136

Анонимен

преди 13 години

защо го е толкова страх да не го гръмнат аааа

135

stoon

преди 13 години

БОЙКО БОРИСОВ ВЛИЗА В БАР СЪС СИМПАТИЗАНТИ И ИМ КАЗЪЛ ,КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА МЕН ДА ГО ДУХА !

134

WWW

преди 13 години

Пушката му може да е под наем !

133

Президент на РъБъ

преди 13 години

Аз пиша глупости ?Има ли Гоце пушка за 50 бона ? Има :) А нека докаже откъде пари да я купи :)Имотите и сметките му дори не ги коментирам :)Значи 50 бона за пушка може, а 130 000лв за апртамент не може ? :)))*** *** народ - наистина заслужаваме никога да не се оправим, щом дори и тук преобладават тъпанарите фенове на синчето на Седеф и БСП :)

132

stoon

преди 13 години

ПЕНСИОНЕРИ СКАНДИРАТ ПРЕД МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ - ГОСПОДИН БОРИСОВ,БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ЩАСЛИВОТО ДЕТСТВО!- ГОСПОДИН БОРИСОВ,БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ЩАСЛИВОТО ДЕТСТВО!МИНАВА ГРАЖДАНИН:-ЗА КАКВО БЛАГОДАРИТЕ - КОГАТО СТЕ БИЛИ ДЕЦА,ТОЙ НЕ Е БИЛ РОДЕН !- ТОЧНО ЗА ТОВА МУ БЛАГОДАРИМ.

131

50063

преди 13 години

Циркаджията Яне Янев,рекетьорчето А.Петров и плеймекърчето Гоцко да пускат молби за зелени карти, че тук вече никой не им вярва на простотиите.

130

бг

преди 13 години

ГЕРБ са поредните продажници, лошото е, че всички други алтернативи са дори по-зле!!!

129

bobi

преди 13 години

като, че ли не се дразня от това,че някой има 5-6 имота при положение, че има наследство от баби, дядовци, майка баща.Ядосвам се като гледам, какви големи къщи /по големи от къщата на Цветанов/ имат хора, които нямат никакъв трудов стаж и са на социални помощи

128

Д1

преди 13 години

Предлагам да въведът закон, че всеки задържан в полицията с партийна книжка на ГЕРБ да бъде незабавно освобождаван и да му се дават 1000лв. за извинение.

127

123

преди 13 години

Че, как няма да го подкрепят те са така навързани в делаверки, че като събориш един - ще излязат още 101!!!

126

stoon

преди 13 години

Нищо добро не чака България. Циркът и сапунките продължават важното е да има зрелища, пък хлябът, какво може и без него. И накрая искам да попитам г-н Премиера, воюващ със всякакви НАГЛИ, ОКТОПОДИ, ЛАПАЧИ МЕДУЗИ) дали неговата възлюбена Цвети Бориславова, честно спечелила 1 млрд по времето, докато Богоизбраният Пожарникар беше Кмет, та исках да питам идолът на нацията дали ВИНЕТ-дамата е НАГЛА ОКТОПОДКА или обикновена ЛАПАЧКА.

125

Анонимен

преди 13 години

ааа голем кефтреска тресе герберастите, чудят се какво да измислят, за са избършат насрания му з---к :)с ПАРИ ОТ 2009 през 2008 си е купил апартаментХА ХА ХА ХА

124

ами аре

преди 13 години

герб е на власт вече година и половина почти! Цялата власт е в тях, така че с подобни внушения като твоето не вървиш. Ако имат нещо конкретно, да го извадят. С един трактор се задавиха, а камо ли със Станишев. Не стаа така през просото! То не беше Желева, то не беше Лъчо мозъка, то не беше Нанев! Мутренска партия си е ГЕРБ и тва си е:)))

123

Анонимен

преди 13 години

ДОБЪРРР ДЕННННН *** ,СПЕТЕ СПОКОЙНО ,В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ВЪОБЩЕ НЯМА Д А ВИ ИМА

122

Анонимен

преди 13 години

Що за парламент е това да се занимава с това кой какво си е купил? За това си има НАП и след това прокуратура. Само че у нас всичко е обърнато с краката нагоре. Няма да се учудя ако българския пярламент започне да се занимава с това кой си е купил нови обувки и ново бельо, този тон на работа особено допада на депутатите на БСП, които са ненадминати в активните мероприятия организирани от техните задкулисни структури.

121

мар40

преди 13 години

За разлика от бившите управляващи, Цветанов ги има тези имоте, преди да влезне във властта.

120

Анонимен

преди 13 години

Само дето Доган не могат да го пипнат пожизнено, защото той почти нищо няма на свое име.Как смяташ- най-хитрия политик да влезе в тази схема?)

119

За гаранцията

преди 13 години

Малийй кво става, какъв рев, какво мятане и то само за партаментите, а още не е разръчкано лай_ото за изчезналата гаранция от милион и половина европейски пари...

118

коко

преди 13 години

На маймуни ще ни правят я,ти да не искаш на телета?

117

Ахметъ Станишевъ

преди 13 години

Разбрахме за апартаментите и парите на Цветанов. Дайте да видим сега "законните" хонорари на Доган, имотите му, парите на Масларова, Гоце, Станишев, Овчаров, Румен Петков, Яне Янев, Михаил Миков. Дайте да видим техните декларации, нотариални актове, хонорари, участия в бордове. Нали така трябва? Ако те са изрядни да искат сметка на Цветанов...