532

Анонимен

преди 13 години

само дето досега не е отпусната нито една стотинка за въпросните магистрали,а по мизантропско и цинично изкаэване за госпожата "дето трябвало да си прави сметка като е раждала 2 деца " не може и да се измисли. А ако някой се разболее, загуби работа ,претърпи катастрофа какво ? да вади ножа и да си убие децата ли?СРАМ.....

531

Разяснител

преди 13 години

Парите за магистрали не са наши, а на ЕС , второ създават работни места тук. Обаче комунетат умират от яд , че не са на власт да си открадната, както им е обичай....трето като яхам бавареца по тях ще викам - да е жив и здрав ББ :)))==================================================================Е това не могат да понесат, че не могат да крадат

530

Наблюдение

преди 13 години

Не съм чел, какво сте писали по надолу и статията не прочетох, с изключение на заглавието. Познавам 6 човека, които гласуваха за ГЕРБ. 4 *** от тях биха ме ударили ако и припомня това тяхно действие. 1 си мълчи а последния казва че щял вече да гласува за ДСБ. Това е ситуацията около мен.

529

Политолог

преди 13 години

Чета коментарите...Малиии, червените крадливи СОЦИАЛИСТИ се *** от яд...

528

Dom

преди 13 години

По -големи некадърници от ГЕЙБ за последните 20 години не е имало.Само VERTU може да ги накара да направят нещо.

527

kw

преди 13 години

Алфаресърч на предишните избори не предричаха ли успех на БСП с 7 или 8 %а излезе с 20 % разликаот предвиденото.На такива соц. агенции знаем как нагаждат резултатите.

526

барм

преди 13 години

остава ДПС,Атака...

525

УПРАВИТЕЛЯ

преди 13 години

Явно *** в сайта искат да ерозират мозъците на хората. А бе червени *** защо заблуждавате хората? Та тия пари са целеви - отпуснати са от ЕС само и единствено за с цел строеж на мегистрали и това ето. Човека го усвоява сега щото на червените маркучи им бях спрени.

524

???

преди 13 години

това е само началото

523

Zuio

преди 13 години

Магистралите изядоха хората (цитат от учебника по история за 11 клас през 2100 г,визираш управлението на Б.Б ).

522

Червен крадец

преди 13 години

УРААААААААА!!!! ДААНОООО! Само така ще ми се размине панделата ! Обичам ви Алфа Рисърч!

521

за 620

преди 13 години

Лъжа е, че съм казал за българите, че са лош човешки материал. Тази лъжа беше инсценирана и пусната от враговете", заяви още премиерът. Записът на думите му показал, че няма такава фраза.Една лъжа като се повтори 100 пъти, няма да стане истина, каза Борисов. Той отрече думите на Кънчо Стойчев, че за подслушване са похарчени сто милиона лева."Сто пъти обясних, че са под 25 милиона", каза министър-председателят. По думите му, като се има предвид, че около 30 процента от събрания материал става доказателствен материал, че записите от ДАНС и подобни служби, се ползват само за информация, не ходят в съда, това е огромен процент.

520

Пешо

преди 13 години

Бате Боико е пичага,но ако не се погрижи за увеличаване доходите на Българите ,ще загуби.

519

за 609

преди 13 години

*** нямат компове и не могат да пишат за да видим вашите фенове, другарчета :)))

518

Zuio

преди 13 години

Премиерът клал кокошки и ял заешки .Плакал за мам и т тати цинизъм.Стамболов е градил държава.Петко Каравелов отказал да дискредитира държавата ,която го е репресирала.А този човек от народа ,олигарх и мутра.

517

за 610

преди 13 години

говори само за себе си, изтрещелия

516

Siso

преди 13 години

Когато агенциите прогнозираха на ГEЙБ , космически рейтинг ,вие ги превъзнасяхте,а сега когато отчитат реалността и бавния,но неумолим крах на ООД -то на БОКО ги плюете.Бъдете честни пред себе си .

515

Ем Пи ЕМ ПЯ Рисърч

преди 13 години

Червените другари от Алфа едикво си ни запознават с духовните си ***......... това че имат БСП 15 % няма как да стане , другарчета.........7- 8% може да има една дясна партия на едрия капитал, като БСП в една опоскана страна ...........като се вземе предвид и миналото и даже може да не минат границата......амин

514

Вълко Петров

преди 13 години

"Да си махна листята" -език на поет.По- глупав и невеж премиер от Тиквата не сме имали ,срам за нацията.България е дала насвета азбука ,култура ,цивилизация ,а сега се червим с една мутра .

513

Гостъ

преди 13 години

Все повече гафове от ГЕРБ и предсрочните избори "чукат на вратата" им, като се очаква НОРМАЛНИТЕ българи да НЕ гласуват за тях и може да имат ~60-70 депутати само !