13

Иван

преди 13 години

Много странно - тук трябва главния прокурор да се самосезира.Как така Янев и Василев ще развяват транзакции по банкови сметки.Нали има банкова тайна.Само по искане на съда може да се рови в банкови сметки.Г-да от банковия сектор,г-н главен прокурор какво става с тайната на банковите сметки.Така ли ровят къде си искат тези ологофрени.Крайно време е някой в тази държава да сигнализира европейските институции.

12

аз

преди 13 години

Абе, ***, и ние живеем в България през последните 20 годинии знаем много добре кои разграбиха България!!!

11

Oh

преди 13 години

Тоя няма ли си друга работа??Бърка по джобовете на хората...обаче след излизането на Алексей...каде беше преди??комунистическо гов.о!!!

10

Анонимен

преди 13 години

Q mi kaji ti koi na negovite godini ne e rabotil/uchil po Jivkovo vreme ? Kvi gluposti mi govorish izobshto. Ai kat si mnogo otvoren mi kaje koi da slojat na negovo mqsto che da si spokoen ? Mnogo mi interesno

9

Анонимен

преди 13 години

Ами ако е престъпник веднага му я вадете да бъде арестуван не го изнудвайте. Ако не е - го оставете на мира. Всички депутати са за бунището.

8

Анонимен

преди 13 години

Тези *** не се спряха.Вместо да насочат усилията си за справяне с корумпираната съдебн асистема,че днес съда оправда за пореден път още едни доказани престъпници,те хукнали да ровят из сметките на неудобните им.

7

"ГЕРБОМЕТЪР&quo

преди 13 години

ГЕРБ=Гангстерско Единение за Разграбване на БългарияЦветанов на 22 години милиционер новобранец, образователна квалификация даскал по физическо и след една година служба в изчислителен център на МВР, му е позволено да следва магистратура по времето на Тодор Живков! При майор пожарникаря Бойко, въздигнат от о.з. в генерал, бил ценен помощник! Толкова важен, че за 17 месеца го пращат на цели 7 курса по света и унас, докато мутри-те се избиват, а ченгетата овладяват положението.Толкова добре е решавал въпроса с кадрите в Човешки ресурси по времето на Костов, Й.Соколов и Б.Бонев, че направо спряха престъпността?! Егати наглеците и тия искат власт?!!!то тези на погубените от катастрофата, причинена от Максим Стависки, Петър и Мануела. Между другото, адвокатът на Стависки - Явор Нотев, също стана депутат в новия парла-мент.19 се оказа прав и в прогнозата си, че цял батальон офицери ще върне усещането за от-давна отминало време в парламента. Наред с агента на Държавна сигурност Божидар Ди-митров, в НС влизат полковници от МВР във Видин, Враца, Добрич, Русе, Хасково, Велинг-рад, Пловдивска област, Плевен, Самоков, Ямбол, плюс сътрудници на ДС от Варна и дру-ги градове. Към тях трябва да прибавим и няколко военни.

6

Анонимен

преди 13 години

Ti si leko typo parche mai a?

5

аз

преди 13 години

ОФФФФФФ Писна ми от тоя *** Яне!!!!! Спирам на чета,слушам и гледам новини задари него!

4

Терорист

преди 13 години

Давай, Яне! Бой по тъпите ченгесарски чутури. Апропо, твойта Галя е наистина много хубава.

3

хаха

преди 13 години

извадете банковата сметка на гоце селянина като сте почнали

2

Анонимен

преди 13 години

Този Янев депутат ли е наистина, в смисъла на народен представител (кой ли народ представя? ) или е някакъв актьор ? Защото откакто е в НС, не съм видял да действа като депутат ... Омръзва ..

1

Анонимен

преди 13 години

Of toz nqma li ko da go grymne nai-nakraq