163

аватар

преди 13 години

Ама Яне *** забрави ли че е НИКОЙ в парламента

162

Соня

преди 13 години

ами прав си, Бойко не е като другитенали затова гласувах за неговиждам не съм сбъркала

161

Случаен

преди 13 години

Не ви знам повечето от къде сте, но ББ го гледах 3 години как се справи в София, като кмет. Оправдания. Този му виновен, онзи го саботира и т.н. Е сега се повтаря същото, но на ниво държава.

160

р.Ереван

преди 13 години

Попитали р."ЕРЕВАН"- "Има ли нещо, което е по бързо от мисълта? - отг: - Има, това е гербаджия със силно разстройство, докато си помисли какво става и е напълнил гащите. "

159

Равносметката

преди 13 години

Значи казваш, ако Бойко беше като другите, щеше да си доволенза кво се пъне да строи магистрали, метро, мостове дъги и т.нза кво снима имоти и подслушва и следи за плащане на данъци да няма далаверида беше да си седи мирно и тихо, да си краде и заменя като всичкищеше да си доволен

158

ГЕРБЕР

преди 13 години

1. Спряха убийствата2. Подгониха дамбовци, алексейци и т.н. да не са осъдени но поне си траят.3. Спряха солидни количества ДДС измами;4. Върнахме си европейското финансиране;5. Почнаха да се строят магистрали;6. Сключи се сделка за южен поток;7. Увладя се бюджетния дефицит... Още?

157

"Багерист"

преди 13 години

Как какво бе?!Цецо освен Консултанто,Лъжецо,Крадецо,Апартамента има нов прякор-"Цецо Акушер-Сереселога"!Това е връх в политико - административната дейност,венец в кариерата на този физкултурник със злобен и мътен поглед и леко сини венци!

156

Анонимен

преди 13 години

Тоя па възкръсва. Мръсните лекари са убли новя месия .... чакай малко той не ставаше ли дух като възкрусне?

155

мършояд нашмурланов

преди 13 години

искам поне един гербер да излезе тука и обективно да си признае какво се еподобрило в държавата откакто боко управлява , освен прословутите обещания за магистрали дето оюе ги няма и *** метро дето а искаш да мруднеш на километър от единственната линия с 10 спирки и си в джаза, околовръстното няма да го броя защото реално е от драгалвци до бояна само, така ,ч е ЧАКАМ къде е светлото герберско бъдеще, къде са обещанията от преди изборите кой ще ни компенсира изгубеното време. А нервите

154

Анонимен

преди 13 години

Абе братле дреми ми на .... за магистралите като не мога да си позволя да си сипя бензин в колата. Ако ще и за летящи чинии магистрали да ми построи дреми ми на хурката за тях сещаш ли се?

153

Gonzo

преди 13 години

Всичко е ясно:Бебето е родено "мъртво" и след няколко часа възкръсва.Да ви е*** и експертизата.

152

Случаен

преди 13 години

В последното грешката ти е колосална.

151

BG

преди 13 години

pone malko da imahme kuraja na Gyrcite............ehe.............

150

Равносметката

преди 13 години

Да направим равносметка, какво остана след Жан Виденов - фалирали банки, ограбени спестявания, нищо построенослед Костов - приватизация за свои хора за жълти стотинки, нищо построенослед Царя - върнати 800 имота, изсечени и продадени гори, нищо построенослед Станишев - далавери с фондове, заменки, Вальо топлото, Масларова, Мургина, нищо построеноСега ГЕРБ почнаха да строят магистрали вместо да крадат, но бившите крадци са бесни, лаят от сутрин до вечер по форуми, газ пикаят, кръв ***

149

до 149

преди 13 години

Като си толкова отворен, защо не кажеш чия беше тази банка предитова и кой й я прехвърли? А, отворко? Разчитате накъса памет и на манипулиране на общественото мнение.

148

До 130

преди 13 години

Стига си лъгал като гербаджия по време на телевизионно предаване.

147

анонимен

преди 13 години

Това вече е връх на безобразието и нахалството от страна на Цецко- "даскалчето",той май и като даскалче си е бил простоватичък.... Ей Цветанов- вземи се в ръце,че става положението в таз държава,ако има вече такава.....,трагично!!! А твоят "онбашия" БОЙКО и той,като теб май забрави,че народа го е избрал не за да строи магистрали и пътища,а за да оправи държавата,но май вече всеки го е ударил на крадене и личен интерес!! Уви,жалко за България е това,което става в момента! Пълен хаос цари!!!

146

Равносметката

преди 13 години

аве що така не ви кефи моята равносметка ?кажете поне къде греша

145

Случаен

преди 13 години

Гербаджийче си, не равносметка. Я кажи Боковица колко прибра? Как тая направи банка? Всичк държавни плащания минаваха през нея и дебелите комисионни в чии джобчета оставаха. ето ти равносметка. Какво е направил ББ? Приказки, плюене, оправдания и рязане на лентички. Зали бил строял? Браво бе. Хората няма какво да ядат, той зали. А това, че догодина орязват пенсиите? Тази равносметка как ти се вижда? Ама на гербаджйчетата собствен акъл не им трябва, те чакат с отворена уста какво ще им каже вожда.

144

Анонимен

преди 13 години

И какво му е естественото да се прави експертизата в друга държава ? О да ! по принципа на Гарван, гарвану око не вади ? ми то по тази логика как да дадеш на полицай да арестува или раследва друг такъв ? или съдия да съди сидия ?моля вклучи мозъка - може света да ти се види по .... друг