 129

преди 13 години

Доказани и опитни шпиони - да, при това на повече от една държава..........Путин да си ги приобере, той напоследък награждава провалените вместо по руски обичай да ги праща в Сибир да садят борчета

139

Усмивката

преди 13 години

Ей, хора прочетете "Аквариумът" от В.Суворов! На тези дипломати, не само от ДС, а каквито и да са, щом въртят частен бизнес, или използват събраната информация за частни цели или по друг начин работят против интересите на държавата - "на конвейера". Но това трябва да стане интелигентно, а не по Цветановски. Остава да пратим и тежковъоръжени барети да ги приберат. Не изхвърляйте *** от къщичката през балкончето на улицата! Приберете го мирно и тихо в мазенцето и оттам на ***!

138

Анонимен

преди 13 години

Лудия Филчев ще го приберат ли?

137

Анонимен

преди 13 години

И сега като се прибетат тези 47 бандити-дипломати у нас ще бъдат без имунитет и можем да ги съдим както им се полага.

136

Калин

преди 13 години

кой ги гони .. правителството ли .. боко борософф си ги пребира обратно във външно..да ги захранва .. заглажда .. и подмива!естествено .. с чужди пари!! гонят ги .. верно ще ги и изгонят.. коя нормална страна ще търпи съветски граждани .. да се представят за европейци.

135

Анонимен

преди 13 години

139,след като не наказахме комунистическите кръволоцисега те надигат глава и искат пак да ни управляват

134

teo

преди 13 години

ТАЗИ ГИМНАСТИКА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗИГРАЕ ОЩЕ ПРЕЗ 1989 ГОДИНА ИЛИ НАЙ-КЪСНО СЛЕД ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, НООО ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА И ПРЕЗИДЕНТИ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД НЯМАХА СМЕЛОСТТА И ВОЛЯТА ДА НАПРАВЯТ ТОВА ПО РАЗЛИЧНИ СЪБЛАЗНИТЕЛНО-ЛИЧНИ ПРИЧИНИ!!! ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ КОИТО ИЗИГРАХА ТАЗИ ГИМНАСТИКА ДРЪПНАХА МНОГООО НАПРЕД! ТЕЗИ МАФИОТСКИ СПИРАЧКИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ НА БОНИЩЕТО-ЗАТВОР!

133

Др.Кимбъл

преди 13 години

Голям грях сторихме 1990 година ,78 е много, много прав !!!!!!

132

Анонимен

преди 13 години

47 некадърници по-малкоако бяха добри дипломати отдавна да са се прибрали

131

Василев

преди 13 години

Това е така, 90% от дипломатите сътрудничат на техните служби за разузнаване и сигурност.Обаче има една подробност, техните шпиони не са подписвали клетвена декларация и към КГБ,също така не използват работата си за да си правят частни фирми на гърба на държавата!!!Мога да се вържа на бас , че ако ние сами не отзовем бившите агенти от ДС, Европа и Сащ много ще ни се "разсърди".

130

!!

преди 13 години

Не само това, но Боко Инглиша отново ни прави за смях пред целия свят. Тoй де факто отваря тайните на дипломацията и разузнаването ни пред всички, но не го осъзнава защото е пожарникар! Да Тикво, в другите държави няма шпиони, Браво! axaxa

129

Факт

преди 13 години

Навсякъде по света всички дипломати са шпиони. Какво правят ГЕРБ? Освобождават места за своите хора ли?

128

Др.Кимбъл

преди 13 години

"Опитни служители"- зависи от къде го погледнеш."Български 4адър" е световно известно понятие !!!!!!

127

MI 5

преди 13 години

RE ... ти регенерат ли си ???

126

Анонимен

преди 13 години

между тези 47 дипломати-агенти са убийците на писателя Георги Марков

125

:))

преди 13 години

Май само тия осем ще ги върнат тъй като за другите Тиквата няма законно право да ги пипа, дори да е мyтро-милиционер! Нали и самият Боко е искал да влезе в ДС на времето, но понеже приели хора с нормален умствен капацитет а не пожарникари, Тиквата си е останал просто мутра. А сега тръгнал да "гони"! Cмях :)) Още повече сега като Върховният Съд ще му изхвърли цялата простотия през прозореца :)

124

Василев

преди 13 години

Да не си ял червена мухоморка???

123

RE

преди 13 години

Доказани и опитни служители на България пред света или бременни гербаджии с фалшиви дипломи - изборът е ясен. Но какво да се прави, Боко Тиквата си вкарва грандиозен автогол.