52

Анонимен

преди 13 години

41 Не знам какъв сте - казвате, че не сте комунист. Не мислите ли, че политическото високомерие няма да помогне? Замислете се, подхода трябва да е друг, щото по тази логика всеки един политик и всяка една политическа партия на политическата сцена е лъгала , подменяла и насъсквала едни срещу други ошашавените избиратели. Не става с обиди кой кой е по-по-най *** - ами всичките сте такива. Променете си подхода, тогава ще помогнете на повече хора да се замислят. Противопоставянето не води до никъде.

51

Президент на РъБъ

преди 13 години

Аууууу ти горкия сиромах дето имаш лаптоп за 1000 лева и плащаш 20лв за интернет, няма да можеш да платиш 3лв данък за резиденцията си на стойност 1680лв ;)))Това плюенето без да мислиш май ти е хоби а ? :)))

50

Президент на РъБъ

преди 13 години

Що да не сложат ? Баба ти да не е по-важна от мене, че да не плаща данъци ?

49

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Който скача е червен...

48

norm

преди 13 години

Предстои им още дълго да скачат,ние малко ли скачахме,докато се махнат от държавната софра.

47

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Във вторник депутатите одобриха на първо четене промени в Закона за местните данъци и такси, според които ще се облагат имотите с данъчна оценка под 1680 лева"Брово РазБойко и другите червенотиквени-милиционерски ***...ОБЛОЖЕТЕ И НА БАБА МИ *** С ДАНЪК, ША ВИ ...БА ...АМАТА

46

гр.

преди 13 години

Странно пък червените депутати що скачат.......те не живеят в колиби.......Ааааааааа, сетих се!!! За народа мислят!!! хахахахахахаахх!

45

ррррр...

преди 13 години

ЕЙ ГЕРБАВИ ПРОСТАЦИ ДО НАС СИРОМАСИТЕ ЛИ ПАК ОПРЯХТЕ БЕ ***,ЧЕ СЕ ВДИГНЕМ ОТ ВСЯКО СЕЛО И ПАЛАНКА И ЧЕ ВИ НАСМЕТЕМ,ТА ЧАК ПРИ ТАТО ВАШИЯ ВОЖД ЩЕ ВИ НАТИКАМЕ,ДА НЕ СТЕ НИ СТРОЙЛИ ВИЕ КОЛИБИТЕ ТА ЩЕ НИ ИСКАТЕ ДАНЪК БРЕ ЛИВАДИ НЕОКОСЕНИ,А ОТ *** ГЕТА КОГА ЩЕ ИСКАТЕ ДАНЪК ТОК И ВОДА ДА СИ ПЛАЩАТ ПЪК И ПОСТРОЙКИТЕ ИМ СА НЕЗАКОННИ,ТУКА ВЕЧЕ ЧЕ ЯДЕТЕ ЯК ЛОБУД.....

44

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

*** как ви се отрази на дупенцата таралежът... - боли ли?......Вие сте жеуезни - ще свикнете...

43

киро

преди 13 години

нещо си неадекватен, или не можеш да разбереш за какво става въпрос

42

аз

преди 13 години

Дайте ни поне ден почивка от тази личност бееееее!!!Това вашто вече отива към тормоз!!

41

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Другари,финансовия министър е на правия път ,и действително ,ще ви накара да се разработите. Тогава тоя данък,ще ви стеува просто сутрешното ви кафе..........

40

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Не съм решил - личи си...

39

Анонимен

преди 13 години

какво ще му гоните на човека,знаеш ли кое ще му хваната сещаш се ку.............

38

Анонимен

преди 13 години

Предлагам да се вдигне двойно данъка в района на Цецковите апартаменти.

37

киро

преди 13 години

що реши че разчитам,ти си много плиткоумно същество

36

Анонимен

преди 13 години

То данък лукс нямало да повлия е на бюджета щото били само 6 000 000 млн. лв по първоначални занижени 30 кратнно експертни оценки затова не го приеха,но данък колиба еха ще повиши кредитния рейтинг на Бг чак до небето и ще напълни бюджета.Не съм комунист,но това са пълни безмислици и социална дискриминация от страна на правителството с хората които гласуваха за ГЕРБ и народа.Айде сега плащайте и оргазмирайте от удоволствие при появата на кумира ви по ТВ-то докато тъничко ви работи отзад.

35

za 35

преди 13 години

Златев ти ли си!? Те момчетата не са нясно, че си гъстак с Боко и се изразяват неправилно! Нема да те гонят за нищо споко! Поне докато ГЕРБ са на власт!

34

gtf

преди 13 години

*** - явно парите за данъци още не са почнали да излизат от твоя джоб, та по-добре си трай. Тва на герб е яка излагация ..нали уж се борят бедност и безработица а налагат с данъци най-бедните. Ми да си ходи ББ докат е време, поне да запази некво достойнство ...

33

babavi

преди 13 години

Абе Станишев може и да не е цвете за мирисане, ама сегашните управляващи правят толкова глупости, че направо го реабилитират като държавник. За изказването на Дянков е абсолютно прав - изказване не на политик а на заслепен от медийното внимание световнонеизвестен икономист. Изказване без капка мисъл за последствията и просто бледо подражание на големите американски икономически анализатори.