7

РАЗБИРАТЕЛ

преди 13 години

БРАВО !ЗА КАКВО НИ Е ПОСОЛСТВО В МАВРИТАНИЯ ????ИЛИ В СВАЗИЛЕНД !!!???!!!

6

Гошо Тъпото

преди 13 години

Таман се бях...уредил консул в Зимбабве и...***.Даже научих 10 зимбабвийскидуми,намерих си шарена....препаска и свикнах да ям само банани и....папая.Квоще правят нашенците там без....мен,не знам.Само един съвет от....мен;да не ходят сами в джунглата,че в тази....криза и лъвовете...огладняха.

5

Анонимен

преди 13 години

Обажда се в българско посолство в чужбина един познат.Има проблем.Обясняват му че проблемът му може да бъде решен до месец, но трябва да попълни формуляр, който трябва да закупи от... България.

4

от нова каледония

преди 13 години

Много правилно решение !Няма полза от хора, които я имат един проблем в годината да решават, я не, но - всеки ден ни струват милиони !

3

Анонимен

преди 13 години

Като почнат да продават клъщи и хотели на посолствата УМЕН ЛИ СИ ИЛИ ***

2

консул Тотев

преди 13 години

ами, аз бях консул в една Африканска държава за определен период от време, беше едно наистина невероятно преживяване, дано повече хора посетят различни страни!

1

Анонимен

преди 13 години

Всичките ги затвори.Да не дава Господ да потърсиш Бг посолство .вечно нищо не могат да направят и някога да им се обадиш ,но не сега .Най големите мързели и връзкари са в тези посолства ,освен да се чешат друго не правят.Разходете се из нета ,колкото хора са ги потърсили ,толкова пъти само псуват след това по коментарите .