198

za 200

преди 13 години

А aз се чудих хамстера на кого ми мяза.........

197

Анонимен

преди 13 години

Комунистите са най-мързеливите хора в цялата световна история.Ленин никога през живота си не е работил нищо.

196

Анонимен

преди 13 години

Масларова,затворите са пълни с "невинни"!

195

julii

преди 13 години

NE,11 MILIONA NE E OTKRADNALA,MNOGO POVECHE SA.....

194

maika

преди 13 години

Da ги дава, по скоро да ги дава, да спасим болното дете !!Тая нагла жена заслужава да изгние в затвора.

193

za 191

преди 13 години

Тази дето ти си я чел я пипам само с ръкавици.........

192

Масларова

преди 13 години

Аз съм комунистка.Не мога да правя такива работи.Ние сме честни хора.Всички обувки, дрехи, бижута, коли, къщи съм купила с честен труд.

191

Наглите

преди 13 години

- Любопитен е въпросът за това кой е финансирал видни комунистически функционери като Цола Драгойчева, Георги Димитров, Васил Коларов, които са пътували не само до СССР, но и из Европа. С какви пари, като не са работили?- Финансирането на БКП идва от бюджета на Съветския съюз. Третият Интернационал, наречен Коминтерн, обявява курс към световна пролетарска революция и партиите, които членуват в него, вече не са самостоятелни. БКП е секция и е подчинена на Коминтерна. Той е инструмент на съветската външна политика и шпионаж. Така че парите идват от Коминтерна и самите функционери са били поддържани от него. Георги Димитров и Васил Коларов в Москва са живели в луксозен хотел и са били добре платени.Самите те са се определяли като професионални революционери, които са на издръжка на Коминтерна. БКП не е имала този ресурс. Откъде да вземе толкова пари, от членски внос ли? Да, тя е имала някакви имоти, но с тях не е могла да финансира акции като атентата в църквата "Св. Неделя" през 1925 г. и редица други.

190

стоянов

преди 13 години

мамка им на всички крадливи ***.аз нямам 5 лв те 11 милиона.ваща мама крадлива,всичките са крадливи мошенници всяка партия,здружение.

189

СКАНДАЛ

преди 13 години

"Ако обвинението докаже в съда, че съм присвоила пари, готова съм всичките да ги дам на хората в Хасковски регион, като ще се подпиша под тези си думи с нотариална заверка", ТЯ ПРИЗНАВА, ЧЕ ПАРИТЕ СА У НЕЯ, КАК ИНАЧЕ ЩЕ ВРЪЩА АКО НЯМА В НЕЯ 11 МИЛИОНА !!!!!

188

до188глупак

преди 13 години

*** кат не си чел история не си вдигай жабешкото краче

187

za 188

преди 13 години

Гедерманците навремето отказваха да ни предадат всички документи свързани с процеса.......защо ли ?

186

съселянин от якоруда

преди 13 години

Якоруда - население: 5 718 , 11 000 000 : 5 718 - по 1923.7496 лева на калпак, малко ми са ,землячке, дигай мизата и ще се дигаме пред народното да те защитаваме.....

185

Пич

преди 13 години

Масларова, Масларова, че те комунистите подпалиха Райхстага. Не е много сигурно, но Георги Димитров най-вероятно е участвал в подготовката на палежа. Тогава той се е подвизавал с други леви ***, които са се занимавали основно с подривна дейност и подготовка на терористични акции. Димитров е осъден за тези му занимания и лежи в затвора, макар че е оправдан за палежа. Та толкова и ти не си присвоила тези 11 милиона ... и познанията са ти от комунистическо време.ч

184

?

преди 13 години

Готова е да ги даде значи. :)))) Хм, ако не е крала от къди има 11 милиона за раздаване ???

183

Уверен

преди 13 години

Ако Г.Димитров не беше подпалил Райхстага сигурно отдавна Сталин да го беше изпратил в Гулаг.Там щеше да умре неизвестен,както хилядите български емигранти изпратени с "Димитровска препоръка" в съветските концлагери и загинали там.Не подобава на г-жа Масларова да се крие зад "героят от Лайпциг".Трябва гордо да се изправи и да се сражава по "партизански"за "честта на партията"и за заграбеното от нея.Всички крадът,но някои и си плащат.Тези крадци ни обещаваха "светло бъдеще".Нали!!

182

хх

преди 13 години

Нахлен - нагъл - дебелокож - Масларова!

181

Анонимен

преди 13 години

Масларова е честна честница, гадна гадница, долна долница, *** ***....

180

Анонимен

преди 13 години

Щом е готова да ги дава, значи ги е взела!!!

179

Анонимен

преди 13 години

Тя директно си призна в едно интервю,че тази сделка не е скъпата корупция и не знае защо се занимават точно с това....явно тия 11млн.лв. са дребна сделка за жената......