340

GLEN

преди 13 години

Днес как вървяха ТИКВИТЕ на пазара????:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

339

Българин

преди 13 години

Спомнете си стихотворението за "Агента фашист ...", спомнете си кога *** от Банкя беше на "курс за обучение" (разбери вербоване) в Щатите, не ви ли напомня на други "курсове за обичение и вербоване" ама малко по на изток ...спмнете си, че преди няаколко месеца доиде и шефа му и го погали по *** като един друг диктатор от близкото минало ... верно си е ***, както казват друг истински балгарин тука.

338

jasemi

преди 13 години

Граматиков късно е да се научат,те отдавна е трябвало да знаят!

337

IND

преди 13 години

"Говорило лошо за България? Че нали вие поръчахте отнемането на визата!"Разбира се, че говори лошо за България. Най-вече поради това, че ние, българският народ, сами сме си избрали предишните управници, които са си "абсолютни престъпници" и вече цял сват ги обяви за такива и започнаха да им отнемат визите....

336

GG

преди 13 години

В Америка не ни трябват комунисти! Въобще не е трябвало да му дават виза на Петков, но все пак се усетиха навреме да му я отнемат. Браво!

335

Распутин

преди 13 години

Мога да кажа едно голямо БРАВО!

334

Граматиков

преди 13 години

Драги сънародници, моля ви, запомнете:- пише се Учудвам, а не Очудвам- сигУрно, а не сигОрно- ОТкъде и НАкъде, а не ОТ къде и НА къдеГоворите за патриотизъм и национално достойнство, но думите ви нямат тежест. Не може човек, който не владее елементарните правила на граматиката на родния си език, да претендира за национална гордост.

333

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Много простаци и откровени *** се облекчават в сайта!Срещу българският народ се води информационно психологическа война.Премиерът *** го безпокояло не някаква среща а някаква виза за САЩ.Дали те си гласът за сбърканякът от Банкя на рамо да си го носят.Любовта,не визата за братските САЩ е критерият за оценка.По ниско един еничарин не може да падне.За сведение на драскащите ако някой си мисли,че в компютърът за визи се бърка като в сайта,си е откровен ***!

332

Анонимен

преди 13 години

"Според него това говори лошо за държавата, защото думата на Вашингтон и Брюксел била много важна."Е, за него думата на Вашингтон е много важна, нали от там му думат какво да прави...

331

БРОВО

преди 13 години

ТАКА Е БОЙКО В МИША ДУПКА ДА ГИ НАВРЕДЕ РУМЕНОВЦИ,ГОЦЕ И ...ЧЕРВЕНИ *** НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ,ХОРАТА СЕ ОТЧАЙВАТ ЗАЩОТО ГЛАДА ГИ МОРИ,А НЕ ОТ МИШКИТЕ.

330

rumen

преди 13 години

Приятели,Защо запалката се хили, като плевенска ***, пред хотел Ростов на ДонЗащото, няма Съдебен контрол и Единна система за отчет и контрол на престъпленията и постановените наказания, а съществуват СЕДЕМ правосъдни системи или по-точно:- СЕДЕМ НИВА НА КРИВОСЪДИЕ! 1. Полицай хваща престъпник Ако иска ще го арестува, ако престъпника си плати Не!2. Дежурния полицай, ако иска ще регистрира престъплението Ако престъпника си плати навреме Не!3. Дознателя, ако иска ще образува досъдебно производство Ако престъпника, раднините или Мафията си плати навреме Не!4. Прокурора, ако иска ще състави обвинение Ако престъпника, раднините или Мафията си плати навреме Не!5. Съдията, ако поиска ще осъди престъпника - Ако престъпника, раднините или Мафията си плати навреме Не!6. Чиновника в архива на съда може да изпрати присъдата на затворите, които да приберат осъдения - Ако престъпника, раднините или Мафията му платят навреме Не!7. Ако директора на затвора иска ще държи затворника в килията -Ако престъпника, раднините или Мафията платят навреме Не! Ще е сервитьор в някоя вила на МВР, където служители на МВР, ще му сервират закуската в леглото или ще си стои в някоя от къщите, докато му изтече наказанието- Като добавим и факта, че всеки милионер има своя правораздавателна структураИма ли още наивници, които да не разбират каква е ролята на Красьо - "Черничкия" и колегите му дилъри на правосъдие, в работата на съдебната ни система...А най-страштогто е, че седемте стъпала на Българското Кривосъдие, могат да действат и в обратна посока. И да се осъди НАПЪЛНО НЕВИНЕН ЧОВЕК!- С едно телефонно обаждане на Красьо-черничкия и "невинин" ще се окаже, дори и Лондонския изкормвач..., та камо ли някой високопоставен мафиот у нас, а в затвора могат да попаднат едновременно Буда, Христос и Алах, барабар с десетина ангела, като Организирана престъпна група !!!

329

хю

преди 13 години

Боко не се радваи на чуждото умряло....ще доиде и твоят ред тогава и ти ще плачеш

328

Санди

преди 13 години

Не знам защо се радва ББ,но този шамар се отнася и за правителството оглавявано от него.

327

JALKO

преди 13 години

A AZ TE XARESVAX,BORISOV

326

Безпартиен

преди 13 години

Борисов е очуден. Той няма нищо общо със случаят.Той защитава националното ни достойнство.Глупости. Той и хората около него са готови да продадат България само за едно окуражително потупване от посланик Уорлик.През последните 21 г.не е имало правителство с такова лакейско поведение . Срам.

325

Анонимен

преди 13 години

абе смотаняко само знаете да писйкате че някой плаща на друг ! ей стига стова мутренско мислене там си ги пейте тия песни, вижте жаргона на бойко па тогава критикувай!! присмяла се гарга на сврака та такава и твойта! я влез в час!!***!

324

Анонимен

преди 13 години

Батето не закри ли САЩ ?

323

dedo

преди 13 години

Нали все още Р. Петков има виза за Русия. Това е по-важното...

322

Анонимен

преди 13 години

До ПИСАЧИТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ ЖУРНАЛИСТИ!МНОГО ЛИ СТЕ УЧИЛИ ИЛИ МНОГО ВИ ПЛАЩАТ ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ?КАКВО ЗНАЧИ "РАЗПЕНИ"ДА ,ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА ,АМА НАЛи СТЕ ЖУРНАЛИСТИ И ТРЯБВА ДА СТЕ ОБЕКТИВНИ!ТО БИВА БИВА АМА ТАКАВА ИЗМИКЯРСКА ЖУРНАЛИСТИКА !ОТВРАТИТЕЛНО ОЧЕВАДНО ДУПЕЛИЗАЧЕСТВО!

321

Анонимен

преди 13 години

924-936 - това е теглото в кг...