33

Йорго

преди 13 години

до 26 - Благодаря за подкрепата Бай Кольо --- Ние от по-старата генерация разсъждаваме може би не винаги умно, но винаги мъдро ---- Виждаме умните как мислят - днес по един начин, утре по друг ---- И лошото е това, че не винаги следващият начин е по-добър от предишния ---- Не виждам какво ни остава, освен да си пожелаем да бъдем здрави, защотото това май ще се окаже единственото ни спасение / доколкото българина може да бъде спасен от тук натам/

32

БГ ЛЕКАР

преди 13 години

ДО nn 2 ВВВ-ХаХа Ха Ха един глупав пациент,който ще дойде момент да има нужда от нас лекарите крадците и ще му съдерат кожата от високи цени...Хей Българино не разбираш ли че държавата е направила така че лекари,полицаии,съддии крадат за да оцелеят.Че няма пазарна икономика.И че ти нямаш избор за лечение.Защото е една здравна каса и ако не си доволен отиваш на частно или в чужбина.Но виждам че нямаш образование и си неграмотен да проумееш че тези синдикални искания са за доброто на пациентите..

31

Ваня

преди 13 години

Всеки труд трябва да бъде заплатен.Трудът на лекаря по-евтин ли да е от този на плочкаджиите и фризьорките?Аз мисля-не,а Вие?

30

Бай село

преди 13 години

За да спечелят уважението на народа тези наши лекари трябва да си го заслужат,трябва да са лоялни към пациента .В Българи хора които работят и вземат заплати от държавния бюджета например;полицаи,лекари,съдии и даначи и др. трябва да се научат преди всичко да уважават този който им плаща заплатата ,а тази заплата идва от данакоплатците.Така че уважението трябва да е взаимно,а не като например тези полицаи които бият протестиращите ,а после искат да ги поткрепят,лекарите пък рекитират пациента.

29

Мак

преди 13 години

Бабо Вуно-ти си европейка.Заповядай в Коя да е страна от Европейския съюз и се лекувай по добре.Казвам ти обаче да си знаеш:Тук в Европата с доктор не можеш да говориш.И ще си плащаш,и по зле ще се лекуваш,и ще мълчиш.Вие в България не знаете какво притежавате.Само плюете и не мислите.Разбирам,че като оплюете лекарите си ще облечете в логика това ,че вие не сте лекари и въобще собственото си неблагополучие.Само ,че грешите.От това ще ***,защото ще останете без доктори-те бягат бе ***!

28

cd

преди 13 години

Пак ли ?

27

баба Вуна

преди 13 години

За какво да ги подкрепям бе.Да ми дерат още повече кожата ли?Само пари са им в главата ,а насреща какво предлагат нискокачествено лечение и некомпетентност.Читавите лекари отдавна забегнаха извън БГ ,тук останаха кожодерите наречени лекари.

26

БайКолю

преди 13 години

Много си прав, Йорго!И аз чета кометнарите и си мисля, толкова ли сме затъпяли всички?! Ще речеш, че всичко ни е наред, болниците ни - само цветя и рози, лекарствата - без пари, техниката на - световно ниво... Търгали едни доктори да протестират, дали заради себе си или заради нас - пациентите, без значение! Ние обаче, вместо да се замислим, че разсипията в здравеопазването засяга преди всичо нас, плюем по протестиращите!? Луда работа! Сякаш не сме от една и съща страна, и ние, и те! Сякаш, ако лекарите получат това което искат, ние ще сме ощетени! Не си даваме сметка, че ако лекарите са добре, ние също ще сме добре... Няма такова нещо обаче! Искаме си на Вуте да му е зле и това си е! Пък на нас самите какво ще ни е, без значение! И най жалкото е, че за всеки протест, всеки ден е същото! До вчера за студентите се пишеше така, преди това за учените от БАН, още по преди за тютюнопроизводителите, а още по по преди за учителит....а бе въобще, осмелили ли се някой да поиска нещо, да потърси някакво право за себе си или някаква облага, ние пърдосигнално гракваме! Неее! кой е тоя, какви са тези, че ще искат подобни екстри! Идеалът за повечето хора е, всички да сме еднакво бедни, едннакво притинснати, еднакво затънали в ***! Никой няма право да се опитва да се измъкне! А опита ли се, ние ще се постараем да го върнем обратно!

25

dida

преди 13 години

не ги подкрепям не мислят за здравето на хората а за своите интереси не това е лозунга

24

Домакиня

преди 13 години

Здравоопазванието ни е много болно,вярно че се източват пари ,но лекарите също,а как рекитират болните защо не казват.Всички искат пари,но от каде да дойдат когато вече няма кой да вносе .Малко са тези работници които са редовноплатци,а винаги те страдат.Един редовно платец когато отиде на лекар повече плаща от този който не е осигорен и при заболекарите е така ,а вземат от здравната каса.И какво става хем от касата и от пациента те са кожодери и имат смелостта да стачкуват.

23

Мак

преди 13 години

Не знам за Вас-но аз живях в Европа и разбрах едно-Дето лекарите ,там и народа.Хората си ги уважават и не пишат такива гадости,макар че и там е така-лекарския труд е много скъп.

22

Марко

преди 13 години

Ама Ваня-ти ставаш за лекар тогава.Няма безплатно -да така е .Е дойдохме си на думата в тоя форум за лекарите!

21

Анонимен

преди 13 години

Докторята освен, че са негодници са и без достойнство да признаят, че стачкуват за пари, а не да ме убеждават, че стачкуват заради мен

20

Йорго

преди 13 години

Не знам кой от вас колко е прав относно заплащането на лекарите ----- Знам, че попринцип има проблем ---- Знам обаче и това, че ако не за друго, то поне за УСЛОВИЯТА в болниците те имат основание да стачкуват ----- И най-малко заради това ние би трябвало да ги подкрепим ----- Скоро четох, че в еди коя си болница направили ВИП СТАЯ с описание какво влиза в това понятие ---- Извинете ме гостода, но тази така наречена вип стая трябва да е МЕРИЛО за всички болнични стаи във всички болници

19

ваня

преди 13 години

марко,а ти признай как гледаш на жените - безплатна готвачка,чистачка и .........,ееееееее няма безплатен обяд

18

111

преди 13 години

Истината е че НЗОК няма адрес или и-мейл за обратна връзка. Имат си някакъв саит ама къде да подадеш оплакване или сигнал не е ясно А особено в провинцията има големи далавери в лицето на местните РЗОК Къде може човек да се оплаче от местните директорчета например защото например те представляват НЗОК и Н Нешева

17

Марко

преди 13 години

Ваня-разочарован съм от вас ЖЕНИТЕ.Не гледате на мъжете като на партьори,ами като на ходещи банкомати.Само дето доктора не ни гледа така всеки ден,а вие непрекъснато го правите.

16

ваня

преди 13 години

разочарована съм в голяма степен от сегашните лекари,започнаха да гледат на нас не като на пациент на който да помогнат,а като на клинична пътека и колко пари ще изкарат от нас.

15

Счетоводител

преди 13 години

Звучи на пръв поглед добре, една дирекция в МФ с 1 директор и няколко главни спеца да водят звената с бойци и толкоз. Да, ама тогава уважаеми ескулапи съвсем ставате подведомствени на Дянков. Този филм впочем е много стар. Внимавайте, ще има сладки приказки за успиване приятели.

14

Патриот

преди 13 години

За закриване на Грабителската Садистична Здравна каса-гласувайте с пръстче нагоре!Съд и затвор за грабителите!