121

?

преди 13 години

Днес в друга дискусия зададох въпрос на всички *** ***, които смятат че плюването без аргументи е най-висша форма на Ентелегентност! Ще го повторя и тук:Може ли някоя куха луейка, която толкова плюе Костов, да посочи министър-председателят, когото одобрява да кажем за цялата история на Третата българска държава?Нека всички Ентелегенти да докажат, че черногледството не им е генетичен дефект!ще бъде интересно!

120

MEGI

преди 13 години

я, герберчетата как бранят комунизЪма и национализацията после да не плачем, а?

119

Анонимен

преди 13 години

"89 Анонимен: Днеска над нас какви ХИМИЧЕСКИ СЛЕДИ ИМАШЕ от самолетите. МАЙЙЙКОООО.Борисов ПРЕДАТЕЛ НАРОДЕН - КАЗВАЙ ВЕДНАГА КАКВО ХВЪРЛЯТ И ЗАЩО СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ХВЪРЛЯ. Знам, че БГ е страната на глупаците и необразованите, така че много моля, тези които не могат да четат просто да не дават минуси - А ПРОСТО ДА ПОГЛЕДНАТ НАД ГЛАВИТЕ СИ. "Чети!zlokuche.blog.bg/drugi/2010/09/26/za-misbis-aviaciiata-i-oblacite.611091

118

Отново ГАРГАМЕЛ!

преди 13 години

Костовистите са най-тъпите същества на планетата земя.Браво Днес.бг Гаргамел отново е на фокус!

117

Анонимен

преди 13 години

mnogo byrzo zabravq toq bylgarin tc tc tc.pak iska da mu slaga 4erniq rom.

116

Анонимен

преди 13 години

nqma smisym da se vry6tat.to dyrjavna sobstvenost po4ti ne ostana.kakvo 6te pravitizira Kostov.lipsvat i mesta za novi hoteli gladen 6te sedi.ne biva ne biva.kolkoto izkral do tam.

115

?

преди 13 години

До 30-годишния 1181. Сложи си някакво име, защото ме затрудняваш да ти кажа следното:2.Аз съм на 54 г. и не помня кога хората са викали"Костов за затвора"!3.Помня много добре как Костов стабилизира страната след управлениетно на червенат помия / в лицето на Жан/егати името/ Виденов!4. Помня как Костов спаси България от шиптарите по време на Косовската криза!5. Помня, че оттърва държавата от милиардните загуби, които носеха нерентабилните индустриални предприятия от соца!

114

Анонимен

преди 13 години

Бившите *** - ДС,КГБ,Гоце и Боко в комплект водят страната ни към дъното. Кой е зъл и кой добър си е ченгеджийски сценарии от години насам, но е без значение. Важното е, че резултата е плачевен.

113

Софиянец

преди 13 години

Наистина трябва да си много *** или комунист и т.н. за да не оцениш, че Иван Костов е 1 в Новата българска история.

112

Анонимен

преди 13 години

POJARNIKARIA BB SE OLIA S LAJITE I OBESTANIATA SI.aMAZNOTO O4ILATO EVREISKO LAI..NO DIANKOV TRIABVASHE OTDAVNA DA E IZRITAN OT BG.

111

Tyrym

преди 13 години

Wreme e SDS da se wyrne zashtoto go zaslujawat.GERB i Ataka sa mnogo po zle ot tiah i to oshte na ideina osnowa.

110

Въпрос към бойковист

преди 13 години

Защо мълчи Бойко Борисов за Валентин Златев?! Защо мълчи за Гриша Ганчев? Защо мълчи за Котараците?!Мафията от Правец и тимаджийчетата , с една тиква начело , временно , докато ги изритаме , се напъват да управляват България : ) Забогатяла мутра- се надува да измисли нещо ..: ""Ловене на снежинки ; пружинки в главата ; матряла нещо си ; дебна ви денонощно ; маам *** и режа ленти - друго не мога ;"""

109

Анонимен

преди 13 години

BRAVO NA Мартин Димитров и Иван Костов.

108

И ПАК ЩЕ ВИ ПРИПОМНЯ

преди 13 години

Като се разрових да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този човек Костов, ми просветна. ДС и КГБ мразят Костов; Президента мрази Костов; Комунистите мразят Костов; За Доган Костов е Врагът; Царя измами Костов; Волен съска срещу Костов; Янето лае срещу Костов; Кошлуков мрази Костов; Явор Дачков храчи по Костов; Стефан Гамизов лае по Костов; Мафията ръмжи срещу Костов; Ченгетата слагат капани на Костов; Пресата на Тошо хули Костов; Телевизиите очернят Костов; Божидар Димитров мрази Костов; Баба ми не обича Костов; Дядо ти фъфли срещу Костов; Питах един ***, и той мрази Костов... И Бойко не харесва Костов... Всички по-горе, мразят Костов...? До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял ***. Жадувам да се появи друг, за да застана до него. Но няма...!

107

Анонимен

преди 13 години

много правилно казано,но малко хора ще го разберат и 10 пъти да го четат....тук знаят само псувни и обиди как се пишат,думите мисъл и разум са много далеч от посетители на този сайт...

106

Анонимен

преди 13 години

и ти не се по различен щом си точно в тоя сайт на Гоце и Доган...

105

СИН

преди 13 години

Не разбрахте ли , че този елементарен , простоват човек , иска, поради грандоманията си , да увековечи СЕБЕ си - с мангизите на ЕС .. Той дори и своите си НЕ защитава- интересува се само от СЕБЕ си .Самовлюбен *** ..ЗА НИКОГО не дава и пет пари ...Няма философия и идеи , принципи ?..Играе театър в Европа, но онези си мълчат , защото НИЕ сме си го 'избрали "..)) Ще уволни този - онзи от ДС , мангизите на цветето и стотици други кримита - са на сигурно място ..Мечтае да е вечен в политиката - заедно с Цветанов - президент !!?/..Това е ..Комуно мечти и грандомания , съчетана с нисък коефициент на Ентелегентност ..)))) Той не е нито ляво , нито десно центрист .Не е учил - да бъде някакъв .)..Той е никакъв..Просто мутра на прехода ... Е ,ако може да е и мутра - с паметник ..))) Затова мечтае..))

104

аман

преди 13 години

Аман от експерти и комплексирани компютарджии. Спрете да плюете/храчите/ .Нищо не помагате. Защо не си пиете трънскио бейлиз от джанковица и боза, а занимавате толкова хора? Мъчите нормално четящи да ви търпят смотаните коментари.

103

До менталнистите

преди 13 години

Костов ще събори БФБ. Правителството защитава вноските на хората. Фондовете нямат финансов ресурс и ако скоро не обявят фалит са задължени да почнат да изплащат пенсии от 10-15лв. Парите , които е трябвало да се внасят по задължение от фирмите отговарят само на 7% от задълженията. Фондовете ще предивят искове към фирмите и това бумеранга ще се стовари с тройна сила върху ППФ-фондове , фирми и осигуряващи. Костов сам попада в капана и народа ще му търси и на него дипломата и отговоност.

102

Анонимен

преди 13 години

и за това после изчезна от политиката :DDDD30 годишните добре помнят как крадеше Костов с *** си,за няколко години окраде и разпродаде за комисионни цели индустриални градове......КОСТОВ ЗА ЗАТВОР,така скандихара преди хората ....