283

под вол теле =бсп

преди 13 години

Ленков, Ленкоооооов, само се излагаш сбърканяшката. Децата му викат на това твойто излагане - "като кифладжия без кифли". Смотолевените ти приказки са за тоя дето клати гората. Кажи си по-добре кой те инструктира да защитаваш ХЛАДНОКРЪВНИ убийци? Не издържаш на никаква логика и разумност. Бляблябялбялябялябля... Ама не е Триглавата ламя вече там дето я търсиш.

282

Анонимен

преди 13 години

БОЖЕ ПРИБЕРИ СИ ЗЛОБАРИТЕ, ОТЪРВИ НИ ОТ ТЯХ.НЕКА В АДА ВЪРВЯТ, ТАМ Е ЗА ТЯХ.

281

Мен

преди 13 години

"Romeo Must Die "

280

ДО ТОРБАЛАН

преди 13 години

ТОРБАЛАНЕ И ТИ СИ ДОКТОР МЕНГЕЛЕ. ТАКИВА КАТО ТЕБ ДО СТЕНАТА И ДУММММММ

279

франкфурт на майн ви

преди 13 години

А ти ходи на втората част от името ми :) ***. Заради *** като тебе никога няма да се оправи ***.Ами като не може да се събират данъците от циганокожите, тогава - ако някой *** получава социални помощи и изоставя децата си, тогава тези социални помощи ще бъдат спирани.

278

Цветан

преди 13 години

Предложеното в пост "300" е разумно,за да не остане място за съмнения. Относно уточненията,дали "девойката"е малолетна или непълнолетна,дали деянието е "блудство с непълнолетна" и т.н.,това ще се уточни от следствието,макар че аз започнах да се съмнявам дали някой се трогва от това.Явно целта на раздухания скандал е съвсем друга.Но това не означава,че трябва и в този случай да поощрим *** безотговорност. Имат го за нещо нормално да мърсуват с непълнолетни и да не носят отговорност за нищо

277

ПЕТРОВ

преди 13 години

ОТ НЯКОЛКО ДЕНА ЧЕТА КОМЕНТАРИИТЕ ЗА СЛУЧАЯ В ГО И ВСЕ СИ МИСЛЯ ДА НЕ ВЗЕМАМ УЧАСТИЕ НО НАКРАЯ НЕ ИЗДЪРЖАХ. ЛЕКАРИТЕ СИ ЗАЩИТАВАТ ЛЕКАРИТЕ. ПАЦИЕНТИТЕ РОПТАЯТ И СПРАВО.НИКОГА В НАШАТА ИСТОРИЯ И ПРЕДИ И СЕГА НЕ Е ИМАЛО ТАКОВА АЛЧНО ЛЕКАРСКО СЪСЛОВИЕ. КАТО СА ОТВОРИЛИ ЕДНИ УСТИ ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ ТА КРАЙ НЯМА.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЕ ЕЙЙ. ЗА ТЯХ ЖИВОТА НЕ ЗНАЧИ НИЩО. Е РАЗБИРА СЕ ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЕ НО ТЕ СА ЕДИНИЦИ. ЕДИН КАЗВА КАТО НЯМА ПАРИ КАКВО ДА ПРАВЯТ ДОКТОРИТЕ. АМИ ДА ИДЕ ДА КОПА НА СЕЛО ПРИ СТРИНКА МП

276

302

преди 13 години

Какви неясноти има? То всичко си е от ясно по-ясно. Тая *** надула корема от ***, техните не щяли кафеникав наследник и се договорили със селските фелшери да решат проблема. Да де, *** сметката излязла крива, щото на баш фелшера това не му е за пръв път и некви пасивни наблюдатели се закъчили на жицата и подочули това-онова. Друг е въпроса, че като чули вместо да помогнат те чинно само слушкали. А отгоре на всичко "ембриона" - щото по изказването на оня от лекарския съюз ако не си роден в специализирана болница нямаш качеството на бебе, на своя глава решил, че трябва да мърда и да се прави на жив, въпреки че си бил умрял. Ами е това е истината. Пак някакви далавери, пак някакви пари се разменяли и т.н.

275

торбалан

преди 13 години

като чета постовете разбирам ,че родната ни милиция освен ,че ще ни пази ,вече ще ни и лекува ....!? Др. Цецо физкултурата е главния специалист , освен като юридически консултант и като неонатолог, ето от куде му идват апартаментите аз съм колкото него на възраст ама още не мога да спестя толкова ,че да си купя и една панелка камо ли да плащам 900лв. кредит и ако не сте разбрали това е поредния черен PR на милиционерската чевена ***!!!всички са невинни до доказване на противното

274

veso

преди 13 години

аз,работя като санитар в германия.разказах какво се е случило и моите колеги в болницата не ми вярват.казват,че нещо не съм разбрал добре.казват,че звучи като филм на Стивън Кинг и ако наистина са говорили това министърът трябва да подаде оставка,а те да отидат за дълго в затвора,ако са говорили това,а ако са извъшили това,което са говорили правителството в Германия щяло да падне под натиска на народа.Отделно биха били осъдени от техните колеги а не подкрепени.Биха получели и доживотен затвор.

273

Анонимен

преди 13 години

Прибери се от франкфурт и отиди да събереш данъци от *** да те видим. Нали се сещаш че 90% (а може и повече) от изоставените са от цветните. Те тия дето доставят ток и вода на могат д аси вземат парите, а ти - данъци. Осъзнай се.

272

логико-трагик

преди 13 години

Мърда, щото покрай *** жилка в кръвта си, ръцете му имат магнетични свойства - почват да шават като са близо до метал. Явно е, че вратите на фризера са били метални.

271

Анонимен

преди 13 години

Що пък да го уволянва? Да не би да имат доказателства за убиство срещу него?Или те от общината си викат - тоя колко хора е избил, сега ли да го уволняваме?Е*аси!Така написано звучи съпер нагло

270

франкфурт на майн ви

преди 13 години

1. Задължително да се вземе ДНК информация от всеки регистриран български гражданин.2. Като се намери изоставено дете, издирват се бащата и майката по ДНК информация и ЩЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК "изоставено дете (т.е. "ние сме *** животни")".

269

До "272"

преди 13 години

Дебелата глава уточнява: Още в първото съобщение за случая в Горна Оряховица бе заявено,че момичето е криело бременността си от своите родители, защото те не били съгласни тя да има любовник-ром. Форумистите-роми да не се впрягат толкова. Ако мъжът е пълнолетен,той носи отговорност за последствията от неговата връзка с непълнолетна.Освен това,според първата статия, тя беше на 15 год., после - "ненавършила 17", сега - "на 17".В цялата суматоха има много неясноти,но и "Ромео" е длъжен да отговаря!

268

Somebody

преди 13 години

Най добре е експертната комисия, която ще установява адекватността на лекарите да бъде от чужди лекари! В България гарван на гарван око не вади ! Нека безпристрастни специалисти кажат какво е можело/неможело да се направи !

267

293

преди 13 години

Да, то това бебе е парадокс. Хем мърда, хем няма сърдечна дейност. То това зомби било бе :). А може да се дължи и на апаратурата, която в резултат на Дянковата реформа сигурно не може вече да хваща сърдечен ритъм.

266

АнонименГаню 284

преди 13 години

Без злобари на два крака като тебе и обичните ти "лекари", които горещо НАПЪЛНО подкрепяш в качеството им на явни простаци и убийци, светът наистина ще бъде по-добър. Кое ти е обаче ПЪЛНОТО, ти си знаеш. Сигурно джобовете ти. От случаи като или сродни с този.

265

anonim

преди 13 години

do tezi koito podkrepqt doktorite i az gi podkrepqm,no samo profisionalistite,no e jalko 4e e palno s takiva kato ot gorna oriahovica palni nekadarnici,koito samo evat za pari,a obslujvane nikakvo,molq vi zamislete se koi podkrepiate,za6toto sa6toto moje da se slu4i i s vas

264

hrana za vsi4ki

преди 13 години

преди 6 месеца на играч на байерн мюнхен - анатоли тимосчук се родиха бизнаци в 6 месец по 400 грама всяко. днес децата са живи и здрави и радват родителите си. Кви са тия нашите лекрари да говорят така... с какви очи протестират...за 24 часа щях с колата да ги закарам до всяка една болница в българия! ***!