143

az

преди 13 години

vseki chovek zgreshil, makar i kasno tryabva da priznae i da poiska proshka! pozdrav za Ivan Kostov! chuli li ste drug da e postapil taka? otgovorat e "ne"! a, znaete li koy mu beshe togava psihologa-savetnik? g-zha "politichesko govorene" - segashna PR na BAN, nauchen rakovoditel na Sl.Binev /?/ i chlen na yaneto /rzs/...mekere ili sluga na udoben gospodar!

142

РЕСО

преди 13 години

НАИ ПОСЛЕ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОИ Е ФИЛ4ЕВ И КАКВО Е ПРАВИЛ.НЕКА ИВАН КОСТОВ ПОМОГНЕ НА ЦВ.ЦВЕТАНОЕ И МУ ПРЕДОСТАВИ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА "МРЬСНИТЕ ПОРЬ4КИ" ,ИЗПЬЛНЕНИ ОТ ФИЛ4ЕВ ПОД ЗОРКОТО ОКО НА КОСТОВ. И КАК МОЖЕ ДО СЕГА КОСТОВ ДА СИ ТРАЕ.?ДАНО СЕГА СЕ ПРЕСТРАШИ и ПОМОГНЕ.КАК ЦВЕТАНОВ НЕ ЗНАЕ,4е КОСТОВ ЗНАЕ??СЛАБА РАБОТА,СЛАБ МИНИСТЬР.

141

Анонимен

преди 13 години

Каква стабилна държава след Костов е имало? Та нали той разпродаде всичко де що имаше, то не бяха РМД, компесаторки, приватизации и други такива глупости! В интерес на истината РМД- та си бяха далавера на комунистите, но СДС ги прекараха и обраха лъвският пай от раздаването.

140

Командира

преди 13 години

Филчев за главен прокурор?На кого същият му прекрати преписките по аферите "Сапио" и "Софис",там имаше данни за далавери за стотици милиони долари?Крадеца вика дръжте крадеца!

139

ТТ

преди 13 години

Главен прокурор, назначен от Костов, изпълнявал мокрите поръчки на левите и Първанов?! Хайде стига, бе Костов! Ние не сме шарани! Поне замълчи! Срам за българската политика! Срам за нас като нация, че ни тъпчат и унижават, както им падне! Те си дрънкат и си мислят, че им вярваме! Абе то всичко е ясно - кой, при кого, за кого, така че Костов да спре да дрънка глупости, а да каже за действията на Филчев, защото те са били по неговото управление. И стига вече с тези комунисти, с този Първанов! Видяхме, усетихме, разбрахме! Ние не сме балъци,... още за каквито управляващите ни смятат!

138

Глупости на търкалет

преди 13 години

Кога сме били "водеща икономика на Балканите"? Май още в главата ти кънти комунистическата пропаганда :) България никога, повтарям никога, не е имало реална икономика. Може би до 1944 сме имали нещо подобно, но след това твърдо сме били сателит на СССР и нищо повече. И защо мислиш, че СДС ти е виновно? След Костов остана стабилна държава, след Луканов, Виденов и Станишев - разруха и потоп !

137

Перник

преди 13 години

Костов, като си тръгнал да говориш - давай направо, какво пак го увърташ, има още какво да кажеш - най вече за собствените си грешки!

136

р.овч.

преди 13 години

ей, благодарим ти костов, че си призна грешката. направо много сме щастливи и предоволни. дали пък няма и други грешки мааааалко по-знчими от това сърдиш ли се на смотаните драскачи, или не? примерно за масовата приватизация и рмд-тата. или пък там грешка няма - всичко е разпределено в ръцете на наши хора, пък глупавите индианци да си траят. и ти си един национален предател, точно толкова, колкото и нечленоразделния симеон, гоце, серГей, доганчо и тяхната безчетна армия от алчни крадци и лъжци

135

Петър

преди 13 години

Момко много ти е промит мозъка

134

Зуека

преди 13 години

Абе вие *** ли сте? СДС даде началото на разрухата на България и точно те са най-виновни за сегашното положение. Народа се хвана тогава за тях. Имахме нужда от нови управляващи и нова надежда и те ни я дадоха. Гласувахме им доверие и те вместо да надградят над направеното до момента и вместо все още да сме водеща икономика на балканите, започнаха голямото разграбване на държавата. Е,сега благодарение първо на тях и на всички останали след тях го духаме сополив...

133

Колт

преди 13 години

Ваньо не тъй! Филчев беше лично твое назначение. Ти го избра, ти го назначи и ти го бранеше от всичко и от всички още от момента в който кандидатурата му изплува. Още тогава се знаеше що за човек е. Сега с тия оправдания ама той човек на Първанов, *** той от БСП не вървиш. Простотията май е заразна и си прихванал нещо Боковите морафети.

132

РЕСО

преди 13 години

Няма ли най после да се намери един БЪЛГАРИН ...който да милее за народа и ДЪРЖАВАТА ...СТИГА С ТИЯ ЛЪЖЦИ СТИГА С ТИЯ КРАДЦИ НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА НИ ЛЪЖЕТЕ ДА НИ КРАДЕТЕ ...БОЖЕ БОЖЕ А КРАДЪТ КАТО 4Е СВЕТЪТ СЪРШВА СВЕТЪТ НЯМА ДА СВЪРШИ ВИЕ ЩЕ СВЪРШИТЕ И ТО МНОГО СКОРО.....!!!!!!

131

Слона

преди 13 години

Бойко Борисов няма да се справи. Симпатичен човек с невероятна харизма. Мъжкар и честен мъж, но с малко капацитет като политик. То се вижда, че човека не издържа вече и се състари за една година. Не става за това, ако трябва да бъдем честни. Бойтко Борисов трябва да го направят министър на правосъдието да им разкатае фамилиите на тия.

130

Българин

преди 13 години

Ало плюячи по БСП, парите ги обезцени Костов. вашия командир. Той сложи началото на разрухата.

129

мМ

преди 13 години

вСЕ ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ. нЕКА ПИШЕМ НА КИРИЛИЦА, МОЛЯ?!

128

Командира

преди 13 години

ПРЕДЛАГАМ ...Бойко Борисов президент ..след това да се направи президентска република и вси4ки партий ..АУТ.. от сцената на държавата.

127

СТОИЧКОВ

преди 13 години

Трябва да се направи парламентарна република и да се закрият всички такива ригади за крадене наречени партии... Само така ще може истински кадърни политици да управляват и да се оправят нещата...ако издържим въобще. Като гледам на къде вървят нещата ще е много трудно. Пенсионерите ще измрат. Други няма да има. Българите ще изчезнат до 50 години като етнос щото нацията се *** и претопява...лошо...

126

an

преди 13 години

IMAHME RABOTE6TA IKONOMIKA, ZDRAVA DARJAVA, I ZDRAV NAROD. AKO STE ZAPOZNATI S PLANA RAN-AT, 6TE ZNAETE 4E I DRUGARQT LOSTOV, I VENCI DIMITROV KONQ, SA U4ASTVALI V TOZI PLAN. A TOZI PLAN GLASI. RAZORENIE, I UNI6TOJENIE, NA BALGARIQ I NEINIQT NAROD. 21 4OVEKA SA U4ASTVALI ZA SAZDAVANETO NA TOZI PLAN, NA4ELO SAS 2 MATA HAMERIKANCI. RI4ARD RAN, I RONALD AT. TEZI DRUGARI UNI6TOJIHA IKONOMI4ESKI BALGARIQ. EKSPERIMENTA BE6E MNOGO JESTOK ZA BG NARODA. NAD 1000 000 IZBQGAHA OT MIZERIQTA I POMIQTA.

125

ъъъъъъ

преди 13 години

И в ляво и в дясно гледаме едни и същи мутри вече 20 години....провалиха се по 100 пъти, но с нечовешка упоритост пак ни се предлагат. Все много знаят, все акъл дават и грешки сочат, а като хванат кормилото все обратен завой правят, източват бензина, взимат чистачките, скачат в движение и после крещят с пълно гърло "КОЛАТА СЕ ПРЕ*БА, АМА ВИЕ МИ ДАЙТЕ ОЩЕ ЕДИН ШАНС И АЗ ЩЕ Я ОПРАВЯ! ВЕРВАЙТЕ МИ!"Само ония дърт пергиш Царя още не си е подал мутрата, да иска "още един шанс".

124

БЪЛГАРИН

преди 13 години

ДО 122НЕ ОПРАВДАВАМ НОВИТЕ ПРЕГРЕШЕНИЯ НО ЗА СТАРИТЕ НЯМА ПРОШКА. НОВИТЕ УПРАВНИЦИ НАРОДА ЩЕ ГИ СЪДИ НА ИЗБОРИТЕ. НЕГО ГО ОСЪДИХА 2001Г. СЕГА ХОДИ КАТО ЦВЕТАРКА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ. НАЛИ БЕШЕ СЪРДИТ НА НАРОДА. ТОЙ ПРОГОВОРИ НО НАРОДА , НО НАРОДА НЕЩЕ ДА МУ ПРОСТИ.