511

Спонги

преди 13 години

495, на тях е поверена сигурността на олигарситер не на държавата. Минавал ли си покрай мутра с десет бодигарда. не ти препорйчваям. Не ти препоръчвам ако си с кола да се изпречиш на някякъв правителствен, президентскти или друг официален кортеж. Жална ни майка. Тодор Живков ряпа да яде пред тези.

510

Анонимен

преди 13 години

е как нема да лъже като е Цецо-Лъжецо

509

SS

преди 13 години

Борисов не може да вкара никой в затвора. Това може да го направи съдът. А съдиите очакват да гледат процес с участието на самият Борисов (като обвиняем разбира се). Ако не ми вярваш, питай върховните съдии. Ако и на тях не вярваш, питай шефът им - проф. Лазар Груев.

508

Анонимен

преди 13 години

ааааа, недей така - ТИМаджите са приятели на Премиера - може да се разсърди

507

Василев

преди 13 години

Д....ба неговата мила *** нагла ***!!! Такива хора като Румен Петков само Господ ги управя.

506

СС

преди 13 години

Б.Борисов ако скоро време не вземе сериозни мерки тия червени *** да идат на топло за дълги години,чукът с който е замахнал срещу тях ще се стовари на неговата глава със страшна сила.

505

DNI

преди 13 години

Как би оценил сантимент едновременно към Тодор Живков и Ангела Меркел ? Започнал си да изброяваш корумпирани личности, слагай запетая след Доган и продължавай с Цветанов, Андрей Иванов, Лъчезар Иванов, кмета на Ямбол, кмета на Сливен и т.н. Впрочем , без Лечков останалите са били действителни членове на БКП. Виждам, че си интелегентен. Не се лъжи с ГЕРБ.

504

Плевен

преди 13 години

-508 ти от къде си сигурен,че Р.Петков имал един апартамент,още малко и в гарсониера живее...стегни се бе и се ограмоти преди да пишеш...

503

ОО

преди 13 години

Абе ***, я обясни що прибра ключовете на полицейската кола?

502

Анонимен

преди 13 години

Интересно дали знаеш за какво се използва думата *** и зомбиран -гербаджия. Ти просто си живият пример.

501

петко пателенеца

преди 13 години

512 коментара и всичките да си ги заврете там ,където ви сърби-абе невиждате ли,че сте затънали до гуша от мизерия..само вините,вините,а не се питате ,защо ги избрахме...Р.Петков вие сте го избирали/значи сте му се доверявали/..Ц.Цветанов пак вие си го избрахте...та питам защо избирате хора,които знаете ,че са мафиоти,за да ги псувате и *** ли...ми изберете си бай Петко от Голтопан бе мъскари с мъскари и спрете да се правите на компетентни Пайнерки-аман...

500

DNI

преди 13 години

IND, много индовци ( перкендета) като тебе не знаеха за кого гласуваха миналата година. Големият проблем е, че още не сте разбрали за кого сте гласували. Нали прочете пост 503 ? Комунистите от ГЕРБ те поздравяват. Да живее ГЕРБ. За живее първият ръководител на ГЕРБ, да живее и вторият ръководител на ГЕРБ. Дай Боже повече фуражни тикви на Женския пазар.

499

Мон

преди 13 години

Не почнат ли да ги вкарват по затворите разни като Р. Петков, Р. Овч,А Петров, Галеви, Маргини, Маджовци, *** и тн. Все едно нищо не се е променило.

498

IND

преди 13 години

Нямам какво да ти отговарям, но все пак - един сантиментален изказ от страна на Бойко. Но само да те уведомя за какво се използва думата комунист в момента - крайно неприятно нищожество, което се възползва от властта с цел да смуче от парите на народа и да се възползва от своето влияние, на кратко е корумпирана и безскрупулна личност - пример: Гоце, СерГей, Румбата, Доган и т.н.

497

Анонимен

преди 13 години

Преди време Трактора бил казал ,че Танев, като дете в"неравностойно" положение седи на купа сено и си играе с кибр..,не бе, със Запалката. При слабичък Пожарникар е малко опасничка игра! Лошото е , че горят сеирджиите и не усещтат ,че им пушат задниците!

496

Анонимен

преди 13 години

Народа гледа зомбирано серия... 564.. от сериала "ПУШИЛКИ"! Хляба поскъпва зрелищата поевтиняват! Народа все по одран, а комунистическата олигархия все по-охранена! А мандатчето на поредното комунистическо правителство си върви! А всички *** и форумни глутници активирани, да ни внушават "РАЗЛИЧНОСТ" между Запалки, Цецовци, Гоцета, Боцета, Алексеевци, Галевци и да ни убеждават за НЕКВИ "ЛЮТИ БИТКИ"и "интриги" между тях))))))) ! Пък то накрая- само филм))) От едно место си взимат хонорарите АРТИСТИТЕ! "Династия" пасти да яде! А през ден по чуждия печат по една ПЛАТЕНА статия за УЖ"показване на решителност" АМА НИЩО ДРУГО! Ха-ха-ха!

495

DNI

преди 13 години

Чакам !

494

Анонимен

преди 13 години

Защо факта, че Р.Петк. е престъпник се предполага да оневинява Цвъ Цвъ? И без това са от едно котило, хвани единия, удари другия...

493

Анонимен

преди 13 години

Абе умниците, щом Румен Петков е мафиот и наркопроизводител защо има само ЕДИН апартамент, а Цецо Шестака има ШЕСТ. Айде три наследил, един си купил със спестяванията на ДАСКАЛ по физическо, ама последните два. В Дипломатическия квартал и на нищожна цена. Хващате се на плитките лъжи на герберите и понеже сте ***, ни управляват *** пожарникар-лъжец, бивша мутра, и крадлив даскал по физическо.

492

Анонимен

преди 13 години

А Цвък Цвък кой го е пръкнал? Таткото шофьор на ген. Шопов