190

Лисан

преди 13 години

Николай Младенов е роден на 5 май 1972 г. Той е син и внук на активни борци против фашизма и капитализма. Баща му Евтим Младенов е бил дипломат от кариерата.Завършил е международни отношения в УНСС.Защитил е магистърска дисертация в Кралския колеж в Лондон. Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация "Отворено общество", София.Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка.През 1999 основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001.

189

Zuio

преди 13 години

ГЕЙБ си слага хора на държавна издръжка.

188

фанта

преди 13 години

Стига си критикувал ве! Кажи ми поне един от последните 40 години да не е бил член или в Комсомола или в БКП? Това бе дълг на всеки от нас, нали такъв бе живота? Важното е, какво смятат да правят и понеже в тоя потаен свят научаваме нещата като факти, да се надяваме да работят за наше добро, а не във вреда! А, че всички сме били в ДКМС, ОФ или БКП, това беше времето и задължение. Ако те поканят отиваш - не можеш да откажеш. А някои сами се натискаха за там. Останалите бяха в ОФ. Такъв бе света.

187

дан

преди 13 години

ееее, защо на 89-та година не изтрепахме всички ***

186

ПУТКО МА ФАНИ

преди 13 години

КАТО МАЛЪК Николайчо (Младенов) също е доносничел за другарчетата си, разказва неговата учителка в началното училище. Но тогава досиета на децата не са се правели, нито е имало отдел за тях в архива на ДС.

185

дерикотев

преди 13 години

дс я няма, но долната комунистическа *** е жива и продължава да трови държавата

184

ДС отдавна я няма

преди 13 години

Другари тиквени гербави, къде бяхте преди 20-30 години? Защо вие тогава не водехте люти битки със съществуващата ДС, а се сетихте да и се цупите и да и се зъбите едва след 22 години, когато ДС вече я няма? Няма я ДС, тя вече не съществува, разфасована е! Няма централа, няма адрес, няма телефон! ДС е само във вашата болна фантазия! Ако още не сте включили, че ДС отдавна я няма, отидете на лекар, и му кажете, че страдате от халюцинации, че ви се привиждат и на сън и на яве, агенти на несъществуващата ДС, или си сменете терапията!

183

AX

преди 13 години

последните 9 години единствено бсп повиши доходите на хората - заплати, пенсии, майчинство. Bсе още герб харчи резерва събран от костов " царя " и станишев . откъде почна бизнеса си боко, напуснал пожарната за да запази членството си в бкп ? червено куфарче ? кой беше охранител в първите години на "демокрацията" ? мутра?герб е бизнес проект.

182

Анонимен

преди 13 години

първо биха тъпана та ги разбра целия свят,а сега страдат че се подбил имиджа.сякаш не са знаели и преди кои кои е.можеха да ги гледат един по един тихо и кротко,както се прави в белите страни.сега не се съмнявам,че ще бъдат турени правилни/за usrael/ хора.отворено общество,какво да правиш.

181

!

преди 13 години

Подмладяването е възможност да се назначат млади *** на мястото на опитни и умни хора. Младенов е типичен пример за това. С актгивността си по въпроса си вкарва автогол , защото сега ще почнат да ровят какво е работил татко му цял живот - бил е шифровчик по посолствата. Демек, главен шпионин. Да имаш такъв външен министър е по-лошо от холера. Що не се похвали , че е бил последният комсомолски секретар на английската гимназия? Myтро-герберска работа ...

180

ПУТКО МА ФАНИ

преди 13 години

ВСИЧКО Е *** в тази държава, от управниците до мат`риала. Предлагам България да се закрие, а що е останало от народа по-читаво -- у свет.

179

полковник щирлиц

преди 13 години

Няма как да стане назначаване на нови дипломати-полиглоти,защото тези,които ще ги подбират са назначени на сегашните позицци от ДС-дипломатите,които ще бъдат отзозавани.Пример -Адм.секретар на МВн.Р е назначен с протекцията на бившия съветник на Първанов и сега посланик в Белград - Г.Димитров,обявен за ДС агент.Айде честито,че баницата изстина.

178

Анонимен

преди 13 години

Младенов изритай тези дипломати до един а ГОЦЕ ние ще махнем този СЕЛЕНДУР

177

Ники

преди 13 години

ОСТАВКА за никито!!!!!!!!!!!!!!!! С малка буква!!!!!!!!!!!!!!!!!!

176

живковист

преди 13 години

Младенчо много бързо забрави къде работи баща ти. Нехранимайко. Сега искате смяна ,че зер и други искат да гушат.Ти си жив пример за хамелион от слънчоглед партия. маскари.

175

Анонимен

преди 13 години

Tipichno mutro-gerberska i pojarnikarska logika haha. Za tyahe po-dobre da ima prosti k*rvi s falshivi diplomi raboteshti za BG otkolkoto dokazani hora s opit.

174

Фенка

преди 13 години

"мила, ти какво работиш, откъде ги знаеш тези работи, аз ще ти кажа, че първанов, станишев и доган окрадаха орга..., морга..., торга...и какво ли не още, но сега вдигат шум....пак казвам, погледнете направеното"май не знаеш, какво е оргахим.за да знаеш, трябва да имаш обща култура и мозък, с който да помниш, а герб холиууд ентъртейнмън оод не сте от тях. "тези работи" ги знам от първа ръка. и точно "направеното" гледам, направеното от бойко през тези сладки (за мутрите като него) години.

173

Анонимен

преди 13 години

Краино време беше да се реорганизира и МВнР.Всеки бил извън България знае че някои дипломати за нищо не стават.Като има кадърни млади ок ,неможе при нас само нищо да не се променя а да ревем и да не променяме нищо.

172

Даола

преди 13 години

Откъде ще ги вземете? Там отново се е напълнило с този на онзи и онзи на този...

171

Нострадамус

преди 13 години

Май съм пропуснал да си попиша с Исус в този форум, като чета много от коментарите:)