152

Анонимен

преди 13 години

"АКО НИ ПРИЕМАТ В ШЕНГЕН И МАХНАТ ВИЗИТЕ ЗА САЩ, ТУКА ЩЕ ОСТАНЕ ЕДНА ТЪЛПА ОТКРОВЕНИ ПСИХОПАТИ."Начело с Боко, Цеко и Цветелинка. Ще се получи "Много вожд, малко индианец". Само дано по-скоро да влезем в Шенген.

151

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО Е ПО-ПАТРИОТ ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ИМАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ПРЕЗ 20 Г. НА ПРЕХОД ДА СЕ ДОКАЖАТ КАТО ТАКИВА САМО ЧЕ ИМ ЛИПСВАШЕ МОРАЛ....КАТО ПЪРВАНОВ НАПР...

150

za 181

преди 13 години

Ше оставим без забележка поста ви:) Просто ника ви е в унисон с написаното в него:) На вас ви е простено:) Просто сте опознали същността си:)

149

Анонимен

преди 13 години

Е ТОВА СЕ КАЗВА ЗАЩИТА НА БЪЛГ.ИНТЕРЕСИ ! ТЕЗИ ДЕТО ГО ПЛЮЯТ ДА СИ ГЛЕДАТ ПАЛАТИТЕ ДЕТО ПОСТРОИХА ПРЕЗ 20 Г.НА НЕМОТИЯ НА БЪЛГАРИЯ.

148

Анонимен

преди 13 години

Той е серГЕЙ

147

Анонимен

преди 13 години

Той не знае що е страх,той не знае що е болка,той нищо не знае....

146

Капан за идиоти

преди 13 години

Г-н премиер, за *** ли ни смятате? Не ни сравнявайте с вас и вашата банда клоуни, която наричате правителство на ГЕРБ. Просто искате да си измиете ръцете отново, типично за вас, как не ви се истъркаха дланите от толкова миене, Пилат Понтийски е бил принуден да го направи а вие го направихте спорт.

145

Тоне Тъпото

преди 13 години

*** тъпите българи! Руснаците ги питали къде има компютърно клубче, за да играят на Turok в мрежа, пък те за турци си мислили...

144

@

преди 13 години

По-полека!Ако някой е дал нещо някому, то това са българите на русите:азбуката, хпистиянството/първият Московски патриарх е Киприян - българин,впоследствие канонизиран/.А и за Турция нещата не са едноцветни - съсипали са ни държавата,но в края на робството сме били най-просветения и най-богатия от всички народи в империята.Има дори теория за това какво би станало ако бяхме останали в границите на Турция/че ще владеем ръководството/. Не че я одобрявам.А за ББ нищо лошо да се озъби на русите!

143

Пенето

преди 13 години

А бе, пич, една атомна електроцентрала да не ти е джиесем Нокия, бе!Къде ти технологията за некво телефонче, дето следващото му поколоение е вече измислено преди да са го пуснало още, къде ти технологията, нужна за контрол на ЯДРЕН РЕАКТОР.

142

IND

преди 13 години

А така Бойко, не се давай и не ни продавай!Не може да има увеличение на цената от 4 млрд на 6.4 КОЕТО ПРАВИ 60 % УВЕЛИЧЕНИЕ !!!!Това е изнудване и пладнешки обир!Браво за твърдостта на Бойко в този момент, защото тия по скъпи цени народа ще ги плаща и енергията, дори и атомна, няма никак да ни е евтина...

141

Гането

преди 13 години

Руснаците ни освободиха, за да си имат сателит под контрол на Балканите.После дойдоха пак през 1945 г. и ни съсипаха с тоя комунизъм.

140

Анонимен

преди 13 години

Руснаците са липсващото звено между *** и човека. Да правиш бизнес с руснаци е грешка, която може да ти струва отхапан пръст, ръка, крак и глава в някои случаи.

139

Друг Анонимен

преди 13 години

Е и ? Кво ми дреме.

138

Анонимен

преди 13 години

dali 6te q pravat rusnacite ili drygi za BG e vse taq,vse sme nadypeni:(,ama pone da imame malko dostvointvo,

137

до 155

преди 13 години

Сиренето си е сирене и ако качеството му е добро, цената расте. Това не се отнася за технологиите, които остаряват не с години, а с месеци. Така, че няма как цената на технология от 2006 г. да расте! Нормално е да намалява!

136

Анонимен

преди 13 години

На границите ни трябва сложат надписи "Забранено преминаването на руснаци и откровени ***".

135

Анонимен

преди 13 години

Браво Борисов истински държавник От токъв се нуждаеше България А не като пу-ки Станишев и Гоце

134

kk

преди 13 години

Е...какво му пречи да седи още и да се облажва?!Някой да го е разследвал за нещо?!!Ако може още да си поседи във властта,защо да "духва"?!Колкото повече,толкова повече!Не е луд този,който чде баницата...

133

Анонимен

преди 13 години

*** газ пикаят и уран *** :))