216

Българин

преди 13 години

Смятам че тоя т.нар. "лекар" трябва да бъде интерниран в някое *** гето и да не се пуска да излиза. Да лекува ***, те да го хранят, за да е щастлив, помагайки на любимите си питекантропи.

215

дано....

преди 13 години

Дано в българия да има повече турски фирми,че да осигурят работа както на турците,така и на ***

214

Лекар

преди 13 години

Ти си расист,бе,ти не си българин,ти не си европеец,упуууууууууууууууу

213

Лекар

преди 13 години

*** без нас,българско сиво ***,хахаххаа,да те лекуват врачки и знахарки

212

Bartek

преди 13 години

No koment!!!Твърде изчерпателно,за да се коментира!

211

Лекар

преди 13 години

Не ми говори умалително,***,ще дойда,ще те намеря и ще ти набия калиевия хлорид във вената,а в очите ще те гледам как угасва живота в теб.***,няма да смущаваш лекарското ми превъзходство над насекомо като теб,ясно ли ти е,червей?

210

Българин

преди 13 години

И парите в джоба ми аз съм ги изкарал с труд, а парите в джоба на *** са или от помощи, платени от моите данъци, или от кражби.

209

Българин

преди 13 години

Лекарю, "бедните ромчета" да ги хранят тия, дето са ги правили. Ако не са такива като мене да наливат пари в здравната каса, ще те видя какво ще правиш, а ако разчиташ на "горките ***", ще умреш от глад.Аз пък искам *** да бъдат изхвърлени от здравната система, щом отказват да работят и да плащат осигуровки. Защото здравеопазването ни е на тоя хал заради тях, болниците са пълни с ***, дето не са платили и стотинка осигуровки, а ако осигуреният бял човек се разболее, пак плаща !!

208

Анонимен

преди 13 години

Ще те признаем за ***,но трябва да отидеш да живееш в гетата при тях,да работиш нелегално при българи и да не ти платят,след което да бъдеш принуден да крадеш!Така лесно и само на думи *** не се става!

207

joro

преди 13 години

gleday novinite i se vij kolko struvash .v evropa tsiganite gi proznavat a balgarite ne ,,ajba za kakvo ?????????? ROL HOD shte vi kaje ,prosto se [pointeresuvayte

206

СТОЯН

преди 13 години

АМИ ТО СЛЕД *** ДРУГИТЕ ХРАНТУТНИЦИ И КРАДЦИ НА ДЪРЖАВАТА СТЕ ВИЕ,НОРМАЛНО Е ДА ГИ ЗАЩИТАВАШ НЕЩАСТНИКО

205

lambo

преди 13 години

МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, САМО след ЗАВЪРШЕН 8-ми клас, на родителите ! И до 3-то РАЖДАНЕ. ДЕТСКИТЕ по 100 ЛВ. МЕСЕЧНО, но само за тези, КОИТО ОТГОВАРЯТ на ГОРНИТЕ ДВЕ УСЛОВИЯИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ...

204

Анонимен

преди 13 години

Много добре го е казал Стоян.Всичко е вярно.И е вярно и това че на българите им омръзна да бъдат дискриминирани от едно нагло,крадливо,престъпно етносче.Ние също имаме права,не само ***.Откъде накъде с моите вноски ще се лекува *** ***,а той няма да има и 2 дни трудов стаж.Като не желае да работи почтенно и да бъде съвестен гражданин - ами да мре.Защо трябва да ни интересува *** ***.

203

Ицо

преди 13 години

Докторче, грешиш с тона си. Кой какво ще прави не решаваш ти. Не се разпенвай толкова, че инфарктът, както знаеш, е лесно постижим ;) Отивай да баеш на *** стадо и бъди рахат.

202

Asan

преди 13 години

ОК де, *** си.. доволен?

201

Анонимен

преди 13 години

Citata za politicheski korektnite mi napomnja na socializma.Ako ne si politicheski korekten te sankcionirat.A politicheski korektni sa seksualnite malcinstva.Etnicheskite malcinstva. Prestypnicite.Normalnite ne sa politicheski korektni.Tova se nasazda ot mediite.

200

Лекар

преди 13 години

Не знам какъв си,но си по-долен и от Хасан Хамамджията в село Ириклю в Анадола,ти не си европеец,ти си дивак

199

Лекар

преди 13 години

Не знам какво си чувал,но това са наши нещастни съграждани и трябва да ги обичаш,разбра ли,***?

198

СТОЯН

преди 13 години

МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ***.Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милярд, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за даима повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕИСКАМ ВСИЧКО

197

Анонимен

преди 13 години

Моите родители си харчеха парите за да получа по-добро образование за да мога да се реализирам по-добре в живота.А *** инвестира в пиене,чалга и го удря на живот.Нека тези *** защитници не ми казват че *** са ми равни.Когато аз четях за изпити,*** които ми е набор примерно е четял на *** под полата.И как след това ще ми е равен.