50

Анонимен

преди 13 години

ТЪРСИМ БОЙКО И ЦУЦКОБОЙКО ДА РЕЗНЕ ЛЕНТИТЕ, А ЦУЦКО ЩОТО СЕ БУТАШЕ ДА Е ШЕФ НА ГРАЖДАНСКА ОТБРАНА И МУ Я ПОДАРИХА И Я ВКАРАХА В МВРКЪДЕ СА СЕГА ТИЯ ДВАМАТА ТИТАНИ? ИЛИ ПОНЕЖЕ НЯМА ЛЕНТИ ЗА РЯЗАНЕ ИЛИ СРС-ТА ЗА МАНИПУЛИРАНЕ СА СЕ НАВРЯЛИ В ГЕРБЕРАСТКИ.... ТАКА ДЕ

49

Шишо Бакшишо :)

преди 13 години

Не търсете Бойко . Имате си комисар по кризи и бедствия , не с една , а с две награди. За жалост нейната работа ще става денонощна ,365 дни в годината. Целия свят е в бедствия , заметресения , невиждани пожари в Русия , а сега и в Израел, невиждани студове в Англия и централна Европа, наводнения на Балканите. Незнам , за вас но мисля пак да си пусна след малко филма 2012 , и да си сипя червено винско със свинско. Колкото ми остава , остава - поне да е както си трябва. Бъдете по-добри , бе хора.

48

Реалист

преди 13 години

Когато се строят шосета и магистрали, най-важното нещо е проектирането и изпълнението на отводнителните съоръжения. Като пример - вижте сечението на аутобан в Германия от времено на Хитлер - колко см. са пластовете под бетона и колко са двата пласта бетон /не асфлат!!!/. Общата височина е над 1.2 метра. И вижте миропомазоното ГБС, приватизирано от Симеон Пешов навремето, какви смешни шосета прави /не знам кой е проектанта/. Като смешното и жалко кръстовище на Симеоновско с Околовръстното!!!

47

до48

преди 13 години

Не е случайно,че съм богоизбран,нищо случайно няма в историята.

46

простотия

преди 13 години

5-6 см вода и вече трагедия !!! *** е най-страхотния лигльо на света!! та вече и закъсали автомобили на тези 5-6 см. вода ..... невероятно!!! ама то само с кебапчета и сръбска музика не става...

45

НОНО

преди 13 години

ТАМ КЪДЕТО СТРОЯТ ГБС Е ТАКА-ДО КОГА БОКО ТИКВАТА ЩЕ ОТКРИВА ТЕХНИ ОБЕКТИ И СЛЕД ТОВА СЕ ПРАВЯТ ГРАНДИОЗНИ РЕМОНТИ.ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ

44

НИНИ

преди 13 години

ЕХ БОКО ЕХ ТИКВО ХВАЩАЙ ПОЖАРНИКАРСКИЯТ МАРКУЧ И БЕШ ДА ОТВОДНЯВАШ.

43

Анонимен

преди 13 години

КЪДЕ СЕ Е СКРИЛА ТИКВАТАЩО НЕ ОТИДЕ ТАМ ДА СЕ ПРАВИ НА МЪЖ ПАКГЕРБЕРАСТИЯ НЕВЕРОЯТНА

42

ББ

преди 13 години

НА Бай *** все някой му е виновен. Вижте какво става около нас и се молете да не идва тук . Хиляди хора в държавите на Балканския полуостров пострадаха през последните няколко дни в резултат на наводнения, предизвикани от топене на снеговете и проливните дъждове, съобщават местни средства за масова информация. Много райони в Черна гора, Босна и Херцеговина, Сърбия и хърватия се засегнати от природното бедствие. Наводнени са стотици къщи и хиляди хектари обработваеми земи. Пострадаха пътища, фабрики и заводи. В някои райони няма ток и питейна вода

41

Анонимен

преди 13 години

Няма значение дали съм от село или не, и да съм роден в центъра на Лондон все тая. Фактите са тези , че в цяла Европа е пълен хаос , Хърватска и Словения , макар и с по- добра инфраструктура са заляти , без електричество на много места. А тук каквото и да стане , все някой ви е виновен , утре ще викате Бойко да управя жените ви , че са незадоволени. Стига хленчене и мърморене .

40

Анонимен

преди 13 години

Ей будали колкото искаш. В участъка между Симеоновско шосе и бул. Черни връх откакто го направиха пътя задръствания не се получават (пътя е с 3 ленти+ локално двулентово платно). Понастоящем този участък е задръстен с МПС-та заради дъжда. Който не иска да чака около час нека просо избягва този участък.

39

Свой

преди 13 години

Драги Журналисти не разбрахте ли, че вече няма такава служба Гражданска защита" закона за МВР е променен ПРОЧЕТЕТЕ!

38

не не немога така

преди 13 години

Абе Бойко , абе Борисов писна ми , гледай кво става .... Вземи нещата в ръце ......Затрудненията в транспорта в тази част на Европа вероятно ще продължат и през уикенда, когато се очакват нови снеговалежи. Балканите пък се борят с най-тежките наводнения за последния един век. В Босна, Сърбия и Черна гора е обявено извънредно положение. Стотици хора са евакуирани по поречието на река Дрина. Хиляди домакинства са без електричество, отопление и питейна вода.

37

рахни

преди 13 години

що се сравняваш с хърватия и словения ,КЪДЕ СМЕ НИЙ ,КЪДЕ СА ТЕ ,от село ли си или от там си дошъл в града ,а

36

Малко по весело

преди 13 години

Ето това е истински интернет фен , който на момента докато седи в задръстванията за Младост , сърфира не само по околовръстното но и в нета.Стига мрънкали бе. В София и Събота е работен ден и дали вали или не си има задръствания.

35

Анонимен

преди 13 години

Цецо багера пуска операция Отводняване

34

Анонимен

преди 13 години

Одводняване Бойко отводняване

33

Нели

преди 13 години

Абе бойковите приказки са си чиста парлама нали българиноо

32

Гараа Кара самосвала

преди 13 години

Прочети коментара на 22 . Писна ми да се изказват хора, които сигурно са на село и на журналисти които в София знаят къде се намира само НДК и Централна гара.Абе Бойко защо летището във Франкфурт не е почистено и имаше стотици анулирани полети , заради които трябваше да чакам 15 часа / случка от Сряда /.

31

Анонимен

преди 13 години

е нали сега ги правят по всички изисквания каза Бойко и затова толкова много пари се харчат