270

спиртомер

преди 13 години

аз пък съм изследовател на пивото и му правя всеки ден дисекция и анализ с една хубава пЪржолка.....за хората дето не ядат месо ще кажа -браво така ще има повече за нас:)))

269

Анонимен

преди 13 години

Външни въздействия като удар с чук ли? Момко, никакъв лекар не си. Имам приятели от медицинския - упражненията по зашиване започват първо с трупове от моргата, а след това те прикрепват като стажант към някой хирург, където продължаваш под наблюдение. Къде се е чуло и видяло студентите по медицина(известни още като касапи) да започват да се учат върху живи същества. Смях в залата.

268

някой си

преди 13 години

Я, как си захапал, докторче?! Кефиш ме много! Да идеш и ти на лекар да ти излекуват злобата и невъздържаното раздразнение:)) Да те ударят с чукчето тук и там, да ти изследват реакциите - ще си добър екземпляр за някои медицински специалности!Поздрави!

267

Д-р Менгеле

преди 13 години

Браво колега, казахте им го много точно! Едва ли има човек от нашия бранш който да не подкрепи думите ви !!!Малките плачковци да се държат за пеленките на майките си и да не се завират в медицински факултети...от такива кретеноиди лекари не се става!!!А останалата безмозъчна *** която приглася и напява тук като в надгробно ридание просто казано по Български - да направи това което прави вятъра!!!

266

Dimitar

преди 13 години

***

265

:)

преди 13 години

Ми и аз като ходя на лекар ме удря с чук по коляното ....

264

Ветеринарен лекар

преди 13 години

Един лекар - хуманен или ветеринарен, НЕ МОЖЕ да се научи как се режат и зашиват ЖИВИ тъкани, и как реагира ЖИВАТА тъкан на външни въздействия без подобни опити. Като не им е приятно да гледат такива сцени - не им е мястото в Медицинския факултет - да отидат в Аграрния университет да учат за агрономи, ако не им е жал да колят зелките и да късат плодовете на дърветата, разбира се :) :) :)

263

Д-р Менгеле

преди 13 години

Не си ти тоя който да е жури и да оценява труда на лекаря...защото ти е мнооого чужда тая материя !!! Съвет: като се разболееш тичай при ветеринар...тъкмо ще лекува точния за него пациент...ТАПИРВ България всеки се прави на голям разбирач от всичко...за това сте и на това дередже! А никой не работи :) Всички сте специалисти в чуждата област...нали? Давате оценки..категоризирате...плюете, изобщо всичко друго но не и да работите!!!Еко некадърници вие сте позор за прогреса и развитието на света

262

PU

преди 13 години

V Plovdivskiq pak trepqt jabi kato za svetovno, osven tova izmu4vat beli mishki

261

bulgaria e v

преди 13 години

srednovekovieto

260

аре стига бе

преди 13 години

Стига се ревали бе лигльовци, ако ви чуят дядовците ви ще умрат от срам - аууу горките животни, ауууу не е хуманно, аууу аз съм вегетарянец съвсем се изпедерасти тоя народ, ако предците ни са мислели толкова "хуманно" нас нямаше да ни има!

259

някой си

преди 13 години

Затова ли днешните лекари стават повече за ветеринари, отколкото за лекуване на хора - не експериментират върху когото трябва?! А другата цел е следната: колкото по-безчувствени са бъдещите лекари - толкова по-добре!

258

Вегетарианец

преди 13 години

до 287: а всичко останало е РАЙСКИ вкусно!! :)

257

jasemi

преди 13 години

И още нещо не съм вегетарианка,но някои като чуят тази дума и веднага започват да плюят и едва ли не вегетарианците са луди, та това си техен личен избор,не са луди само защото мислят по- различно!

256

haha

преди 13 години

Обаче месото е адски вкусно, не забравяй ( :

255

jasemi

преди 13 години

Всички направете разлика между това да убиеш,за да се нахраниш и да убиваш и измъчваш за удоволствие! Пък после коментирайте!

254

Мечо Пух

преди 13 години

Не върху зайчета, а върху хора трябва да се провеждат "упражненията".По-нагледно ще е някак, а и с немалко "материал" разполагаме ;)

253

ЛЕКАР

преди 13 години

КАТО СТУДЕНТ ПРЕДИ ГОДИНИ ТАКИВА ОПИТИ СЕ ПРАВЕХА И В МУ В СТАРА ЗАГОРА-ОТВРАТИТЕЛНО Е!!!!!!ТОВА ГАРАНТИРАНО С НИЩО НЕ ПОДПОМАГА ОБУЧЕНИЕТО НИ ПО ФИЗИОЛОГИЯ И ПАТОФИЗИОЛОГИЯ.СЕГА СЪМ ХИРУРГ И ДИСЕКЦИИТЕ НА ЖАБИ, МИШКИ И ЗАЙЦИ С НИЩО НЕ Е ДОПРИНЕСЛО ЗА ТОВА.ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО КОГАТО СЕ ОТКРИВАШЕ ЧОВЕШКАТА АНАТОМИЯ-ДА ,НО СЕГА Е ПРОСТО ВЪЗМУТИТЕЛНО И БЕЗСМИСЛЕНО!!!!

252

Вегетарианец

преди 13 години

до 279. за съжаление постовете са само с 500 знака, затова обяснявам отделно: за млеко и яйца са достатъчни 10-20 % от животните които се гледат сега по света- останалото е за производство на месо. Ако теоретично човечеството спре да консумира месо, вместо него производството на тези продукти трябва да утрои, но пак няма да достигне днешните наличности от животни. Тогава за тези животни ще има повече място, пасища т.н. Но преди всичко светът няма да е гигантска касапница.

251

Потап

преди 13 години

Какъв процес, бе, брато, аз не знам д-р Менгеле да е бил съден?! Десет дни преди да бъде освободен Аушвиц, д-р Менгеле напуска лагера и оттогава досами смъртта му така и не успяват да го арестуват.Иначе си прав, че неговите изследвания и до ден днешен продължават да се цитират.