34

Анонимен

преди 13 години

Колко ти е тарифата? 5ст/час?

33

Анонимен

преди 13 години

И за кака Мара чистачката в МС ли да отговаря Станишев, тя поне има повече стаж от Калинчето.

32

Анонимен

преди 13 години

Ами той и Фидел Кастро има 60 г. стаж в политиката. Да величаем и него ли. Баси довода!

31

ПОЛЕЗЕН

преди 13 години

президент с име Седефчофф и криви зъби, израсъл къща с външна тоалетна, мин.председател - пожарникар, "доктор на науките", който не може да говори правилен български министрър на ВР - физкултурник-консултант,предсеател на парламента - стругарка със селска мутра ВСИЧКИ ТЕ СА ГНУСНИ ***!!!!!!!!!!!!!!!!!

30

norm

преди 13 години

28,ти май от "скромност" забрави,че Калина е кадър при две правителства.

29

Анонимен

преди 13 години

Гоце, ае скрий се нейде да постреляш по защитени видове ! Аман от агентчета на КГБ!

28

истина

преди 13 години

Цялата подготовка, за да влезем в ЕВРОПА беше от Надежда Михайлова и Иван Костов!Европа, светът ИМАХА доверие на тези хора и ЗАТОВА ни приеха.Когато дойде тройната ламя на власт,НЯМА как да кажат""сега... няма да ви приемем".. не е дипломатично.И.. троината ламя се окичи с "готовото сготвено ястие, казвайки, че е неин специалитет!И още нещо: Европа не каза нищо на ламята, защото там беше един представител, който Европа уважава- Симеон Сакскобургготски.БСП и ДПС бяха в сянката на Симеон.

27

Анонимен

преди 13 години

Досега слушах интервюто от вчера на Николай Младенов в Нова телевизия. Човекът а абсолютно прав и го подкрепям изцяло, моля се Бог да му помогне да направи това, което е решил. Веднъж завинаги трябва да се сложи край на тия неща, 21-ви век сме, наистина.

26

Моля,моля

преди 13 години

МНОООГО Ви моля, не наричайте президента Първанов, наричайте го ГОЦЕ.Това е агент Гоце, с досие( е изчезнали са 6-7 страници "случайно" от досието) и хонорари.УУУУУУУУУжас.Срам за България.

25

Инед

преди 13 години

Според Първанов сигурно и отстрела на защитени видове като архарите не вреди на България ами заздравява връзката и с Узбекистан.

24

Анонимен

преди 13 години

19 Само при Герб може да се случи младши експерт работещ като секретарка, без стаж и квалификация и с фалшива диплома да управлява над 3 милиарда евро. В ***.bg за склададжия и магазинер има повече изисквания.

23

Анонимен

преди 13 години

Имам чувството, че президента ни е най-големия спестител от институциите. Имам предвид, че пътува доста рядко, явно на Запад не го възприемат.

22

1111

преди 13 години

За резил сме пред света комунисти мръсни и боко е като вас.Махаите всичките

21

ip

преди 13 години

Гоце, Гоцееее!!! Скрий се вече, че си смешен! Вече и на най заблудените и незаинтересовани им е ясно що за "индивид " си!И престани да си правиш предизборни агитации на новата ти ДС партийка с нашите пари (на данакоплатците)!!!Марш!!!

20

Лустрация

преди 13 години

Президента агент на ДС също да си подаде оставкат !!!!!!!!!!

19

Dan

преди 13 години

Гоце нали нямаше да коментира темата с дипломатите, ама нали Бойко е в Брюксел и той като *** пак си показа рогцата, нищо ще се върне бат` Бойко и ще му даде достоен отговор, надявам се , само ,че сигурно Първанов пак ще каже аз в полемики няма да влизам!!!!

18

Гоцанков

преди 13 години

Гоце вън, Гоце махай се бързо от очите ни.Гоце обирай си крушите заедно с всички гоцета.

17

an

преди 13 години

TE VE4E NE VREDQT. TOVA E TAKA. TE Q UNI6TOJIHA DARJAVATA, I TQHNATA ROLQ BE6E DO TUK. VE4E NQMA KAKVO DA SE UNI6TOJAVA. MUTRTESTANQ E UNI6TOJENA NAPALNO. KAMAK VARHU KAMAK, NE OSTANA. OT TOVA PO GOLQMO UNI6TOJENIE NQMA . TOVA BE6E ROLQTA NA -DS. DRUGARU GOCE.

16

до 10

преди 13 години

Аз пък се чудя как са назначили Калинка , тройната коалиция , при положение че там всички са от ДС. Калина Илиева е назначена като експерт в ДФ Замеделие през януари 2008. Стига с тези манипулации .

15

Нагълов

преди 13 години

Е Га ти наглеца тз ГОЦЕ, с нашите пари броди из България да си прави партия за да ни ДОИ отново.АБВГЗ - наглата пария на ДС.