587

Анонимен

преди 13 години

Няма производство, няма пари хората да си изхранват семействата.Има магистрали, понеже има "сухо", парите сигурни - от ЕС.Има и глутница управляващи, които освен да крадат, могат само да участват в далавери (тази с GSM-ите) леко открехна чергата.А отдолу смрад ...

586

za 591

преди 13 години

Тракторът -президент ,янка - премиер......*** наистина ще има равни права , *** ще са безплатни, а ако направят запалката вътрешеn всеки българин и децата му ще има право на безплатна дрога докато до зарибят........

585

:)

преди 13 години

Народът рече: "Борисов, върви си вече!"Българският народ е разочарован и смята да покаже червен картон на изборите догодина, както и на следващите парламентарни избори. Много от българите са разочаровани от псевдо-реформите в сферите на образованието, здравеопазването, културата, енергетиката и икономиката като цяло. Рейтингът на правителството рязко е спаднал и едва достига 30%, от около 60% по същото време миналата година.

584

анонимен

преди 13 години

Господин Борисов, престанете с глупостите. Събрали сте една шайка некадърници, които не водят страната до нищо добро, начело с Вас.То ясно, че материала не е добър, ама при Вас се е събрал възможно най - некачествения.

583

Ива

преди 13 години

Защо не идеш в Бг Мама или някой форум за плетки?!

582

Анонимен

преди 13 години

Лошото е че в кацата на ГЕРБ мед няма!

581

Една българка

преди 13 години

До Арлекин: Основни характеристики на БСП: Масларова, Първанов, Сергей станишев, Батко и братко, Корнелия Нинова, Мутафчиев ...Основи характеристики На ДПС: Ахмед Доган! достатъчно!Основни характеристики на НДСВ: царчето, Долорес Арсенова ...На СДС: Върбанов, Костов, ...ГЕРБ са като неопитни деца от предучилищна възраст пред тези титани на разрухата, но за съжаление сега плащат сметките! Боже, Боже, де се е видяло теле от крава да суче! В случая - дете да плаща сметки на хроничен алкохолик!

580

Анонимен

преди 13 години

"Лакомите ГЕРБаджии с обяснения "Ами че то други в ГЕРБ има ли?

579

Анонимен

преди 13 години

На снимката - КЛОУНЪТ Е ТЪЖЕН !

578

anon

преди 13 години

ako boiko iska da ne mu se razklati okonchatelno pod krakata- tezi deputati triabwa da bydat oswobodeni ot gerb

577

гост

преди 13 години

Гербери кво плюете БСП, ако не беше БКП, Бойко щеше да види политиката през крив макарон!

576

:)

преди 13 години

Не само сега сме долни - Ивайло цар и Борисов премиер!

575

Анонимен

преди 13 години

Така е, всеки път трябва да гласуваме различно! Предлагам на всички платени гласоподаватели да гласуват за когото си искат, не за когото им плащат.

574

Арлекин

преди 13 години

*** анализ на ситуацията: Какви са основните характеристики на ГЕРБ контингента? Борисов, Цветанов, Дянков, Найденов, Фандъкова, Цачева, Желева, Илиева и т.н.Имат ясни обединяващи ги отрицателни характеристики.Едва ли някой вече не ги е забелязал и не си е изяснил положението.

573

Една българка

преди 13 години

Хей, приятелю с номер 589, не се пише "салаДка", а "салаТка"! Знам, че днес се изложиха некачествени хора от ГЕРБ! Но Вие - от НДСВ, ДПС, БСП, - колко пъти си посипахте главата с пепел? Вие! точно тези, които се уядохте, а днес ГЕРБ ви плаща сметките!!! Нещастни популисти злобни!!!!!!

572

готин пич

преди 13 години

И аз някога гласувах за НДСВ, после за БСП, а на последните избори за ГЕРБ. Явно все гласувам за победителите. :) Следващия път пак ще гласувам за НДСВ, белким спечелят поне няколко места в парламента!

571

гост

преди 13 години

Ами като сте толкова изнервени опожарете парламента при някой протест докато са вътре да се засдушат от дима или да изгорят или правете каквото искате!Аз заминавам за една топла и приятна европейска държава и не ме интересува България повече!

570

TOTAL TRUE

преди 13 години

Божествена комендия в стил Борисов и ГЕРБ.

569

Въпроси

преди 13 години

И аз се срамувам от Герб ! Не виждам обаче нито една нормална партия на хоризонта. Всички слугуват на олигарските интереси !КОЙ ДА ИЗМЕТЕМ ? КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ??? КАК ДА СЕ ОПРАВИМ ??????

568

:)

преди 13 години

След като гласувах за тези некомпетенти герб май пак ще гласувам за Ндсв.