307

Анонимен

преди 13 години

май ти си по-*** щом слушаш тази дяволска музика метъла!!!

306

ACDC

преди 13 години

Изсипа се един корав дъжд и всички завикаха срещу Бойко. И вулкан да изригне или земетресение да стане пак той ще ви е виновен. Е няма толко ва прости хорица!

305

Санчо

преди 13 години

Колкото и да не ти се вярва, точно обратното е, България никога не е била по-богата, отколкото в момента.За да не съм голословен прилагам факти: - в България никога не е имало повече автомобили на глава от населението, от сега- спестяванията в банки на граждани /27 млрд./ никога не са били повече- ресторантите и хотелите никога не са били толкова пълни- никога не е имало толкова МОЛ-ове- българина никога не е бил толкова дебел, дори децата страдат от затлъстяване

304

ACDC

преди 13 години

***, това че ти си смазан и беден не означава че всички са като теб!!!

303

Анонимен

преди 13 години

Проблемът не е само в България.Ние се разминаваме със сериозните природни катаклизми.Земята обаче отива на кино.Климата стана невъзможен.Наводнения, земетресения, жеги, студ, снеговалежи.Този начин на живот, който се рекламира: "яжте, пийте и се веселете" ще ни откара в гроба всички целукупно.

302

аз

преди 13 години

Така лииии??!!Аууууууу...Я си посипи главата с пепел и си помечтай за комунизъма и социализъма!!Още 100 години няма да насмогнем с материалните,а основно с моралните щети,които ни нанесоха!!!

301

Ха-ха-ха ... !

преди 13 години

България никога досега не е била толкова зле, колкото при сегашното правителство на Бойко Борисов !Народът никога не е бил толкова смазан и беден, колкото днес !Това е истината !!!Един дъжд и "компетентността" на властимащите лъсна като маймунски з.дник !!!

300

аз

преди 13 години

Така ли?!!Не знаех!Явно за теб,всичко започва и свършва с Костов!!ОК....Аз си имам друго мнение и познания по въпроса,ама ми писна от полирани мозъци,набиращи се по клавиатурата ....

299

Пътников

преди 13 години

Браво на Бойко, всичко до което се е докосналму е видял сметката:- кога прави ремонт на Цариградско шосе, веднага му излезе име "Слънчев бряг";- няма и половин година от отсечката на южната дъга и вторипът я отнася водата;Каква беше тая далавера, какви бяха тези комисионни.Прав е като се изцепи вчера, че 50 години ще се говори за неговите далавери за пътищата

298

Иво

преди 13 години

Абе Бойко , никакъв втори мандат, как ще позволяваш да падат по 60 л/кв.м в София. ....Измереното количество на валежа в Русе е 33 л. на кв. м., в Кюстендил- 46 л. на кв. м., в София -59 л. на кв.м. В Сандански са измерени 18 л. на кв. мТова червените кхмери са уникално болни същества, вече почнаха да упрекват Борисово и за природните стихии.Другата седмица , ако пак стане 20С , да не забравите да обвините Бойко . Офф айде да не се ядосвам , Наздраве и приятна вечер на нормалните пишещи.

297

Анонимен

преди 13 години

Червен кмет за софиянци да им прекара канала.

296

Анонимен

преди 13 години

Кой е виновен?

295

Анонимен

преди 13 години

Не напечено, а намокрено!

294

Анонимен

преди 13 години

Намери се нов виновен. Костов е невинен.

293

Анонимен

преди 13 години

И кво ти окраде на теб лично бе гейбер такъв?! Нарводът получаваше същите заплати като сега, но цените бяха до 50% по-ниски.

292

Анонимен

преди 13 години

Уйкилик няма смисъл да изкарва нещо за гейберистите... И така си ги знаеме...

291

Анонимен

преди 13 години

Когато режеха лентите по телевизията беше гот... Един дъжд падна и от качествената Южна дъга стана гьол... А милионите за строеж които бил дал Бойко и Фандъкова? Еми те изтекоха първи, остана водата!!!

290

инко

преди 13 години

До 321,бе Симо -крадеца емасон и баш корумпиран тип.Какво направи,окраде българина и сега е като ***,защото Уйкилик разкри на масоните игрите и как ограбват .Свърши се с тях,Борисов е трън защото разкри корупцията им и ще ги вкара в затвора.Браво на Бойко!!!Тройна коалиция,да ми грабят всички това ли искате,пипе нямаш.

289

Анонимен

преди 13 години

ама разбира се ГЕРБ и Бойко са виновниза наводненията в Черна гора и Сърбия пак те са виновниза Босна и Херцеговина е виновна Фандъковаа за пожара в Израел е виновна Фидосова

288

маматаситракис

преди 13 години

било "станало напечено", вие акъл имате ли като ги пишете тези заглавия бе?можеше да кажете вместо "напечено" станха наводнения или канализацията е стара и затлачена и поради това някои квартали на големи градове, села и паланки са наводнени. Жълтури сте големи!