87

Анонимен

преди 13 години

"Когато червеният съд не само не осъжда виновните, а дори ги оневинява, няма нищо лошо в това, че министърът ги назовава. "Освен ако министърът не е престъпник който ползва властта си да си върти делаверите ... а съда е до голяма степен дефиниран по времето на Костов - най-масовите назначения на съдии и прокурори станаха по Костово време.

86

Желев

преди 13 години

Танов е велик.Той ще ни покаже какво може,само да изтрезнее /ако изтрезнее/.

85

болшевишка партия

преди 13 години

Т.н. "герб" е преди всичко болшевишка партия!

84

rumen

преди 13 години

Приятели,"Нова приказка за златната ябълка"1. В една страна свалили от власт червените фашисти... и избрали относително праведни политици... 2. Намерили се и сравнително честни полицай... (защото дори и да не си ***, работейки в *** се цапаш...)3. Полицаите намерили "славейчета-борчета" които започнали да пеят - за много трохи...!!!4. С търпение - полицаите опънали цяла мрежа за пиленца-борчета, пиленца-професорчета, пиленца-червношийки, турско сини папагалчета и разни други синигерчета...5. Последвали арести, разследване и дела "до дупка"..., както казваше един бивш политик..., та било Наглите 1 и после 2, Октопод и кой знае още колко 6. Тук там, обаче изтекла информация дори и от ДАНС, та последвала акция за прочистване" и попълване на полицията и службите с честни хора... 7. И понеже повторението е майка на знанието..., ден, след ден, бандит след бандит... Първо били "Крокодилите", после "Змейовете", "Душманите", Недосегаемите, Октоподите, а покрай тях и гущерчета, наркопласьорчета... и така, звяр след звяр, чудовище след чудовище, гад след гад..., докато не се освободи "златната ябълка" - България, от Триглавия "Змей-горянин" или партизанин ли беше, цар ли, татар ли, троен агент-мафиот ли - вече не помня...!!!8. - И аз бях там, покрай ушите ми мина, но в главата ми не влезе...Трябва, обаче, твърдо да се знае...!- Дори и най-слабата държава е по-силна и от най-силните престъпници..., когато има политическа воля за налагане на сигурност... Пътя ще е дълъг и труден, но и най-дългия път започва с една крачка, та дори тази крачка да е осъждането на бившия агент-предател на ДС, внедрен в Турското съпротивително движение - Алексей Петров... или Запалката- Това е начинът!...Ако не я опази първия брат, ще е втория, след него третия, и така - Банда след банда, капо след капо..., докато се стигне до "Тато де тути капи"..., дори офиса му да е в София на жълтите павета... и да го пазят пъдари с гвардейски ливреи.

83

върши мръсната работ

преди 13 години

Пожарникарят няма да махне Цецо, защото последният му върши мръсната работа: слухове, интриги, насъскване, поляризиране, груби лъжи, всякакви измишльотини, безбройни глупости, инсинуации, неоснователни нападки, акции от типа кьорфишеци, медийни партенки, въвеждане в заблуда, лъжливи обвинения, злепоставяния, криминализиране на малцинства и други болшевишко-милиционерско-мутренски специалитети.

82

социалист

преди 13 години

Другари комунисти от герб. Приказкаат ония окрадоха всичко-свършава. 17 месеца не остана област, която да не разсипахте. Такова ще е винаги дереджето, докато управляват комунисти и бивши милиционери.

81

обичам Цветанов

преди 13 години

Много обичам Цветанов, с него сме много добре! Представяте ли си колко още по-добре щяхме да бъдем без него?

80

до 81

преди 13 години

Нищо няма за разбиране. Това, че е червен ***/като теб/ го знаем отдавна всички.

79

Chico

преди 13 години

цецо така и не проумя, че на измислените им милиционерски сводки никой вече не вярва. Когато герберите стигнат стандарта при станишев-нека да свирнат.

78

Стокхолмс

преди 13 години

Ти като си се написал Уотъсн за неанонимен ли се имаш, бе, ***!

77

Rado

преди 13 години

До 74/анонимен-Че кой им пречи на *** от герб и на милиционерите да променят системата и законодателството. То само с плюене по предшествениците и да не знаеш откъде какво да започнеш-нищо не сдтава. За съжаление гербавите комунисти се оказаха по зле и от станишевци

76

Анонимен

преди 13 години

77не бе, той друго е написал, ама ти не можеш да четешче гербераст от цифра и от факт не разбира, него му дай да лиже.....

75

ДО СТЕФАН ЦАНЕВ

преди 13 години

СРАМОТА ЗАВСИЧКИ БЪЛГАРИ Е ТЪКЪВ ПОЛИТИК ВСЕ ОЩЕ ДА ПЪРДИ ИЗ ПАРЛАМЕНТА.,МРЪСЕН МАФИОТ ОТ ПИЕНЕ И ОЯЖДАНЕ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА.

74

Анонимен

преди 13 години

Съдът за разлика от Цветанов- е деполитизиран по закон- има образователен ценз при влизане- по Конституция е единственият гарант ,че се спазват гражданските права от другите държавни органи,какъвто е Цветанов- не е бил член *** МВР преди 89г - брой милиционер,като за последните 20 години сигурно се е обменил половината от състава му - Та червеното трудно се определя когато си даутонист... и възпитаник на телевизионната образователна институция.

73

Анонимен

преди 13 години

Пфууууууууу, един път да напишеш нещо вярно!!!

72

Ben

преди 13 години

Другарите комунисти от герб не рабзраха, че днес не е народният съд от 44 г. За съда са важни фактите и доказателствата, а не милиционерските им бюлетини и емоции. Приказката ония окрадоха всичко свършва другари комунисти

71

Анонимен

преди 13 години

71ей, умирам си от кеф като почнете герберастите да се гърчите и да се чудите кой пак ви *** в несъбутите *** отвътре....значи това, че цуцко-шестака има шест апартамента е лъжа, така ли?ндаа....герберащини.....простете, това по езика ви от последното бокогъзолизане ли са остатъци?.....

70

Анонимен

преди 13 години

Нали не се съмнявате, че съдебната система, назначена от тройната коялиция, всчески саботира усилията на Цветанов...

69

БайКолю

преди 13 години

А бе, какво ме почнахте бе!Аз ви го написах черно на бяло! Всеки да си интерпретира фактите както си иска! Аз нито съм се напъвал да ги обяснявам, нито да казвам кой добър, кой лош! За един чужденец, примерно, така биха изглеждали нещата! Човек който гледа отстрани и за когото дали е Боко или Станишев...все едно! Все са някакви си там балкански политици....А фактите се, че по боково време - нито един осъден, галевите - също невинни! По сергеюво време - министерска оставка за среща с галевите! Кой крив, кой прав, аз съм *** човек, не мога да преценя!

68

sedesar

преди 13 години

гербавите комунисти още не проумяват, че на измислените им милиционерски сводки едва ли някой вярва. Такова ще е винаги дереджето, докато управляват комунсти и милиционери.