201

Много сме зле !

преди 13 години

Като сравня Бойко с Костов и ми става тъжно за простия БГ народ. Костов ни стегна държавата след червената кражба по времето на Виденов и за благодарност получи омраза. Бойко 1 години и половина само разтяга локуми и пак се намират балъци да му вЕрват. *** народ сме, ама много *** !

200

гагов

преди 13 години

Давай шестак. Все едно дали ти верваме. Ти давай, да видим ще надминеш ли и начальника. Не спирай . ДРъж , докато паднеш.

199

Pfff

преди 13 години

Ахахаа, колко сте съсипаниии ... СЪСИПАНИ ХОРИЦААА ! :D xD ... Бой по лошите Бойко с теб сме (хората с акъл) :D :D

198

драскача

преди 13 години

Че съм драксач позна. Че съм от БСП, не позна. Само си го връщам тъпкано на пожарникаря, заради политически мотивираното му насилие срещу нацията!

197

до 232

преди 13 години

мой човек запони че няма да е далеко бачо/ бачо Кольо/

196

Май не е така, ама .

преди 13 години

Статистиката друго показва, ама щом е казал министъра, няма да му разваляме кефа :) А и нещо няма нито един осъден, само няколко бушона прибраха за по 24 часа. После и тях пуснаха. А пък за битовата престъпност... там е страшно. Наркомани и *** тарашат денонощно !

195

Анонимен

преди 13 години

тук имали гербери споделете споделете с бедния и ограбен народ

194

ролята на наместник

преди 13 години

Имам чувството, че българското правителство много прилича на (политически) публичен дом и че пожарникарят играе само ролята на наместник на главния сутеньор Ворлик!

193

Анонимен

преди 13 години

Цецо Багера вярва ли си като говори

192

болшевизация

преди 13 години

Т.н. "герб" продължава с болшевизацията на държавата!

191

Анонимен

преди 13 години

В нова акция "ПРОСТАЦИТЕ С ***" - Тиквата и Шестака се само арестуват!

190

4444

преди 13 години

какъв успех бе байно.колко сте осъдили-14.ми другите 223...какво правим с тях.аи стига сте заблуждавали хората.

189

никой не ти вярва

преди 13 години

Айде, бе Цецо, стига с тези партенки! Няма ли работа за теб? Не включваш ли, че каквото и да казваш по кабеларките, дори и да е истина, никой не ти вярва. Защото го казваш ти - Цецо Лъжецо!

188

Анонимен

преди 13 години

За ГЕРБ ще видим какво ще направят, но ако сега на власт беше станишев щяхме да се редим на огромни опашки за хляб.

187

Анонимен

преди 13 години

В 90% от проведените от МВР близо 50 шумни акции със звучни имена няма нито обвинителни акто-ве, нито присъди. Което само увеличава словесния екстремизъм на Цветан Цветанов.Ако има нещо, което е характерно за това управление, е абсолютното неглижиране на законите - в най-добрия слу-чай управляващите не ги познават, в по-масовия - демонстративно ги газят.ГЕРБ=Гангстерско Единение за Разграбване на БългарияЦветанов на 22 години милиционер новобранец, образователна квалификация даскал по физическо и след една година служба в изчислителен център на МВР, му е позволено да следва магистратура по времето на Тодор Живков! При майор пожарникаря Бойко, въздигнат от о.з. в генерал, бил ценен помощник! Толкова важен, че за 17 месеца го пращат на цели 7 курса по света и унас, докато мутри-те се избиват, а ченгетата овладяват положението.Толкова добре е решавал въпроса с кадрите в Човешки ресурси по времето на Костов, Й.Соколов и Б.Бонев, че направо спряха престъпността?! Егати наглеците и тия искат власт?!!!то тези на погубените от катастрофата, причинена от Максим Стависки, Петър и Мануела. Между другото, адвокатът на Стависки - Явор Нотев, също стана депутат в новия парла-мент.19 се оказа прав и в прогнозата си, че цял батальон офицери ще върне усещането за от-давна отминало време в парламента. Наред с агента на Държавна сигурност Божидар Ди-митров, в НС влизат полковници от МВР във Видин, Враца, Добрич, Русе, Хасково, Велинг-рад, Пловдивска област, Плевен, Самоков, Ямбол, плюс сътрудници на ДС от Варна и дру-ги градове. Към тях трябва да прибавим и няколко военни.

186

Анонимен

преди 13 години

Ако се сдушат пиленце ще им теглим шута и ше гласуваме за друга партия която не се е сдушавала с депесарите гадни. Разбра ли? Само знай че за гнусарите от червените капиталистически пратии и движения няма кой да гласува, чат ли си?

185

Правилно!

преди 13 години

Познай кой от снимката скоро ще изхвърчи от политическата сцена? Правилно! И двамката!

184

Анонимен

преди 13 години

ех ех, какви политици имаше на времетоЖИВКОВ, МЛАДЕНОВ, ЛУКАНОВкакви речи държахакаква вяра в утрешния ден имахаи как мислеха за народаа сега , това политици ли сапалячовци

183

Анонимен

преди 13 години

na snimkata vijdame mnogo gotini xora

182

Анонимен

преди 13 години

bravo cvetane