31

Анонимен

преди 13 години

*** борец, но дано се оправи.Иначе снощи даваха за него цяло предаване - селянче, просто, неуко, само тепиха е за него, повярвал във величието си, щото бойко му стиснал ръката и..... селски истории. чудо голямо.

30

,,Lari,,

преди 13 години

DIREKNO UBIISVO NA IZVASHITELITE.VIE, V NARODNOTO SABRANIE,KORUMPIRANI DALAVERADJII,POODPOMAGATE VSI4KO.../DOKOGA,***,NEKADQRNI BOKLUZI SHTE SI POZVULJAVATE TAKAVA NAGLOST.VSI4KITE V NARODNOTO SABRANIE I NAGORE STE ZA RA...L...PUBLI4NO...

29

grank

преди 13 години

От древни времена мъжете винаги са носили ножове. Дори и през турското робство.Ножа е защита за живота ти.Даваш хиляди левове за кола с 10 ербега, колани и т.н. но няма да носиш нож.Ще ти цитиам един откъс от книгата Кръсника където дон Корлеоне казва :"Или си въобразяваш ,че светът е безопасно място, където можеш да се забавляваш......."

28

влизал в ситуация

преди 13 години

Доказано е,че човек с нож дори и пълен аматъор има 30%по голяма ефективност срещу най добре обучения си в своя стил боец.СЪВЕТ!Не влизайте от средна дистанция.Търсете много близка(клинч)или далечна с подръзни средства.Една дълга дреха съблечена може да ви помогне много.Огледайте се за маси ,столове,а ако имате телескопична палка не се двоумете да му натрошите манерката....Най добре по възможност избегнете контакта срещу въоръжен с нож.....Дано се оправи момчето.

27

Анонимен

преди 13 години

Той и Васко Илиев беше шампион, ама това не му попречи да създаде най-престъпната органкизация в България...

26

Анонимен

преди 13 години

БУЛГАРИЯ Е ИЗВЕСТНА ДЪРЖАВА ПО СВЕТА С ВЕЛИКИ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ ШАМПИОНИ.ВСИ4КИТЕ НИ "ШАМПИОНИ" СА СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ МУТРИ.ЗАД ГЪРБА НА ВСЕКИ ШАМПИОН СЕ ПОДПИРА И ОТ НЕГО СЕ ИЗДИГА СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА 4АЛГА "ПЕВИЦА" 4АЛГА-***.КОЯТО С ПОМОЩА НА МРЪСНИТЕ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ ШАМПИОНСКИ ПАРИ СИЛИКОНОВИ-ЦИЦИ И ДЖУКИ СИ ПОСТАВИ.МОЖЕ НИЩО ДА НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ , САМО МРЪСОТИИ ДА БЛЕЕ И ГРОЗНОТО СИ ГОЛО ТЯЛО НА СЦЕНАТА ДА РАЗВЕЕ,ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ СИ ЖИВЕЕ.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪЛГАРСКИТЕ ШАМПИОНИ И 4АЛГА-ТАРБУШОНИ.

25

Анонимен

преди 13 години

Абе то и на шампиона и приятелите им е било смешно и са си казали, я да се направим на мъже като пребием този 50-килограмовия, той пък да вземе да има нож. И да ги разфасова на филийки. Смешно, а :-)

24

Анонимен

преди 13 години

Жалко. Тъкмо човек си каже един *** по малко, те пък като *** тези. Мушкаш ги с нож, те живеят. Ножара, следващия път да го напръска и с `Райд`, белким помогне.

23

а ти кой си?

преди 13 години

***,ама за него е свирил Българския химн!Дано всички *** са като него!А ти кой си,някаква твар стояща пред компа,недоволна от себе си и от целия свят!Ина Коледа не спряхте със злобата дребни душички!Дано се оправи момчето и да носи още слава за България,че само спортистите и математиците правят това!

22

bg

преди 13 години

Koja pesen se e vihrila po vreme na sbivaneto?Azis....ili nekoi ot drugite tam bokluci.....ne im znam imenata.

21

Анонимен

преди 13 години

За скандал са нужни двама. Ако шампиончето си е сеяло тихо и кротко, нищо е нямало да се случи. Тоест и той има вина в случката. Въпроса е: ако човека срещу него нямаше нож, сега щяхме ли да четем новина "Световният ни шампион преби мъж в Габрово" или всичко щеше да се потули?Радвам се че няма умрели, сега да си вадят поуки и на всеки му заслуженото.

20

МАЗНИЯ

преди 13 години

това мом4е маи не му понася славата...Дано си вземе поука...[колко трудно се ка4ват върхове...И колко бързо 4овек може да се .срине..]

19

бакал

преди 13 години

Tи сериозно ли мислиш, че борец ще вика някой на помощ? Още повече шампион? Тия са толкова изветрели, че са готови да скочат на всичко по-агресивно.Според мен точно това е станало - юнакът с нож (който е *** и не заслужава да диша - никой не ходи на дискотека с нож, освен ако иска да причини безредици!) се е правил на велик и *** е тръгнал да се разправя с него. След като е бил намушкан, брат му и приятелят са опитали да се намесят и също са били нарязани.

18

втвърдител

преди 13 години

М.Ганев е мъжко момче и това ще преодолее.Скорошно оздравяване му желая.

17

Анонимен

преди 13 години

НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДА ЯСНО РАСАТА МУ.РЕЗАН ***

16

Анонимен

преди 13 години

"дреме ми за него ***"*** ама като отиде на състезание зад него е Българското знаме. Ти дето не си *** никой не те знае нито познава. За нищо не ставаш освен да ядеш ***..

15

до 1

преди 13 години

За теб вече се разбра ,че си мозъчно недоразвит и задръстен.Ще ни спестиш много ,ако преустановиш с просташките си постове.

14

рицар

преди 13 години

ники ако си рицар носиш чекийка иначе ще ядеш бой батиното като те пипне някой дриопитек като въпросния разпран шампион

13

Bobi

преди 13 години

браво че момчето се е стабилизирало.А тези *** кадето носят ножеве са нищо повече от страхливци чакащи някои да ги из..ка.Затвор за *** с ножа и поне 10 години и следващият път пак да носи нож..

12

Андрешко

преди 13 години

Така е по селата. Всеки *** е с нож! Отваряйте си очите. Селянинът е много завистлив и вади ножа за всичко, което ще накърни селската му чест. Дано се оправи човека, а на този дето го е клал да му спукат хемороидите в пандиза.