91

Анонимен

преди 13 години

Защо ни баламосват с тези стантарти,а не вземат да напишат истинския стандарт на етикета:"Нито едно животно не е увредено или убито при производството на този колбас"

90

Анонимен

преди 13 години

Тоя форум не ми харесва вече:)Миячи на чинии се правят на политически анализатори,стигащи до гениталиите на другите *** от ГЕРБ!Като напиша нещо за Дим Дуков, ББ,ЦЦ и Монито Дянков ще ми извадят очите:) Ама иначе много плюсове ми праскат!Чувствам се неудобно, че пиша истината:)

89

консултант

преди 13 години

Абе по доста проектчета съм поработил. Инвеститорите искат бизнес-анализ, правни анализи, ама за анализ на криминогенната среда не бях чувал :))). И странно за какво им, те такива анализи си правят и от ЕС и един куп неправителствени организации, че да дадат 300 бона на Пъпеша, като могат да си го вземат безплатно :)))

88

Анонимен

преди 13 години

ВСИЧКИ СТЕ ЗАМЕСЕНИ ДО ГУША В НАРКОТИЦИ И УБИЙСТВА ,В БЪЛГАРИЯ КИПИ ВОЙНА МЕЙДУ МАФИОТСКИТЕ КЛАНОВЕ НА ГЕРБ ,БСП,РЗС Е СИНЯТА КОАЛИЦИЯ,ТОВА НЕ СА ПОЛИТИЦИ А САМОЗАБРАВИЛИ СЕ МИСЛЕЩИ СЕ ЗА БОГОПОМАЗАНИ ГАЗАРЧЕТА НО ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ,КУЧЕТО СКАЧА СПОРЕД ТОЯГАТА

87

отворко

преди 13 години

Те са дамо 2-3 ***, дето пишат с различни никове. *** и педерунгелите нямат никакъв шанс за следващите избори. Не забравяй обаче, че и ***, и педерунгелите са както сини, така и червени. Айде, *** давайте с минусите и се пребройте.

86

Селянин

преди 13 години

Яне защо чак сега като излезе Алексей Петров от ареста бре много плоско...жалко ,че има толкова много *** да ти вярват на глупостите!!

85

Гейбераст

преди 13 години

А ти сигур искаш нещо друго да ти праскат....като онова дето го туря Сезгин в Г-точките ви,нали???*** *** анални...

84

Анонимен

преди 13 години

Мда, каква трансформация от Цецо Пъпеша, през Цецо Булдозера, до Цецо Консултанта :)

83

Боко Тиквата

преди 13 години

Цецо Пудела ногу разбира от анализи на криминогенни обстановки,оти да не гушне 300 хилки.....

82

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Тоя сайт освен,че е пълен с другари,ама то и с другари-***. Като напиша нещо за Яне ,и ще ми извадят очите,егати и минусите,дето ми праскат :))

81

Анонимен

преди 13 години

Разбирам му естествено! Да не съм сексуален задръстеняк като теб:)

80

Анонимен

преди 13 години

Все отзад на Серго ли сте:))))Пак мокри сънища,а!Май сме на снимка на Серго и с пълнеж в ръка:) Карай така! Нищо страшно! Ще пораснеш и може някога и полов акт да осъществиш ако те поканят Дуков и ББ и сие в Банкя:)

79

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Разбираш му...

78

BB

преди 13 години

VIVA DON BOIKO BORISOV ! VIVA BALGARIA I VOLEN !

77

Анонимен

преди 13 години

Че ти като вземеш вибратор, той вика за помощ бре несретнико!То и за вибратор се иска акъл! Откъде в гербер такова нещо чучулиго:)Я си карай по старому-пред огледалото и с инструмент в ръка,ако е останало нещо още от него:) И не се радвай на бялото! Не е мозък!На мозъка цвета е друг:)

76

Анонимен

преди 13 години

Янее, абе много си ненормален, бе. Ще развиеш параноя вече.

75

az

преди 13 години

На Тиквата първо му беше виновна тройната коалиция, после Симо и Ко изпадна някъде по пътя и му станаха виновни БСП и ДПС. Сега като гледам изявите на Тиквата и от ДПС-то е свалена вината. Е с това темпо очаквам до месец-два и БСП-то да бъдат оправдани :)

74

Анонимен

преди 13 години

ооооо анонимни драскочо Бесепарски приемаш чужд ник..... Браво! Личи си школовката на партията....

73

STARBUCKS-USA

преди 13 години

СЕга се загледах в лицето на Яне. Ама много добре изглежда,с какво ли го маже ,та е така свеж :))

72

Анонимен

преди 13 години

Ми то като приказките на ЦЦ:)Някакви общи приказки,съчинени в леглото,докато са се гушкали с Дим Дуков, ББ, Монито Дянков в Банкя. Един запис няма за октопода,един лист хартия с каквото и да е показание:) А иначе декларациите на ЦЦ са публични и се вижда,че доста се е замогнал от консултации на тема престъпност,като УЧР в МВР, и хармонизиране на законодателство,като учител-физкултурник:)))Ех, пък Доган бил некомпетентен:)Че той бледнее пред учителя по физкултура по наглост и простотия:)