30

Вуте Шопски

преди 13 години

Егати грозната че и кривокрака мома англичанка си е намерил . Моита Пена ем е убава ем е с прави крака па и да копа може че и прасетата рани за разлика от тази дето една кофа с вода неможе да вдигне

29

Анонимен

преди 13 години

тя всяка българска мома, която хване и селския богаташ ще спре да бачка и ще отиде веднага да си направи силиконови цицки и устни и нищо естествено да не остане по нея, та браво на момичето, естествено е, НЕЖНО е! Вече не се срещат нежни жени, повечето са повече агресивни от мъжете вече, приятна е, абе супер за бъдеща кралица, не като оная Камила

28

х-м

преди 13 години

Статията е изключително интересна и се надявам повече българи да я прочетат и да обърнат внимание на следното: "...скромно и без да парадират публично с връзката си. Имат още двама съквартиранти, момчета. Продължават да ходят на лекции, а Кейт даже заработва допълнително като сервитьорка..."Не всяка българка "набарала" такива пари ще ходи на лекции, ще живее със съквартиранти и ще работи (х-м) като сервитьорка!!! Не всеки българин също.

27

Анонимен

преди 13 години

Късмет бил и зкарал ли? Та той може да има която си иска. А тая че е хитра *** и нахална и пробивна, тва е друг въпрос.

26

Анонимен

преди 13 години

Убаво гадже ама не е за тоя гурел

25

вени

преди 13 години

Повече от ясно е, че тоя мухъл е бил предварително набелязан от мнооого далече. Пък и какво очаквате, няма майка, баща му се занимава с глупости, кралицата е заета - нямало кой да го опази. Ето резултата. Не че имам против жената, но откровено безкористността й е съмнителна. А кралицата, направо прекалено много й се събра, горката, как и това ще го понесе, само тя си знае.

24

селянин

преди 13 години

Боже, какво вълнение е обзело британските и българските поданници на кралицата? И мен сън не ме хваща да си мисля с колко камъка Сваровски ще е принцесата на сватбата, колко милиарда балона и бели гълъби ще литнат в небето.... ше ми се пръсне сърцето!!!!

23

Stambini Сапа

преди 13 години

Момичето е красиво ,но тоя мамул Уилям е като пубер от 31 целодневна детска градина Жечка Карамфилова ,завалията късмет е изкарал с това девойче .Ама кво да правиш и той като баща си килнат на една страна като плажна шамъндура и стези акнета е като торта с фастъци от сладкарница Неделя.Не дай си боже мадамата да му прави тромпети на тоя шестак ,ще трябва да вика гвардията на Елизабет да му махат сиренето и да го обезчестят в името на кралството

22

Анонимен

преди 13 години

аве стига с тея принцове,кралици,вече сме 21 века това са лежпери на гърба на хората

21

Началник Смяна

преди 13 години

Боли ме фара за Принц Уилям, за Катрин Малката ***....заЧарлз и за Камила... и за целия английски кралски двор. Кой въобще го интересуват тия жертви на кръвосмешение и циркови артисти? Напишете нещо за Хан Крум, а?

20

Естет

преди 13 години

... да му имам вкуса на този принц ... ама негова си работа. Той ще я гледа до края на живота си.

19

Анонимен

преди 13 години

експерта а искаш ли да ми пробваш славянския юмрук в *** ти мутра?!

18

Анонимен

преди 13 години

Журналистите са ужасни. Сами величаят и изписват крила. Света страда точно от това величаене на хората които са по високо поставени в обществото. Няма нужда, но нагаждачите и подмазвачите сами създават тези ореоли за да могат да приближат до тези хора. Света страда от това. Всеки човек се явява на този свят и после изчезва без значение дали се води принц или пощальон. По важното е човека да има достоен живот и да не вреди. Няма как да се въодушевя от тяхния годеж. Всеки ден се случва с някого.

17

електорат

преди 13 години

ДВЕ СИЛНИ ЛИЧНОСТИ , КОИТО ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ, МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЧУДЕСА!!. МНОГО ЛЮБОВ И МНОГО ДЕЦА ИМ ЖЕЛАЯ!!

16

Анонимен

преди 13 години

А сигурно в Англия го няма това? За да влезе в кралското семейство от Кейт се изиска да спазва доста правила,има си етикет.....Къде е базата за сравнение на представител от кралско семейство с визията на *** от която и да е държава?Апропо,*** можеш да бъдеш и без външният ти вид да го подсказва.

15

експерт

преди 13 години

Прав си. Аллах (Христос, Всевишния, Господ) унищожава славянството и закриля гадините, които са порочни и не засружават дори да съществуват във вселената, но той ги спасява не веднъж. Ще завладеете. И тогава през 2012 година, ще настане гигантска експлозия и изведнъж ще изчезнете като народи. Така е писано, от висшият съд на Справедливостта, който наблюдава човечеството от сътворението му. та вие сте грешни дори и по божият закон? Крадете, лъжите, прелюбодействувате, правите по много деца?

14

Карамел

преди 13 години

Сладури!

13

stg

преди 13 години

чудесно , сега остава оня *** баща му да се откаже в негова полза от престола и нещата ще станат по нормални

12

Анонимен

преди 13 години

до true А ти, кога ще те видим в кралския двор???

11

ЯШАР

преди 13 години

Ние *** сме висша раса и цивилизация!Аллах е *** и той закриля свещената ни мисия на покорители!*** ще завладеят света!