131

Анонимен

преди 13 години

По този повод ще си накупя още енергоспестяващи уреди! Обирджии пладнешки такива. Как може в цяла западна Европа 1 kW час да не надхвърля 3 евроцента, а тук да ни дерат така. В Холандия е половин евроцент.

130

Ъпсурт

преди 13 години

Прекалиха!!!

129

луд

преди 13 години

Добре за какъв ... е това ДКЕВР? По-добре монополистите да си казват изискването за цената направо и тя да се приеме. Защо е това увъртане, като накрая пак става по тяхното.Просто е замазване на очите, да се види някаква "загриженост." Явно държавата е толкова немощна, че всеки монополист може да си вдига цената, когато пожелае.

128

до МММ

преди 13 години

мда,ПРАВ СИ,*** ТИ ЩЕ ГИ ПЛАТИШ,НЕ АВТОРА НА СТАТИЯТА,ДА?

127

Анонимен

преди 13 години

Бойкот и барикади му е майката... Но при нас не става...

126

Анонимен

преди 13 години

Тея ще грабят докогато ние им позволяваме .ФАКТ и ЧЕЗ . И Е-ОН са държавни фирми в Чехия и Австрия Там тока е е на половина по евтин .Тука ще доят докато могат ще ползват съоръженията и ще ни грабят .Съоръжения построени не от тях .Защо се потуши скандала за инвестициите им ?При условие че имаме АЕЦ Едни от най големите ВЕЦ-ве ние плащаме по скъп ток от държавите за който изнасяме ?

125

МММ

преди 13 години

Този който е написал статията не е наясно с процентите. При 100 лв. сметки до сега ще трябва да се доплащат 5. Това прави 105 а не 95 лв.

124

aпаша

преди 13 години

не бе,тези новите,научили от енергото,че преди крадяхме ток,сега тия ни отмъщават,като крадат нас...кофти,сега ние сме от женската страна

123

ПОТРЕБИТЕЛ НА ЕВН

преди 13 години

Много добре винаги става на тяхното като ни гледат какви сме тихи и кротки могат да ни стрижат колкото си искат. ТАКА Е ДОКАТО МЪЛЧИМ ЗНАЧИ СМЕ СЪГЛАСНИ С ТЯХНАТА ПОЛИТИКА .

122

grozno!

преди 13 години

Страничен наблюдател би си казал: Гледай какъв жилав и търпелив народец! Държавата и управляващите правят и позволяват всякакви есперименти с тях, всякакви опити да ги изтребят като дървеници, но тия продължават да държат главата си отгоре над водата." Добре че още не са сетили да ни спрат въздуха...Ама скоро...

121

младен

преди 13 години

да ни е честита новата 2011....краят на българина е близо, за света незнам

120

Леле

преди 13 години

Хайде и това да ни е честито! Пък аз си мислех, че при капитализма ще плащам толкова колкото консумирам! Оказа се че не е така! Всеки вече иска такси! Предполагам, че и хранителните вериги ще поиската такава такса на база на брой клиенти! Мандраджиите и те да поискат такава! Какво значение има дали им харесваш стоката,респес.ктивно услугата, и колко консумираш!

119

Приятел

преди 13 години

Ако се въведе тая такса веднага ще отсвиря герб и то за винаги.

118

ЛЪЖЦИ

преди 13 години

по - слугуващо правителство на големите фирми , мнозинство приемащо постоянно лобистки закони в полза на един или друг бранш , разчистващо бизнес терен на приятелски и плетили си бизнесемени не е имало в годините след 1990 г. ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДИЗБОРНАТА ПРОГРАМА НА ГЕРБ И СРАВНЕТЕ С ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ .

117

се

преди 13 години

Това е картелно споразумение т.е. незаконно но докато народа ни е заспал и само драска по форумите нищо няма да се промени трябва да се излезе на ул ицата и да си отстояваме правата и интересите в противен случаи сме обречени на глад и нищета всеки ще си прави каквото си поиска.

116

Анонимен

преди 13 години

Аз съм за тази такса. Така хората с 3 вили, ще плащат. Трябва разбира се цената на киловат час да падне, защото част от постоянните разходи на енергото ще се покриват от тази такса.

115

как я мислите

преди 13 години

Докога .Това е 5-та такса . От ерптата ОЧАКВАМ такса че си жив ами явно и тя ще мине.Ще цитирам Борисов ,,Чуждестранните инвеститори са ми мили но българите са ми по мили "Празни думи за а съжаление Та тея се държат като окупатори без да са печелили война.Кой ще ни защити ?Плащаме данъци за да има България Плащаме и на чужди ЗАЩО?

114

БЕЗ ИМЕ

преди 13 години

Първо да си оправят качеството на продаваната ел енергия ,и тогава да слагат такси за това и онова,,,като няма качество нали и цената трябва да е ниска,,,не да се чудят какво да измислят,,,,,да ги бутам докато запалят аз тези дружества,,,

113

Агент Мълдър

преди 13 години

КАМЪНИ НЕ ЯЙЦА КАМЪНИ.И НЕ 200 ДУШИ А 200 ХИЛЯДИ.ТОВА Е ДРУГО НЯМА.

112

Анонимен

преди 13 години

Ще ругаем по форумите, но и ще плащаме, защото сме овци. Каквото и да ни кажат и направят ще попсуваме малко и тва е, а я вижте хората по другите държави как стачкуват. Айде стига вече сме търпяли. Време е да се надигнем.