31

родо

преди 13 години

Елате да ги видите тия машмороци в Ямболската окръжна болница,даже и от покойниците печелят като търгуват починалите на траурните агенции и всякакви неспециализирани автомобили изнасят покойници от моргата.Това не са лекари а търговци!Виждал съм атомобил за превоз на храна да изнася покойник от моргата им.Нараво се шашнах,не можех да повярвам на очите си.Да не говорим за кадърноста и човешкото отношение което имат само към *** защото им дават пари на ръка!

30

Amenhotep

преди 13 години

Важното е да се дерат данъкоплатците ... Ако не ощави народа, как другарката баш-еколожка ще си оправдае разходите за по 2 бутилки уиски дето ги изкърква за 1 ден (всеки ден)?

29

burgazliikata

преди 13 години

( do: nomer 20 ) Ami da , gledam listopad i kakvo ot tova ?JIVEEM V MIZERNA I MAFIOTSKA DARJAVA.TOVA NE E LI ISTINA ???

28

Анонимен

преди 13 години

Лекарите първо да спрат да ползват по-скъпи пътеки, за сравнително леки заболявания, с цел да приберат разликата в цената; да спрат да пишат престой в болниците, при положение, че пациентите се лекуват вкъщи, а са в болниците само по документи. Шефовете на болници да престанат да сключват договори за ремонт и доставка на медикаменти на неколкократно завишени цени и др., и др.А конкретно за бургаските лекари - какво ви е европейското, като актьорът Мутафчиев го транспортираха за леяение в София?

27

Т

преди 13 години

Ти от къде знаеш как се разпределят парите за магистрали и ен знам какво си. Първо не симпатизирам на ГЕРБ! Второ яд ме е на докторите, които само мрънкат. Щото има пред кой да вършат нещата за които са учили и работили. Аз като работя за частник, пред кого да протестирам. Като протестирам ще ми покажат вратата. Схващаш ли разликата?

26

8-мия ден

преди 13 години

Заплащането на лекарите в отделението е около 600-700 лв./тук не се включват и лекари, до които достъпа е по избор там знаем какво значи избор, и тези пари са им джобни/ специализацията на младите медици наистина е много скъпа и малко биха започнали работа при тези условия за това или стават джипита, или заминават извън страната при това положение скоро ще има криза за ЛЕКАРИ, а не за завършили медицина.....

25

dgi

преди 13 години

lekarite da izberat,chastno li ili v darjavnata bolniza.

24

Т

преди 13 години

Да. И тъпите ченгета искат. Те сега един ми се примоли за 20 лв на околовръстното. Дадох му. Кво да правя... :(

23

Анонимен

преди 13 години

Нещо се извърташ като герберска лопата ?!Първо ИСПА, после милиарди в НЗОК и т.н. ...Значи си съгласен парите от здравните вноски да отиват за строежи на магистрали? Твой си избор!Аз пък не искам някой да си вдига рейтийнга с магистрали, а когато ми се наложи операция да ми съобщят че НЯМА ПАРИ! От началото на здравното осигуряване съм внесъл над 30 хил лв здравни вноски и искам да съм сигурен че тези пари са за здравеопазване щото държавата ми е казала така!Ако са за асфалт, значи ме лъжат

22

Буревестников

преди 13 години

:) Лекарите искат.... милиционерите искат.... ВСИЧКИ ИСКАТ ВСИЧКО НО КАКТО СИ Е В ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ИМА САМО ЗА НЯКОИ ОПРЕДЕЛЕНИ КРЪГОВЕ ВСИЧКО :) Те , лекарите , хубаво искат ли искат но ако се замислим над 50 процента от тях са на нивото на политиците и икономистите ни ! А именно - ПОСРЕДСТВЕННО И ГЛЕДАЩО САМО ЛИЧНИ ОБЛАГИ А КАТО СПЕЦИАЛИСТИ ГИ НЯМА НИКАКВИ !!! :( А какво да говорим като и повечето от тях имат ЧАСТНИ КАБИНЕТИ И КЛИНИКИ и взимат доста добри за стандарта ни пари !!!!!

21

mmm

преди 13 години

8. elementaren si mnogo.

20

.

преди 13 години

tazi redovno gleda listopad.

19

Amenhotep

преди 13 години

За какво ни е здравеОПАЗВАНЕ? Та нали "Нашата милиция ни пази" ... сега просто милицията ще ни пази и от болести!

18

Анонимен

преди 13 години

Това ми прилича на: "една баба на пазара оня ден ми каза..." Всеки от нас е ходил поне веднъж в живота си в Пирогов и знае, че ако е нещо сериозно, никой не те пита дори и как се казваш, не ли здравно осигурен ли си.... "млад човек на 30 години със сериозни съмнения за счупен крак" - е кой ги е имал тези съмнения?!? Шофьорът ли? А този млад човек защо не се осигурява здравно? Това са важните въпроси, а не разказите на шофьорите....

17

T

преди 13 години

14,Продължаваш да дрънкаш глупости. Съфинансиране или нищо. Направи си сметка колко милиарди потъват в НЗОК и колко се дават за магистрали от страна на държавата. Но всички знаете само дай. Аз пък искам пълен вътрешен одит на големите болници да се види за какво колко е харчено и тогава да се дават пари за тях!!!

16

yashinaki

преди 13 години

12, Аз ВИНАГИ си плащам! Но въпроса не е в парите, а в човешкото отношение и манталитет! Неща, които не се купуват с пари!

15

anonimen

преди 13 години

doktorite sa nai golemite obirdjii .te zloopotrebiavat s zdraveto na xorata .gospod 6te gi nakaje.

14

Анонимен

преди 13 години

Хайде бе!А парите за съфинансирането от къде ги изкопахме?И на село знаем че няма европроекти без национално съфинансиране!И става дума за обратното - парите от здравни вноски за магистрали, а не от еврофондове за ЗК!

13

Анонимен

преди 13 години

Вчера пътувах с такси и шофьора разказа, как возил от Пирогов млад човек на 30 години със сериозни съмнения за счупен крак, които е върнат, че няма здравна осигуровка. Момчето паднало от някакъв строеж. Разправи ми как 15 минути се мъчел да слезе от колата. В Пирогов му казали да си налага кракът с лед, нито го снимали, нито нищо. Явно ни е налегнало безпаричие и безразличие водещо до оскотяване.

12

Анонимен

преди 13 години

Ходи у Франция и чекай да си се усмихват ако не си плащаш!