61

sako

преди 13 години

Едно време така за да смачкат народа турците са пращали еничери и башибозук за да им палят къщите.

60

Анонимен

преди 13 години

Най-после малко ред в тази държава. БРАВО НА ГЕРБ И ПРАВИТЕЛСТВОТО. Всички които роптаят във форума са ненаяли се търтеи и склерозирали пенсии.

59

Анонимен

преди 13 години

Това е добър урок за тези, които са забравили, че рибата се чисти откъм опашката.

58

антигерб

преди 13 години

те пак добре,че не са извикали радикални ислямисти и сиви вълци от Анадола..

57

IYI

преди 13 години

До ETYW и zhka: И аз да допълня, и нека все повече хора да задават тези въпроси и да си изискаме справедливостта и възмездието. Нека не оставяме управляващите (които и да са те) на спокойствие. До къде стигна разследването и кога ще има съд за:* Посочените от ETYW и zhka* Джевдет Чакъров* Нихат Кабил* Емел Етем* Делян Пеевски и мамка му* Румен Овчаров

56

жони деп

преди 13 години

дали да не извикат сомалийските пирати,йо хо хо

55

Анонимен

преди 13 години

ХА-ХАИзпратили затворници срещу мирни граждани!!Яко братле.Къде е Тато?Ставай от гроба

54

Анонимен

преди 13 години

Тиквата няма да бъде дълго премиер!Народа ще му покаже три пръста с преобладаващ среден.Ясна ли ти е работата,а Тиква ?

53

Спонги

преди 13 години

Когато съборят хотелите завзели незаконно дюните ще им повярвам.Прав е Премиерът, това е "Шменти Капели". Сега се закачат с дребните риби.

52

Анонимен

преди 13 години

Росен Плевнелиев си го каза много точно - всички тези протестиращи просто са си мислили, че ще си останат само с предупреждение или иначе казано, че пак ще минат тънко! Сега живи вериги правят, но истината че никой не им виновен, защото те, а не държавата е неизправната страна. Оправдания като, ама понеже на онзи нищо не му направиха, та реших и аз да наруша закона пък са най-*** възможни оправдания. До кога ще я караме така бе хора? Дивия Изток - така ли искате да ни нарича Европа?

51

Nobody

преди 13 години

Очаква се другото рибарско селище да бъде превзето с въздушен десант.

50

сеирджия

преди 13 години

Герб съвсем я оцапаха,няматпредстава какъв червен картон ще отнесат от редовите гласоподаватели.Пипат само там където не бият през ръцете

49

Вижда се промяна

преди 13 години

Ето още едно инфо , че има светлина в тунела. Малко по малко България , започва да заприличва на европейска страна.Яхтеният порт в курорта Русалка, собственост на Николай и Евгения Баневи, ще бъде премахнат, защото е незаконно построен. Това съобщи шефът на РДНСК-Варна Галин Баев. Съдебното дело е приключило и заповедта за премахването на пристанището е потвърдена. Очаква се в близките дни във ваканционното селище да влязат бригади по разрушаването. Ако Баневи не премахнат порта сами, строителният контрол ще свърши работата и ще им прати сметката.

48

zhka

преди 13 години

Само малко да допълня - има и още и още...6. "Царят" Симеон!7. Мария Мургина8. Иван Костов9. Наречената вече Надежда Неински10. .................Оставали ми 336 символа - няма да ми стигнат! Толкова са се объркали и заплели в ЯК възел всичките управляващи през тези години, на т.н. ДЕМОКРАЦИЯ, че не е възможно НЯКОЙ да го развърже! И, естествено... нас ни обричат! И, това си е за последен път! След около десетина години ще се разхождат по улиците само клошари... А, богатите си знаят...!!!

47

Наглите 2

преди 13 години

Преди малко по новините Плевенлиев каза за случаите в Несебър , че се протакат от 2005 година, като преди 6 месеца всички от тях са били предопредени да си ги премахнат сами. С какво право сега говорят , че щели да ги оставят без покрив през зимата и се бият с полицаите , които си вършат работата. Това е НАГЛОСТ.

46

събарай

преди 13 години

кочините! В Несебър секи *** е обърнат на дюкян! Нещо което по другите градове е изключено. Грозна картина, само пияни чехи и руснаци мое да се прехабат по грешка да минат през вехтия смърдящ Несбър.

45

ПМ

преди 13 години

да дойдат....танковете....

44

Анонимен

преди 13 години

нека да отидат да съборят незаконните хотели в Сл Брягда видим когато мутрите извадят бухалки, картечници, гранатомети..

43

Анонимен

преди 13 години

ченгеджийска държаваще ходят да бият хората,абе на тея от ГЕРБ няма ли кой да им набие по една палка в тъпата тиква ?

42

ШЪ ПОЛУДЕЯ!!!

преди 13 години

Градът отдааавна е съсипан, затова го и изключиха и никой няма да го включи отново в списъка на ЮНЕСКО. То там не е "дай да напишем на нашия баджанак градчето, че трябва да му вдигнем оборота на струпаното върху хилядолетната ни история хотелче". Имам свежи впечатления от Талин-Естония- старият град определено няма вид на *** катун на панаир.За разлика от стария Несебър. Ама нямаше "келепир" да стоят неизползвани старите къщи в Несебър. Важното беше да се усвои всеки сантиметър за БИЗНИЕС.