346

оле

преди 13 години

Българи дават пари ,зада пазят турчин !Къде са нашите прадеди да видят това чудо невиждано ?

345

ЗЛОБЕН

преди 13 години

КАТО Е ТОЛКОВА ОБИЧАН ОТ НАРОДА ЗАЩО ТОЛКОВА НАРОД ГО ПАЗИ ОТ ТАЗИ ЛЮБОВ?? УБЕЖДАВАМ СЕ ЗА СЕТЕН ПЪТ ,ЧЕ СМЕ СБЪРКАНА ДЪРЖАВА!!! А КО НЯКОЙ ИЗКАШЕ ДА ГО ГРЪМНЕ, ДО СЕГА ЩЕШЕ ДА Е СТАНАЛ НА ПЕПЕЛ!!

344

Анонимен

преди 13 години

Това е мръсен цинизъм. С парите на обикновените хора се плаща за да се охранява това нещо от гнева на същите тези обикновени хора - да не би да го достигне заслуженото възмездие за наглост, ограбване и антибулгарска дейност. Ей защо не са живи сега хора като Ванче Михайлов или Тодор Александров - няма да има охрана която да опази тоя турски агент от куршума.

343

sokol

преди 13 години

Сокола е Велик ,боко сам призна че ДОАН е голям политик.

342

Контра - Атака

преди 13 години

Хората на Доган на висши постове в ГЕРБ :1) Доан Зия - вицепремиер по социално-демографската и здравна политикаПрикрит като съветник, никога не се показва по медиитеСтар депесар, брат на Нихат Зия - бивш депутат от ДПС и зам-министър на финанситеНихат Зия открадна 700 милиона евро и сега е в кома, след мистериозна катастрофа2) Цветан Цветанов - получил апартаменти от ДоганПреследва само тези, които не са ударили коляно пред Аамет Ага3) Мирослав Найденов - назначен от Доган през 2005 г. за главен-секретар на НВМСКато такъв с личен факс пусна 75 тона 20-годишно канцерогенно ирландско месоУволнен заради скандала и прибран на служба от кмета на София - ББ4) Андрей Иванов - с безброй имоти, Председател на Софийския общ. съвет,свързан с кръга фирми на ДПС5) Емил Димитров - стар бракониер и убиец на животниЗам-председател на земеделската комисия в НССъщия мафиот купи от Петър Драшков, брата на Иван Драшков - човека на Доган в ДАНС,14 декара в кв. Стрелбище - СофияА Петър Драшков е взел този имот половин година преди това с подпис на кмета Бойко БорисовСлед избухването на скандала Борко се отказа от подписа си и каза че е фалшифициран

341

анонимен

преди 13 години

аз подкрепям за патлака и патроните,докато няма патаклама няма да има спасение за бедните души

340

Анонимен

преди 13 години

Соколе,Соколе,ах ти птицо проклета

339

Първанов-Борисов

преди 13 години

Първанов и Борисов веднага да махнат охраната на Меди. От резака нищо не зависи и никой не го заплашва. Ако все пак има заплаха тя не е свързана с неработата му като депутат, а с негови вземания-давания и други далавери. Това всички го знаем. Не може да плащаме 2 млн.лв. за охраната на един калпав фъфлещ турчин.

338

Случаен

преди 13 години

Да си плаща охраната от джоба. Тогава акоще и 5 милиона да струва. Но не е за е.. Доган, а тъпите кратуни, които ги плащат.

337

5225

преди 13 години

Това време мина и замина,народа прогледна,слез между хората и виж.

336

ЕДИН 2

преди 13 години

От Цанков камък,милиони,от НСО за милиони,сараи за милиони. За КОКОШКА няма прошка за милиони няма закони.Браво упрадляващи,браво сатрапи....

335

Един от народа

преди 13 години

Някой желаещ да му купим патлак и патрони?

334

оле

преди 13 години

Категорично НЕ !!!желая мои пари да отиват за охрана на ***.Другите не са по-застраховани от заплахи.Охраната му е осигурена ,когато е бил на власт.Тогава кой ще му откаже ? Време е да бъде ,като другите народни представители,стига привилегии.

333

Атилкес Дуло

преди 13 години

Доган държи етническия мир в ръцете си. Ако реши веднага може да започне гражданска война.Ето затова са тези бадигардове а ние като *** ще ги поддържаме с данъците си.

332

dali

преди 13 години

от какво го вардят от народната обич ли ?да ги дадат тези пари на бедния му електоратда се образова и да излезе от калта ...

331

siko

преди 13 години

дайте 2 милиона на някой да го гръмне, какво харчим пари на празно.

330

Здравейте Селяци

преди 13 години

"Просто широките народни маси привидяха в ГЕРБ своята власт, "нашата власт". Властта на хората от народа, незнайните, вечно прецаканите, жертвите на мрака на Прехода, понадъхващите "на лук и вкиснато"...

329

гост

преди 13 години

За какво ще го издържаме ние? Да направи някоя друга консултация и ще може да се охранява докато е жив. Да даде малко и на съдийките, които го оправдаха! *** народ е малко да се каже за нас!

328

аз

преди 13 години

Покрепям думите на Violetta!

327

Онанимен

преди 13 години

хахаха :)) много кухо предложениеот кого ще я защитават Родината? От Армията на *** Блондинки ли?