189

6669

преди 13 години

...Evala Yne izoblici gi vs do edin...!

188

Иван

преди 13 години

да,вярно - няма му ги бенките.Вече ходи на козметичка

187

Ташунко

преди 13 години

Не спорете с лакейчетата на ибрика Янка...те никога няма да ви отговорят смислено. Янка, Дачков, Патрашкова и кой знае още колко *** се плашат вече и от сенките си- за това са толкова изтерчини напоследък. Просто канчето спря и няма от къде да цицат. Октоподчето Асан ще ги подържи още малко, докато не намери други *** с които да ги замени..

186

ghost

преди 13 години

za vsi4ki stana jsno 4e cvetanov mnofo jko nastapi mafiata i sega mu tarsjt kolaj,na principa -vednaj da kajat ,4e sestra ti e qurva ,pa dokazvai posle ,4e njma6 sestra.istinata ,sor4ivata istina sa bsp/dps e 4e tam kadeto svar6va mafiata -zapo4va besepeto i vaisa versa.

185

Анонимен

преди 13 години

Пиша го в тази статия защото и Боко и Цветанов и Петров не заслужават внимание те са жалки проблемите са други:Сутринта:Бойко Борисов национализира пенсионни фондове, включително пенсионен фонд на една от най-големите баварски компании Allianz....Следобяд:Бойко Борисов е в Бавария и кани още баварски инвеститори да инвестират вБългария заради предвидимостта в страната ни и добрия бизнес климат.

184

Lolth

преди 13 години

Фактът, че толкова нападат Цветанов, Борисов и Дянков говори нещо.

183

IND

преди 13 години

По принцип си прав, но я помисли дали според теб Станишев, Румен Петков, Масларова, Доган... са крали по такъв начин, че да бъдат хванати и осъдени?!? Именно те коваха законите и те ги защитават. Да не говорим че и те назначиха техни съдии и просто каузата е изгубена. Но сега положителното е ,че от тук нататък такова заграбване ще е почти невъзможно!

182

ghost

преди 13 години

awe,na toj verno sa mu opadali benkite ot laene.

181

Страхил

преди 13 години

Аверче, защо според теб Яне атакува Цветанов за 5 апартамента на обща стойност 0.5 млн., а не иска създаване на комисия за разследването на червено-турско-жълтите? Защо червената маша Яне Янев атакува толкова яростно и брани общоизвестен престъпник като Трактора? Истината е, че на Позитано мислят само за себе си, как да си спасят кожата и ако могат пак да вземат властта, не ги е грижа за ред, законност, справедливост, не ги е грижа за България! Никога повече БСП-БКП на власт! НИ-КО-ГА!

180

Иван

преди 13 години

Някой забелязал ли е, че Станишев много странно млъкна.Янето си пое задачите и шефа се оттегли да почива.

179

анонимен авер

преди 13 години

Защото сега Цветанов е турен да се разправя с разбойниците, затова ... В момента това е негова отговорност ... Не на форумците, доколкото рабирам от сръбска музика ...

178

Анонимен

преди 13 години

Нито глас повече за ГЕРБ

177

istinata

преди 13 години

Истината, само истината и нищо друго, освен истината... Въпреки, че сега му плащат добре, Янето ще го употребят като говорител на Трактора и ще го захвърлят. Не ми пука. Но ми пука за истината, а тя е само една

176

Анонимен

преди 13 години

И кой ще управлява новият кораб бе слънчице?Янето ли?Ако имаше поне две гънки в мозъчето си нямаше да се радваш толкова че истеричният гей и неговият шеф Трактора се опитват да дестабилизират държавата баш сега когато тамън отлепяме от дъното.Ама то се иска поне малко мозъче да помислиш, виждам че не ти идва отръки туй нещо.

175

Анонимен

преди 13 години

!!!

174

Иван

преди 13 години

Браво!Правилно - напълно съм съгласен.Този мазен курбан Янето докога ще "чупи"микрофоните с неговите простотии.Спри бе шматок.Мислите ли всички дето сте тук че който си прави такива покупки не си е направил добре сметката предварително?

173

Ташунко

преди 13 години

Като гледам олигофреничния поглед на Янка с кривия нос и брадавицата се сещам за Баба Яга.....

172

А защо

преди 13 години

само Цветанов?И защо чак сега се сетихме за проверки?Помня Костов със скъсаното костюмче дето скачаше по площадите а сега само часовника му струва 40 000 евро,помня хубавото Наде дето приличаше на селаска даскалица,помня Доган с карираното сако за 1,50,тия от БСП си бяха загладени защото са си хайдуци от преди,но всички те забогатяха колосално след като се домогнаха до властта,а държавата фалира.Да ги проверим и всички тях,ама не-гарван гарвану око не вади.Всичко е фарс политическа саморазправа.

171

ДО 173

преди 13 години

173 КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ КОМУНИСТИТЕ ДА ЗАЩИТАВАШ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ?

170

анонимен авер

преди 13 години

И аз това казвам. Не трябва ли Цветанов, когото така усилено защитаваме тук да направи нещо по въпроса за отговорността на Станишев, Румен Петков, Масларова, Доган и други знайни и незнайни. или сме го избрали, за да забогатява честно и да харчи огрромни бюджети за медийна борба с Трактори и Яневци. Само, че според Вас аз съм комунист ...