121

чичо

преди 13 години

БРАВО НА ГЕРБ И НА БОЙКО

120

Анонимен

преди 13 години

Цирк...Герберистки...Сега синдикатите били виновни. ББ и СД прибират парите, ама другите са виновни.

119

Анонимен

преди 13 години

Ти па намери какво да кажеш--- от де нови дрехи ?

118

Анонимен

преди 13 години

absurdna logika gi vodi, vseko sledvachto pokolenie v teoria e po, podobreno, obrazovano, intelektno, mozechto, i ostatareli modeli mu sa izlichni, i sadba koiato samo ti vzema e gadna, i umoreno, mrachno badachte se e zadalo chtom pamprsi chte go tvoriat, uf

117

Анонимен

преди 13 години

Абе Георгиев и ти се изцепи като,,,,,, не усещаш ли че с тоя солидарен модел си си живо издокаран ,особено като след десет години братята станат повече от нас ,винаги до края на тази порочна система няма да има пари всичко трябва да си е на партиди и да се наследява ,а държавата да си прави и някакви фондове ,защото все пак има някаква социална функция ,ам иначе това си е една ограбваща система ,,,,

116

Станю Куршумов

преди 13 години

Мръсни долни синдикати ---нали вие трябваше да ни защитавате.Ще тръгнем на караманела ,ако не се откажете от шибаното споразумение.Няма да преживеем зимата бе хора------имайте милост.На Борисов и на Дянков хладилника им е пълен и няма да им спрат тока.

115

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО НЯМА РАВЕН! ФАКТ! ... А НЕ ИМА - СТАМБОЛОВ!

114

Дени

преди 13 години

В споразумението е заложено и вече гласуваното увеличаване на осигурителната вноска за фонд "Пенсии" с 1,8%. Същевременноот началото на 2011 г. ще бъде криминализирано укриването на вноски.

113

Бохем

преди 13 години

Докато дойде време да се пенсионирам средната продължителност на живот при мъжете ще стане 60г. така че я камилата я камиларя....Яж, пий и си носи новите дрехи за да не ти ги износва този след теб....

112

Анонимен

преди 13 години

Пенсийте нямат защото гласуваха за калпави правителства - сами са си виновни! А като има магистрали и ред - парите сами ще дойдат смотаняко и пенсийте ще имат за апове! Да ви е.а в смотаняците! Не разбирате от нещата и плямпате ли плямпате!

111

до 107

преди 13 години

преди малко го прочетох във вести.бг, написано с ДЕБЕЛ шрифт.

110

До 103

преди 13 години

Пенсионерите нямат пари за хляб не защото Бойко строи магистрали, а защото никой друг не го е направил последните 20г и не само не са наоравили, а са "асимилирали" сълтветните милиони и милиарди по частни сметки!Истината е, че без инфраструктура НЕ МОЖЕ да има качествен бизнес, разберете го това! А без бизнес няма пенсии !

109

Георгиев

преди 13 години

Ей, много злоба тука бе......малки били пенсиите, като няма пари-какви да са?Като работехме без договори, за повече пари- никой не мрънкаше!Възраста била висока, хората не я доживявали- някои и на господ взеха да се правят-колко, ще живеят-набутани били!?!Стига сте гледали на дребно.......тук става въпрос за 3 милиона души - хем пари няма, хем всички да са доволни- как да стане....измислете я вие вместо да хулите.

108

Анонимен

преди 13 години

Мене ме "излъга" вече - ще гласувам вечно за тоя славен българин! ХВАЛА!

107

до99

преди 13 години

Когато станеш пенсионер и получаваш половината от реалната си пенсия докато си жив,а на други махат тавана друга песен ще пееш Всички сме равни,ама някои са по равни от другите!.

106

Анонимен

преди 13 години

Това па кой го е казал и има ли го черно на бяло,аз знам ,че такива опити са отхвърлени,,,,?

105

иван

преди 13 години

Ти не разбираш---Борисов отложи във времето---за да ни излъже пак на другите избори ,,ама ние това го разбираме.

104

до днескавите

преди 13 години

а къде пропуснахте момента, че укриването, т.е. неплащането на осигуровки ще се криминализира от 2011 г.? Т.е., аз ще знам, че няма да мога да се пенсионирам, и въпреки това ще съм принуден да плащам осигуровки 25-30 г. примерно, от които после няма да видя един лев. А ако се опитам да не ги плащам, ставам престъпник и отивам в затвора. И не само аз. Благодаря ви, г-да управляващи, и най-вече синдикати!

103

Анонимен

преди 13 години

Тоя с жълтата вратовръзка за какъв *** седи там и за какво му се плаща

102

Ахил

преди 13 години

Така е приятелю------------------------те наистина ще имрат хората.Борисов тръгнал да строи магистрали и спортни зали ,а хората умират от глад по улиците и пенсионерите нямат пари да си купят хапчета за съци и за кръвно.На първо място ----трябва да осигуриш хората бе некадърник....после ще правиш другото.А А А,много се ядосах днес ----на тия синдикати ----100% са купени.Сега трябва да правим стачки ---да гоним синдикатите и да се оправяме сами.Много съм ядосан.....................