129

Анонимен

преди 13 години

Фашисте, излез на светло на тая униформа, не се крий като плъх. Обаче те е шубе нали? Не смееш, жалко нищожество. А като сте тровили хората в газовите камери добре ви е било? И като сте ги горили. Излез да се повхалиш с "подвизите" на дядо си.

128

Анонимен

преди 13 години

Не приятел. В едно демократично общество, НИКОЙ няма право да ограбничава правото на избор на хората. Разбираш ли.

127

:)

преди 13 години

БСП трябва да бъде забранена със закон ! А ГЕРБ ... те ще се разпадната сами :)

126

Може

преди 13 години

Поганеца шопоф и свинкята може да са прави,но аз (и не само аз) искаме:-автобиография и досиета на всички червей в олитиката.-фактури и данъчни декларации на всички ***-от всички партии,заети като политици и бизнесмени-от 1989-насам.-десеторна психо експертиза на всички политици.-ревизия на всички сделки,осъществени с "конкурси" и "търгове"!!!!

125

Анонимен

преди 13 години

След 9-ти съответно фашисти, нацисти и други лумпенизирани ***.

124

аз

преди 13 години

ми да почваме да "ревем" тогава ;-)

123

марко-1

преди 13 години

да имало ги е лагерите,но кой са били там до 9 9 44г.а----- крадци, убийци терористи-комунисти,а след девети--------кой е бил-----Българската интелигенция,разлика има

122

Анонимен

преди 13 години

Да, точно за това. За 20 години разбрах, че месии не съществуват, не съм и очаквал ББ да ходи по фирмите и да вдига заплатите на хората, нито да ни възпитава децата. Искам справедливост и малко ред. А, да, и магистрали, както и метро в София, въпреки че не живея там, предполагам че на столичани им върши добра работа.

121

най-най.....простия

преди 13 години

До 116: Моля те ,не ми кради титлата!Явно си споделил някоя нощ ласките на Сергея щом си толкова убеден,защото в противен случай ще излезе,че си лъжец!Да Доган е крал,но нали Тиквата го вкара в затвора,бутна му барбекюто и сараите и понеже няма къде да живее след като излезе от затвора прати Цветелина да му построи едно хотелче на Боровец!

120

истината

преди 13 години

ГОЛЯМ РЕВ ГОЛЯМО ЧУДО...КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИСТЕРИЯ И ПАНИКА Е ПЪЛНАБРАВО НА ГЕРБ И БОЙКО ЧЕ ГИ НАКАРАХА ДА ВИЯТ НА УМРЯЛО...ТАЯ ПРЕСТЪПНА ***-БСП

119

Анонимен

преди 13 години

Е.. за някои нормалное 4200, за някои - 42000, за други - 1200. Зависи от гледната точка..

118

Модератор

преди 13 години

Критичното отношение към ГЕРБ представлява нарушение на правилата на сайта!

117

Анонимен

преди 13 години

Герб може да разигравата циркове обаче все е тая. Няма да оправят нищо. Решението на французите за Шенген си беше ясно, а сега и бившия германски посланник. Герб потъва. Обаче са като хипопотам - повече потъват, повече си отварят устата.

116

тъп и прост

преди 13 години

Братлеееее , ти ако знаеш за какво става дума - просто ще потънеш и въобще няма да защитаваш нито герб нито бсп ...

115

Д1

преди 13 години

До 124Ако е само заради това....Горко ни !

114

тъп и прост

преди 13 години

Тук съм длъжен да вметна - че това го дължим ве само на ГЕРБ , а и на предните правителства - този добър живот който водим - според анкетата

113

Анонимен

преди 13 години

Ние за това см ги избрали, заради тройната ламя. Пари за хляб си имаме, това не ти е Виденовото време...

112

Д1

преди 13 години

ГЕРБ дойде на власт с езика на омразата и продължава да говори по начин като в опозиция. Нали знаеш "На мен ми е добре, когато на Вуте му е зле". Те хората може да нямат пари за хляб ама се радват на ББ, че е "подгонил Тройната ламя"

111

тъп и прост

преди 13 години

А както излиза в гласуването по надолу такъв доход - по 1000 лева на човек месечно имат повече от половината - излиза че в България си живеем доста прилично и добре и няма нужда да се оплакваме ... тъй че да обобщя - поради правилната политика на ГЕРБ то хората в БГ си живеем щастливо и весело .

110

Анонимен

преди 13 години

"Ако за да затрия БСП трябва да скоча от някоя скала ще го направя."Давай. Няма да се разбере ако не пробваш.Хахахаха