173

бан

преди 13 години

Българска Академия на Неуките=БАН

172

чичи

преди 13 години

ами оригинален е да ...202-ри пост

171

Анонимен

преди 13 години

Поредният, който се мисли за оригинален с тоя чушкопек (който не е направен от БАН, а от завод по времето на комунизма).

170

БАЧКАТОР

преди 13 години

Не сте прави да обиждате "учените" от БАН! Та тези хора са дали на света ЧУШКОПЕКА ве ей неблагодарници!Веднага Дянков да им отпусне бюджет от 12-13 милиарда ,не ми пука че е криза :))

169

Анонимен

преди 13 години

Ти кога въобще си видял или чул нещо за България като цяло по споменатите канали, ако не е за *** и корупция или за убийството на Георги Марков, за друго няма да ни споменат. И на теб да ти уточня, че не работя за БАН, просто не искам да продаваме поредната организация на конкурентни държави, каквото най-вероятно става сега.

168

Анонимен

преди 13 години

до: 198КАКВО СТЕ ОТКРИЛИ БЕ МОЙ....денонощно гледам Дискавъри,Истори,ДА Винчи,Дойчевеле.Н .Джеографик.....за 10 г.едно нещо не съм чул и видял за България и за БАН....аиде успех...

167

Анонимен

преди 13 години

Това, че ти си мързелив(а) и си дъвчеш едно и също не променя фактите. И роботът не фантазия, както и не е единственото създадено от БАН, това е само от октомври. Но нека е вашата, нека го закрият БАН, после само ще си четете за този и онзи български патент, който е в някоя друга държава. Естествено тогава всички ще злобеете, но полза няма да има.

166

бит ама бит

преди 13 години

КАКВО СТЕ ОТКРИЛИ БЕ МОЙ....денонощно гледам Дискавъри,Истори,ДА Винчи,Дойчевеле.Н .Джеографик.....за 10 г.едно нещо не съм чул и видял за България и за БАН....аиде успех

165

Приложен

преди 13 години

Ето един пример за приложна наука - метод за временно мумифициране на некадърни и корумпирани политици.Съветвам политиците добре да си помислят - много изгодно предложение. Ще им помогне най-вече за времето, което ги очаква в Централния софийски затвор...

164

Анонимен

преди 13 години

Което е? Да направим от БАН - частна корпорация? С какво помага това на науката?

163

ха

преди 13 години

аз нали казах че са кат"военните....само лапат и нищо не произвеждат

162

Анонимен

преди 13 години

Ти си правил тестове на всички научни работници тук и там, така ли? Интересно ще е да изнесеш данните. Отделно колко САЩ дават на НАСА и колко мизерните 4 поредни правителства на БАН.

161

робота на БАН

преди 13 години

На сайта ви, само за ПРОТЕСТИ И ПАРИ, става дума!....а робота ви е фантазия

160

Юлия

преди 13 години

Изпуснали сте основното в мисълта ми.

159

Гошо

преди 13 години

А от къде идват парите бе млади учене ? От държавния бюджет. А той от къде се пълни ? От данъците взимани от моята заплата, защото работя в частна фирма и плащат доста големи данъци. БАН да има приходи различни от държавния бюджет ?

158

Анонимен

преди 13 години

Е то не става само да отвориш заглавната страница и да видиш какво пише там, сайта на БАН не е само тази страница. А и аз не работя в БАН, просто смятам, че е глупаво да скапваме поредната организация у нас, която има традиции и не е това, което медиите и правителството се опитват да вменят на всички ни.

157

Анонимен

преди 13 години

БАН СЕ КРЕПИ ОТ БКП

156

до бан от жинету

преди 13 години

бабанита ви трънкина, бан, ако сте умнички разпитайте се един друг, направете си социалогическо проучване, колко от вас гласуваха за боко? и колко недоволни бяхте допреди изборите?а сега? колко от вас тренират мускулите си? почти никой отговарям..колко от вас прочетоха винету за да осетят живата природа на нещата, да се слеят с поразяващата ръка и с нея да праскат дивите команчи по празните тикви? никой нали? ами кво правихте тогаз, поне гирички да бяхте дигали че да носите големи плакати

155

чичи

преди 13 години

не сравнявай НАСА със БАН....в НАСА работят и МОЗЪЦИ

154

Анонимен

преди 13 години

БАН не е организацията, която да се занимава с това - правителството трябва да направи конкурс за компания или компании, които да се занимават с производството. НАСА Е на същият принцип - някой да е чувал за нещо произведено от НАСА? Обикновено Боинг, Макдонел-Дъглас и т.н. произвеждат направеното от НАСА.