184

Бай Чеп Косматов

преди 13 години

Ха-ха-ха!Тоз човечец гнусен,таз душа продажна!Но българино,пада ти се като си толкова страхлив и търпиш точно такива *** да ти мастурбират в лицето е да се празнят,докато ти броиш паричките за кисело мляко, за чорапи на детето и никой не ти обръща внимание по болниците и мреш като животно в къщи!Ето Ви умни,смели и красиви българина отгговора на въпроса защо сте търпяли 500 г да ви опъва ярема турчин!Ха-ха-ха..империя били,велики били!Гнусно!Прав е П.Славейков-"не сме народ а ***"!

183

Анонимен

преди 13 години

За толкова службица бая имотчета е купил..за заплатката си.....!!!!!!!

182

do golemeza

преди 13 години

Един наистина богат и преуспял с ум мъж няма да обижда хората по форумите. Май много мечтаеш.

181

Въпрос

преди 13 години

глупееш

180

млад

преди 13 години

простееш

179

Анонимен

преди 13 години

Много са бетонните глави, които трябва да уврат, че има и богати хора, забогатели от честен бизнес

178

Въпрос

преди 13 години

Ти нали отиде да нанкаш,бе малчо?Сега стана да пишкаш ли или сънува Бате си Бойко на жълт кон,та пак си подаде нослето?????Хайде,гълтай млекцето и тичкай да спинкаш!!!

177

млад

преди 13 години

Тук е форума на следващите "партизани", само с партизанщина, некадърните стават богати. ДАНО НЕ СЕ СЛУЧИ НИКОГА ПОВЕЧЕ !!!! Гладната ***, да се учи, да работи и всичко ще си дойе, на мястото.

176

vanko

преди 13 години

155 ИМОТА СИ КУПИХ,ДОКАТО СЕЕХ КАРТОФИ И ЛУК.

175

za 171

преди 13 години

Трактора ще ви дава безплатна виагра и по една безплатна к.у.рв.а , ако гласувате за него :)) А ако гласувате и за Маргина кокaта ще се легализира..

174

za 171

преди 13 години

Голям смях..............ако вярваш, че някой ще ти даде заплата 3000 лева, ако гласуваш за него си умен точно колкото *** които гласуват за този който им купи кебабчета. Точно така - гласувайте за трактота & Гоце поне да знаем колко са шматките в държавата :)))

173

Анонимен

преди 13 години

171 За това питай БСП, 20 години управляваха и позволиха тези произволи,днешните управляващи не са виновни.Не е луд тоя детояде зелника, луд е тоя дето му го дава..... Нали анонимни платени БСП драскачо?

172

Анонимен

преди 13 години

Еуфорията на другарите от освобождаването на руския agent трактора попремина........оказа се че надеждите , които му зе възлагаха за евентуална дестабилизация на страната са напразни. Kомпроматите са омръзнали на хората и никoй не им вярва даже и най - маргинализираната част на обществото..........

171

kolekcionera

преди 13 години

мамцви да е...ба колко са нахални тези управляваши до стената и КА....Ш....ОВ

170

Стефанов

преди 13 години

Господин Иванов, моя син е много по-кадърен и по-образован от вас и от Цветанов, но не може още да си позволи да си купи дори един апартамент, въпреки че работи вече 20 години. Кака така вие си купувата 15 имота, а Цветанов 14 луксозни апартамента. Ето защо на предсрочните избори ще изберем доцент Алексей Петров и проекта на президента които ще дадат на моя син заплата 3000 лева, а такива като вас и Цветанов ще отидат в затвора!

169

Анонимен

преди 13 години

168 Я по кортко с квалификацийте *** червенотиквеник. Когато Гоце и СерГей изкарат, къде са парите на държавата и откраднатите пенсии, тогава,ще имаш право да искаш нещо. Народа избра Бойко колкото и да ти е мъчно и той коли и беси в България, червените сте бита карта не го ли разбрахте.....

168

Анонимен

преди 13 години

Престъпление е ако нямаш доходи за тях или доходите са ти незаконни!

167

Анонимен

преди 13 години

А бе гербераст смотан, не е да има имоти, само когато не си налапал в качеството си на председател на Столичен общински съвет!Ако не беше бившо ченге,приятел на ЦЦ и председател на Столичен общински съвет, никой нямаше да те пита що ги имаш! Ама сега си длъжен да обясняваш...

166

sl

преди 13 години

ZNA4I HORA NA GERB NEMOJE DA IMAT IMOTI A NA bsp i drugite partii moje aide de

165

za 164

преди 13 години

Янето няма да спре да менти, но пък от нас зависи на кого да вярваме, нали ?