4

Анонимен

преди 13 години

Е те на Цецко ако не му направят нищо, на партията ГЕРБ ще й спадне ***(рейтинга).Ясно, че Цецко няма да бъде кандидат-президент, но пък това няма особено значение.

3

дулсинея

преди 13 години

Нека оръженосеца на трактора с бенката да отговори на следните въпроси :Има ли проституция у нас ?Кой е покровителят на проституцията у нас ? Цветан Цветанов или трактора ?Колко милиарда годишно се изкарват от проституция у нас ?Колко пари от проституцията у нас влизат в държавната хазна и колко от тях отиват в нечии джобове ? В чии джобове отиват милиардите, спИчелени от проституция ?Партията на бенкаджията нямаше ли най - скъпо платената предизбарна кампания за парламентарните избори през 2009 г. ? От къде бяха тези пари за тази най - скъпо платена предизборна кампания ?

2

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"РЗС иска спецкомисия да рови по казуса "Цветанов""АБЕ ЯНЕ, ТИ ДА НЕ ИСКАШ БОЙКО ДА СЕ САМОУБИЕ...Ясно е че Цецко има ДОООООста голямо разминавоне в доходите, но смятам че Бойко ще направи и невъзможното да блокира каквото и да било разследване...Просто иначе, ще се окаже, че:КОРУМПИРАН МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА...ЕГАТИ ВИЦА

1

Amenhotep

преди 13 години

Като искаш да протакаш нещо и да не го решиш - правиш парламентарна комисия!