300

Dimitar

преди 13 години

ще влязат ама в стария несебър

299

Анонимен

преди 13 години

Тоя *** с типично сгънатата мека китка да си прави референдума на някое гей сборище и да не ни занимава с извратените си хрумвания. Все още нормалните сме много повече от обратните, за това да си седи кротко на гладко избръснатия си зад--к иначе ще има Чаламбаааа!

298

Анонимен

преди 13 години

Хахаха Димитре, огледай се :)))) Ще влязат, но този път с пълно мнозинство, защото Янка няма как да влезе :Р

297

Dimitar

преди 13 години

сега има ли нови избори Герб не е ясно дали ще влязат в парламента

296

!!!

преди 13 години

Като се биеш в гърдите ,че си много луд и можеш всичко да оправиш после ше си сърбаш г*внатаи не да ми викаш от телевизора още един път да съм чул...ще чуеш и ще усетиш ! Поел си отговорност над цял народ не над структура биячи тиквак съжалявам ,че гласувах за ГЕРБ

295

Колт

преди 13 години

Айде стига глупости вече! И аз искам нова Конституция, защото тази си е продукт на комунизЪма, и е бетонирала червеното статукво, но преди това искам да видя кой какво предлага и какви са гаранциите, че ако това стане ще го изпълни, а няма да се изниже като пръдня от *** както винаги става до момента. А тоя *** от снимката изобщо не е човека от който очаквам и искам да ми прави тая нова Конституция.

294

Лидера

преди 13 години

В нашия град събираха подписите под мото "Нека кажем не на топлофикация и енергийните дружества ..." Никаде и дума не се обелваше,че Янчето ги върти тия далавери.

293

norm

преди 13 години

Прочетох само заглавието и се запитах какво ли иска да каже лъжливото овчарче,маже би че народът го иска в управлението.Я по-добре да си погледне рейтинга,че с тези проценти като го няма в следващия парламент,кой ще приема новата му конституция.В нормална държава нормалните медии отдавна да са престанали да обръщат внимание на такъв ***,но нормалните,а не нашите "свободни" медии.

292

Сомски

преди 13 години

Задавате ли си въпроса защо този безхаберник работи усърдно против ГЕРБ и нищо ама нищо не споменава за станишевата корупция. Това долно и жалко същество е една маша в ръцете на престъпния свят и това много скоро ще излезе на яве. Ред, законност и справедливост - но за мафиотите, на които занесе банани. Ега ти партийния лидер-***.

291

Анонимен

преди 13 години

Поредния кьорфишек на лудото яне. Я само как е седнал, с леко сгъната мека китка и Семчов леко се е навел защото ако продължи да се навежда не ми се мисли до къде ще му стигнат мекичките устни.

290

6aki

преди 13 години

Ne sa 600 000 a okolo 1 milion i 600 000. i za sujalenie se uveli4avat!! Skoro 6te izpeem pesenta "Goodbuy my live, goodbuy" na GERB - Gangstersko Edinstvo za Razgrabvane na Bulgariq.

289

али

преди 13 години

при мен не са идвали...

288

del

преди 13 години

Много повече сме от 600 000 :)

287

sl

преди 13 години

GERB GERB I SAMO GERB DOLU KORUPCIQTA A ZA TOQ KLOUN NA SNIMKATA NQMAM DUMI MAI NAPALNO E IZPERKAL

286

До 280

преди 13 години

Ааа пропуснах и другия достоен човек-Орешарски другите мафиоти са като ученици пред него. Тоя същия има фирми с които изнася хиляди кубици дървен материал. Има райони във Видинско, а сигурно и на много други места, които вече са тотално обезлесени, даже и сега се сече на поразия и всеки ден товарят по няколко камиона. Просто дървената мафия няма спиране.

285

bvb

преди 13 години

Подписката за референдум не е срещу управлението на ГЕРБ а за създаването на НОВА КОНСТИТУЦИЯ която да промени начина на управление на държавата който в сегашният си вид облужва личните интереси на определени хора и не е в полза на НАРОДА. Трябва ни нова конституция която да гарантира носенето на отговорст от управляващите а не постоянно прехвърляне на топката. Защото за целият период на управление няма нито ЕДИН виновен за състоянието в което сме сега.

284

IP манипулатор

преди 13 години

През далечната 1985 година бай Тодор събрал 200 мизерника от ДС -меча на партията и им казал:Ето ви парите изнесете ги в чужбина и терор над овчето стадо до като се научи да харесва социа лиЗъма!Но преди да се спомине казал:Не ви казах да ги избивате ,а само да ги стреснете бе мухлььовци.вие ебахте мамата на целия пейзаж бе ***!

283

Европичлеме

преди 13 години

Хеееееееей, преди малко качиха статия за БАН, лекарите, кинодейците! Там се заформя по-як чат. Айде към онзи форум, юруууууууууууууууууш!!!

282

Ай стига ве

преди 13 години

Докато на власт са парите, така ще бъде, прав е Цецко по-долу, че всичко е един политически курв**ък, то така е устроена системата. Освен ако не настъпи планетен катаклизъм, едни ще управляват и властват над други, така е било, и така ще бъде. Съдба.

281

Уморен

преди 13 години

Долу Герб!!!!!!!!!